مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم تا دو و نیم میلیون
سلام.
من یک سیستم کامل (کیس،موس،کیبرد،اسپیکر و مانیتتور) تا سقف دو و نیم میلیون تومن میخوام برای بازی Wolrd of Warcraft : Catalysm که بتونه این بازی رو رو تنظیمات گرافیکی های با شصت فریم ثابت اجرا کنه، من هر روز وقت زیادی رو این بازی میذارم و در حال حاضر با لپ تاب Acer Aspire 5755G بازی میکنم ولی حتی روی گرافیک Low تو درگیری های 25 نفره افت فریم شدید دارم،سیستم لپ تابم اینِ:
Processor : Intel(R) Core (TM) i3-2310M CPU 2.10GHz 2.10 GHz
Graphic : Intel(R) HD Graphics 3000
Ram : 4 Gig
میخواستم ببینم اصلا با این بودجه میشه یه سیستم کامل واسه اینکار جمع کرد؟ تفاوت قدرت این سیستم با توجه به پولی که دارم با لپ تابم خیلی تفاوت داره یا نه؟
Hessam 2
04-02-2014, 10:01
بودجه تون با توجه به انتظارتون، کمه. حداقل باید 500 افزایش بودجه بدید تا بتونید به آینده ی سیستمتون با دید امیدوارانه تری نگاه کنید! نه صرفاً برای زمان حال کارتون رو راه بندازه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir200812
04-02-2014, 12:45
مادربورد ASUS B85-Plus بقیمت 325 تومن
پردازنده Intel Core i3-4130 Haswell بقیمت 350 تومن
رم Corsair XMS3 8GB 4GBx2 1600Mhz بقیمت 280 تومن
گرافیک GIGABYTE R7 260X OC WF 2X 2GB GDDR5 بقیمت 550 تومن
هارد WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 بقیمت 189 تومن
پاور Green 600A-HP بقیمت 245 تومن
کیس GREEN SOLARIS بقیمت 89 تومن
مانیتور LG 19EN43S LED یا Samsung 19B315 LED بقیمت 380 تومن
موس و کیبورد Logitech Wired Combo MK120 بقیمت 65 تومن (موس و کیبورد بیسیم بدرد بازی نمیخوره...)
اسپیکر Logitech Speaker S220 بقیمت 95 تومن (همین مدل رو خودم دارم و کیفیت و بلندی قابل قبولی داره...)
مجموعا میشه حدود 2560 تومن.
و مطمعنا میتونی Wolrd of Warcraft : Catalysm رو راحت بازی کنی.
vahid-suarez
04-02-2014, 13:16
سلام.
من یک سیستم کامل (کیس،موس،کیبرد،اسپیکر و مانیتتور) تا سقف دو و نیم میلیون تومن میخوام برای بازی Wolrd of Warcraft : Catalysm که بتونه این بازی رو رو تنظیمات گرافیکی های با شصت فریم ثابت اجرا کنه، من هر روز وقت زیادی رو این بازی میذارم و در حال حاضر با لپ تاب Acer Aspire 5755G بازی میکنم ولی حتی روی گرافیک Low تو درگیری های 25 نفره افت فریم شدید دارم،سیستم لپ تابم اینِ:
Processor : Intel(R) Core (TM) i3-2310M CPU 2.10GHz 2.10 GHz
Graphic : Intel(R) HD Graphics 3000
Ram : 4 Gig
میخواستم ببینم اصلا با این بودجه میشه یه سیستم کامل واسه اینکار جمع کرد؟ تفاوت قدرت این سیستم با توجه به پولی که دارم با لپ تابم خیلی تفاوت داره یا نه؟
سيستم amie200812 رو تاييد ميكنم فقط كارت گرافيك رو اگه پيدا كردي Inno3D gtx650 ti boost بگير با قيمت ٥٥٠/٠٠٠ !! اين سيستم رو تنضيمات بالا راحت ٦٠ تا فريم رو ميده چون wow بازي چندان گرافيكي نيست ! در ضمن به نظر من led رو lg بردار كيفيت بيشتري داره !
ممنونم از دوستانی که جواب بنده رو دادن،
حسام خان متاسفانه هزینه بیشتر از اینی که عرض کردم برای بنده مقدور نیست.
و یک سوال دیگه من ساکن تهران هستم قطعات رو از کجا بخرم بهتره؟
vahid-suarez
05-02-2014, 02:40
خب حسام خان متاسفانه من نمیتونم بیشتر از این قیمتی که گفتم هزینه کنم واسه همین پرسیدم میشه یه سیستم کامل با این مقدار پول جمع کرد یا نه
یک سوال دیگه من تهران هستم قطعات رو از کجا بخرم بهتره؟
از بازار رضا و پاساژ ايران تو وليعصر ميتونيد خريد كنيد ! فقط رفتيد براي خريد به حرف فروشندها اصلا گوش نديد كه اين cpu قويتره يا اين مدل كه شما ميخواي خرابيش زياده و اينا ! ليست قطعاتي كه ميخوايد بگيريد از قبل اماده كنيد و فقط همون ها رو تهيه كنيد و خام حرف هاي فروشندها نشيد در ضمن سعي كنيد قطعاتي كه ميگيريد حتما گارانتي داشته باشه !
amir200812
05-02-2014, 09:10
حسام خان متاسفانه هزینه بیشتر از اینی که عرض کردم برای بنده مقدور نیست.
و یک سوال دیگه من ساکن تهران هستم قطعات رو از کجا بخرم بهتره؟
قیمت هایی که دادم مال یک شرکت در "مجتمع کامپیوتر ولیعصر" هست!
اسم شرکت رو نمیگم تا دوستان باز نگن داری تبلیغ میکنی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.