ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن هارد و روشن شدن چراغ هارد

leo_meb
04-02-2014, 13:49
سلام به همه دوستان
من هارد اکسترنال 1t سیلیکون پاور دارم از رو هارد داشتم فیلم میدیدم
یهو نرم افزار هنگ کرد،ری استارت کردم اما اصلا روی لپ تاپم درایوشو نشون نمیده. وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و صدای موتورش میاد اما در مای کامپیوتر نشونش نمیده. تو دیسک منیجمنت هم ایکونش نمیاد،او داس هم دیده نمیشه اما قسمت نوار ابزار پاییین میزنه سیلیکو پاور،تو قسمت دیوایس میاد ریموش کردم ری استارت کردم اما فایده نداشت
تو دیوایس منیجر انینستالش کردم ری استارت کردم فایده نداشت
لطفا رانماییی کنید ممنونم

TREASURES
04-02-2014, 14:24
سلام به همه دوستان
یهو نرم افزار هنگ کرد،ری استارت کردم اما اصلا روی لپ تاپم درایوشو نشون نمیده. وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و صدای موتورش میاد اما در مای کامپیوتر نشونش نمیده. تو دیسک منیجمنت هم ایکونش نمیاد،او داس هم دیده نمیشه اما قسمت نوار ابزار پاییین میزنه سیلیکو پاور،تو قسمت دیوایس میاد ریموش کردم ری استارت کردم اما فایده نداشت

از کابل دیگری برای اتصال به کامپیوتر استفاده کنید
در ضمن اگه مقدوره با سیستم دیگه هم چک بشه

EXTREME
04-02-2014, 14:34
سلام به همه دوستان

اگه تو disk managment چزی نمیاد و موتور هارد هم کار میکنه و روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است مشکل میتونه هم از کابل هارد باشه هم سوکت دیتا و هم برد و فریم ویر هارد

شما اگه قطعه دیگری به یو اس بی سیستم وصل کردید از سیستم جدا کنید و دوباره تست کنید

بهتره هارد روی یک سیتسم دیگه حتما تست بشه

leo_meb
04-02-2014, 18:25
اگه تو disk managment چزی نمیاد و موتور هارد هم کار میکنه و روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است مشکل میتونه هم از کابل هارد باشه هم سوکت دیتا و هم برد و فریم ویر هارد

شما اگه قطعه دیگری به یو اس بی سیستم وصل کردید از سیستم جدا کنید و دوباره تست کنید

بهتره هارد روی یک سیتسم دیگه حتما تست بشه
ممنونم از جوابت
حالا اگه مشکل مربوط به
سوکت دیتا و برد و فریم ویر هارد ... باشه چج.ری درست میشه
لطفا راهنمایی کنید
با سیستم دیگه هم همیونجوریه
نرم افزارای بوتیبل هم نمیشناسنش (پاراگون و... مربوط به ریکاوری و پارتیشن بندی)

EXTREME
05-02-2014, 09:20
ممنونم از جوابت
حالا اگه مشکل مربوط به
سوکت دیتا و برد و فریم ویر هارد ... باشه چج.ری درست میشه
لطفا راهنمایی کنید
با سیستم دیگه هم همیونجوریه
نرم افزارای بوتیبل هم نمیشناسنش (پاراگون و... مربوط به ریکاوری و پارتیشن بندی)

اگه مشکل از این ها باشه باید ببرید به یک مرکز تعمیر هارد شما نمیتونید بکنید اینکارو چون امکاناتشو ندارید