ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با این شرایط من ویندوز 8 مناسبه ؟

rangoabzar
04-02-2014, 14:42
سلام

pentium(R) dual-core cpu
E5400 @ 2.70Ghz
1.96GB of RAM

میتونم ویندوز 8 نصب کنم؟

قبلا یه بازی dvd9 گرفته بودم سیستمم نشناخت dvd درایوم تو نصب این ویندوز مشکل ساز نمیشه؟

میخام کورل و فوتوشاپ و مریم رو حتما رو سیستمم نصب کنم با ویندوز 8 به مشکل نمیخورم

با تچکر

smss.exe
04-02-2014, 16:48
سلام

بله میتونید نصب کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اینکه DVD درایو شما هم تو خوندن DVD های 9 گیگابایتی مشکل داره، دو راه دارید که این قضیه رو برطرف کنید؛ یکی استفاده از فلش هست که خیلی راحت میتونید درستش کنید و از طریق فلش نصب کنید؛ دومی استفاده از چند قسمتی کردن ویندوزی که حجم بالایی داره که با این کار شما اون DVD رو توی دو تا DVD رایت می کنید و مشکل حل میشه:

این دو لینک رو هم ببینید بد نیست (برای کپی توی فلش و یا رایت در چند DVD):

در مورد برنامه های مورد نیازتون که میخواید نصب کنید هم فقط ممکنه بستگی به کارتون RAM کم بیارید. اگر نمیتونید RAM سیستم رو یکم ارتقا بدید پس بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنید.

rangoabzar
05-02-2014, 19:05
دمه شما گرم
اگه میشه یه بار لینگ آموزش استفاده از فلش رو برام بزار پیداش مکردم
smss.exe
05-02-2014, 22:27
سلام

از اینجا برنامه رو دانلود کن و فایل ایمیج ویندوز رو بهش بده تا خودش برات توی فلش کپی کنه: (سایت سافت گذر)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7 USB DVD Download Tool 1.0.30.0

pcgamer
05-02-2014, 23:42
سرعت بوت این ویندوز عالیه عالی! و مثل xp هنگ و... نمیکنه خیلی هم باهوشه مثلا من ی برنامه بود تو استارت ویندوز مدام خودش اجرا میشد کلافم کرده بود به برنامشم نیاز داشتم هیچ جوره نمیشد حذفش کرد ولی با ویندوز ۸ تو تسک بار راحت برداشتمش. مرور گرشم عالیه من دیگه فایر فاکس نصب نکردم!

Sun Boy1995
07-02-2014, 11:36
سلام
سیستم من مشخصاتش از سیستمی که گفتی ضعیف تره اما با ویندوز 8.1 لذت می برم، اما باید یه کارایی بکنی که سیستم به مرور زمان کند نشه و کاراییش رو حفظ کنه

pro get
27-02-2014, 01:29
سلام دوست گلم اگه نرم افزار xp mode و درصورتکه اوکی داد مطمئن وین تو نصب کن