ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز روی یک هارد نصب هست اما با اتصال هارد دوم ویندوز دیگر بوت نمی شود!

mim71
04-02-2014, 00:06
سلام دوتا هارد دارم روی pc روی یکی از هاردام ویندوز نصب شده و به شرطی بالا میاد که هارد دوم را جدا کنیم کابلشو!
اما به محض وصل کردن کابل هارد دوم ویندوز دیگه بالا نمیاد!‌
و مینویسه
this file is missing (windows root fille)
در صورتی که من روی این هارد هیچ وقت ویندوز نصب نکردم! نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید

EXTREME
04-02-2014, 08:11
هارد دوم رو وصل کردید برید تو بایوس و اولویت بندی هارد رو تغییر بدین و اولویت رو بزارین رو هاردی که ویندوز روش نصب است درست نشد اتصالات هاردها رو بررسی کنید جای کابل دیتا رو عوض کنید و با یک پاور دیگه سیستم روبررسی کنید
بوت اصلی سیستم هم روی هارد باشه

Altairezio
04-02-2014, 11:21
سلام دوتا هارد دارم روی pc روی یکی از هاردام ویندوز نصب شده و به شرطی بالا میاد که هارد دوم را جدا کنیم کابلشو!
اما به محض وصل کردن کابل هارد دوم ویندوز دیگه بالا نمیاد!‌
و مینویسه
this file is missing (windows root fille)
در صورتی که من روی این هارد هیچ وقت ویندوز نصب نکردم! نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید

دوست من احتمالا" هاردتون تازس؟!
خوب اول باید یه ویندوز بزنین رو هارد جدیدتون بعد ویندوز که بالا اومد پارتیشن بندی کنین درست میشه!
هارد دومو قصد دارین به کلی در بیارین و از جدیده استفاده کنین یا هر دوشو میخواین؟!
================================================== =========
این مشکل زمانی ام پیش میاد که دو تا هارد رو سیستم باشن بخواین یکیشو در بیارین!در این صورت به علت همسان سازی شدن سیستم هارد دومم نمیشناسه که تنها راه حلش نصب ویندوزه!

kavoshm
10-02-2014, 00:47
منم با حرف دوستمون EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موافقم