PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رضا یزدانی - ساعتا خوابن

Kurosh
01-02-2014, 17:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا یزدانی - ساعتا خوابن
بهمن 1392

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (خاطرات مبهم) پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز توسط مدیران انجمن موسیقی بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Greedy
03-02-2014, 18:25
تا حالا ده دور آلبوم رو گوش کردم ... فوق العادست
با پخش دو تراک عشق پست مدرن و مهتاب تو فانوس با اینکه تراک های تقریبا خوبی بودن ولی خوب انتظار البوم فوق العاده ای رو نداشتم ولی با گوش کردن آلبوم کاملا اشتباه فکر میکردم
آلبوم هر چی به تراک های آخر نزدیک میشیم تراک های آس رو میشه به خصوص قوی سیاه که همون چیزی بود که انتظار داشتم از رضا یزدانی بشنوم ... دیگه زد تو کار متال:n02:
در کل همه تراک ها خوب بود ولی تا اینجا بیشتر از تراک های قوی سیاه ، تحویل سال ، کسی از ما جهان آرا نمیشه ، دیوونه ، بی منطق ، یخ بندونای قطبی چشمات خوشم اومده ( شد همش که :دی )

تراک بی منطق هم ریتم شروع و شکل گیریش شبیه آهنگ Stairway to Heaven هست ... نه اینکه کاور باشه یا شبیه باشه ولی ریتمش که اهنگ پلکانی به سوی بهشت آروم شروع میشه و کم کم اوج میگیره آهنگ بی منطق هم اینطوری بود و منو یاد این آهنگ انداخت

در کل عالی بود ... :n12:

Kurosh
04-02-2014, 03:13
فعلاً با یه بار گوش دادن:

1: بازم آرش زمانیان یه ترک کار کرده و همون یه دونه گل سرسبد آلبوم شده :40: بی‌منطق خیلی خوب بود

2: بار راک و متال بازم رفته بالا خدا رو شکر :40:

3: پس یغما کو؟ :-( حیف شد که نیست ... ولی شعرا خوبن

4: عشق پست‌مدرن سینگلش اصلاً نچسبید، ولی الان تو کانتکست آلبوم، آهنگ خوبی به نظرم رسید

5: وای! چقدر این تهران گردی خوبه لامصب! همین جوری دارم آهنگا رو میام پایین، بیشتر غرق میشم تو فضاش ...

6: بازم گیتار فلامنکوی کاویان ... چقدر خوبه این بشر ؛ خاطره‌ی « ببار برایم » زنده شد :40: چه حس خوبی داره این لحظه تحویل سال ...

7: کار فوق‌العاده حرفه‌ای جمع شده ...

rh.mohammad
04-02-2014, 13:03
آلبوم خیلی خیلی خوب بود .
من شدیدا منتظر ترک های بهروز پایگان بودم و از وقتی آلبوم اومده فقط اونا رو گوش دادم . الان که بقیه کارا رو خوب گوش میکنم به نظرم قابل مقایسه با ترک هایی که بهروز پایگان تنظیم کرده نیستن . مخصوصا دوتا ترکی که خود پایگان ملودی رو هم نوشته .
همیشه دوست داشتم همچین کارایی رو بشنوم از رضا . امیدوارم اینجور ترک ها خیلی بیشتر بشن . چون موزیک روز راک همچین صدا هایی لازم داره . بقیه ترک ها غیر از تحویل سال کاملا ایرانی صدا میده . البته خود رضا این سبک رو خیلی دوست داره و نمیشه کاریش کرد .
همین که ترک های 13 و 14 مجوز گرفتن میتونه خبر خوبی برای موزیسینای راک و متال با استعداد کشورمون باشه که به نظرم اگه بتونن بیان تو کار و مطرح بشن بار موسیقی کشورمون خیلی خیلی پیشرفت میکنه و از این فضاحت در میاد .

Йeda
04-02-2014, 21:24
سلام

منم بعد از بارها و بارها گوش کردن نظرمو میگم:)

ترکِ 13!! "بیا برگردیم توی غار" :دی
( راستش اصن به ژست جدیِ یزدانی نمیاد، همش فکر میکردم این ترک یه شوخی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از بین ترانه ها، "علیرضا باران" ( تهران گردی-هذیون ) به نظرم خیلی خوب بود.

( یعنی در اصل از "نقش اول" که به ترتیب گوش میکردی
تا هذیون و .. دیوونه/چه اسم ـایی :دي، خیلی انرژی میگرفتی! )

و تحویل سال هم که تنظیم خود یزدانیِ جزو تنظیمای خوب بود به نظرم.
اگرچه تو کل آلبوم حضور یه ترکیب قوی رو حس میکردی!
( منظورم کل بچه هان )

فقط از همون "مهتاب تو فانوس" و "قبولم نمیکند" خوشم نیومد!
میتونم بگم بجز همین دوتا بقیه عالی بودن...

ولی کلا همونطور که فکر میکردیم یزدانی با این آلبومش، همه رو سورپرایز کرد...
( یعنی پیشرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

unitedd
17-02-2014, 18:33
در کل آلبوم خوبی رو بیرون داده بود.. زحمت زیاد کشیده بود...!

anita.blue
18-02-2014, 15:48
دلم بال بال میزد واسه شنیدن آلبوم جدید رضا یزدانی.بلاخره امروز چند تا ترک از آلبوم را شنیدم.یخ بندونای قطبی چشمات عالیییییی بود و همینطور تحویل سال.شعر کسی از ما جهان آرا نمیشه را هم خیلی پسندیدم.مثل همیشه جذاب و متفاوت.مرسی آقای خاص :n12:

anita.blue
19-02-2014, 09:55
وای خدای من ، هذیون یکی از بهترین قطعه هایی بود که توی این چند سال شنیدم.از دیروز مدام دارم گوشش میدم و سیر نمیشم ازش . محشره :n12:

anita.blue
19-02-2014, 18:12
كل آلبوم خوب بود بجز "عشق پست مدرن" كه بد جوري دلمو زد ميتونم به جرئت بگم بدترين تركي كه تمام اين سالها شنيدم همين بوده!اصلا نميتونم گوشش كنم چه رسد به اينكه باهاش ارتباط برقرار كنم!(نفهميدم رضا چه فكري كرده اينو خونده).بر خلاف اين قطعه عاششششق هذيون شدم همون حسي را ازش گرفتم كه دنبالش بودم و فقط هم ميشه از رضا يزداني انتظارشو داشت.پر انرژي و جذاب.اصلا آدمو درگير خودش ميكنه.خيلي دوسش دارم.بجز اين از تحويل سال و يخ بندوناي قطبي چشمات هم خيلي خوشم اومد.البته بايد چند دور ديگه گوش كنم همه رو (اگه هذيون بذاره!) تا به جمع بندي برسم :n02:
باتشكر از رضا يزداني عزيز:n12:

eman619rv
23-02-2014, 01:35
2 ترک اخری واقعا خیلی خوب بود، همون طور که دوستانمون اشاره کردن چیزی بود که همه منتظر بودیم از رضا یزدانی بشنویم.
البوم قبلی چنان تعریفی نبود و اونقدر که دیگران تعریف میکردن از رضا در اون اندازه نبود ولی این البوم خیلی خوب بود. خسته کننده نیس ، و توی مارکت شاید موفق بشه چون هر مخاطبی میتونه با اهنگ که به سلیقه خودش می خوره ارتباط برقرار میکنه . یکی هذیون ، یکی قوی سیاه ، یکی یخبندونا.
فقط جسارت نباشه این چی بود گذاشته سر البومی!!؟ چون به ترتیب ترک گوش نکردم برای بار اول فکر کردم این اهنگ باونس ترکه اخر البومه!!:n02:

1.ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟نقش اول .شعر انقدر افتضاح بود که به کل قدرت تخریب یه بمب c4 روی بقیه بخش ها از جمله ملودی و تنظیم داشت . نویسنده این متن! فقط خواسته بود باری به هر جهت چندتا اسم رو بگنجونه درون شعر ! فلانی توی فلان فیلم ، فلان هم توی فیلم فلانی ! روی این توی هم تاکید دارم!واقعا انقدر بی ذوق که همه ارایه ها و اشارات ریز و ظریف رو بذاریم کنار و اینجوری ترانه بنویسیم! حقیقتا تا همین الان هم نمیدونم ترانه سرا این اهنگ کی بوده واقعا هم دوست ندارم بدونم! حس روکی بودن میده به ادم این اهنگ.
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ از طرفدار های
پر و پا قرص یغما گلرویی هستم و انتظار داشتم با این درصد همکاری های قبلی گلایل و رضا توی این البوم هم شعر های بی نقصش رو میشنیدم ولی باز هم شعرا ها خوب بود . به نظرم کسی از ما جهان آرا نمیشه خیلی ترانه جذابی بود ، یه نفس تازه یه حال جدید.
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟قوی سیاه
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟قوی سیاه
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (خاطرات مبهم) پیشرفت بود یا پسرفت؟ پیشرفت .

Arrowtic
23-02-2014, 19:15
واقعا لذت بردم از آلبوم !

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (خاطرات مبهم) پیشرفت بود یا پسرفت؟

1 . نقش اول . بعد یه بار گوش کردن از Playlist سریع حذفش کردم .
2 . کسی از ما جهان آرا نمیشه . واقعا شعرش منو گرفت ! عالی بود !
3 . قوی سیاه
4 . کسی از ما جهان آرا نمیشه .
5 . بدون شک پیشرفت !

Kurosh
28-03-2014, 12:45
.
با تشــکر از 23 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی یخبندونای قطبی چشمات با 16 رای به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی