مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن ویندوز در درایو system
NAFAS666
04-02-2014, 11:33
سلام من برای نصب ویندوز روی لپ تاپم بعد از فرمت کردن درایو cوقتی دکمه next رو میزنم با این مشکل روبرو می شم setup was unable to creat a new system partition or located an exiting system partition مشکلش کجاست دوستان؟؟؟
smss.exe
04-02-2014, 12:14
سلام
احتمالا تو پارتیشن های سیستم شم یه مشکلاتی وجو داره؛ اگر میتونید یه عکس از این پیغام و لیست پارتیشن ها قرار بدید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم.
ولی به صورت کلی ظاهرا سیستم شما System Partition یا نداره و یا نمیتونه بسازه (با توجه به این پیغامی که نوشتید) پس باید توی پارتیشن بندی هاردتون یه نگاهی کنید و ببینید که چجوری پارتیشن بندی شده.
NAFAS666
04-02-2014, 12:25
بعد دیشب ی کار دیگم کردم درایو c رو کلا deletکردم الان که میخوام New بزنم برام نمیسازه و میزنه faild to creat a new partiton on tehe selected unuse space(erorr:0x8004245f)
smss.exe
04-02-2014, 12:46
بعد دیشب ی کار دیگم کردم درایو c رو کلا deletکردم الان که میخوام New بزنم برام نمیسازه و میزنه faild to creat a new partiton on tehe selected unuse space(erorr:0x8004245f)
سلام
گفتم، این هم بابت همین قضیه هست که پارتیشن بندی هارد شما مشکل داره؛ یه عکس بذارید تا بتونم بهتر راهنمایی کنم؛ اگر تونستید یه عکس از هارد توی یه برنامه پارتیشن بندی بذارید بهتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.