مشاهده نسخه کامل
: مشکل فلش مموری
ebibarati
03-02-2014, 15:33
سلام من یه فلش مموری دارم چند وقتی کامپیوتر و یا سایر لوازم الکتریکی مثل دی وی دی پلیر و رسی ور اونو نمی خونن و فقط روی ضبط ماشین آهنگای داخلش رو اجرا میکنه آیا راهی هست درستش کرد
سلام من یه فلش مموری دارم چند وقتی کامپیوتر و یا سایر لوازم الکتریکی مثل دی وی دی پلیر و رسی ور اونو نمی خونن و فقط روی ضبط ماشین آهنگای داخلش رو اجرا میکنه آیا راهی هست درستش کرد
فلش روی چند سیستم چک شده ؟ فلش رو به سیستم زدین یک عکس از disk managmnet سیستم بدین
momo1364
03-02-2014, 16:46
دوستان فلش من ارور رایت پروتکتت میده... چکار کنم؟ کمک
دوستان فلش من ارور رایت پروتکتت میده... چکار کنم؟ کمک
رایت پروتکت علت های زیادی داره یک علت میتونه از ویروس در فلش یا سیستم باشه
علت بعدی میتونه به دلیل وجود یک فایل در فلش یا یک پروسس در ویندوز باشه پس بهتره فلش روی یک سیستم دیگه تست بشه یا اگر مقدور است یک دور فرمت بشه
علت بعدی میتونه از تغییرات در رجیستری ویندوز باشه
درست نشد فلش رو با نرم افزار hdd low level format tools فرمت سطح پایین بکنید درست نشد با نرم افزار usb format و hp usb disk و نرم افزارهای دیگر هم تست کنید درست نشد نرم افزار مخصوص خود فلش رو از سایتش بگیرید و با اون فرمت کنید
momo1364
03-02-2014, 17:04
رایت پروتکت علت های زیادی داره یک علت میتونه از ویروس در فلش یا سیستم باشه
علت بعدی میتونه به دلیل وجود یک فایل در فلش یا یک پروسس در ویندوز باشه پس بهتره فلش روی یک سیستم دیگه تست بشه یا اگر مقدور است یک دور فرمت بشه
علت بعدی میتونه از تغییرات در رجیستری ویندوز باشه
درست نشد فلش رو با نرم افزار hdd low level format tools فرمت سطح پایین بکنید درست نشد با نرم افزار usb format و hp usb disk و نرم افزارهای دیگر هم تست کنید درست نشد نرم افزار مخصوص خود فلش رو از سایتش بگیرید و با اون فرمت کنید
ممنون جناب از شما... من فلش 8گیگ team دارم مدل کالرترن ولی من همه این موارد که گفتین تست کردم نشد... رسیدم به سایت خودش .. اونجا هیچ نرم افزاری پیدا نکردم... شما میتونی فایل واسه دانلوذ بزاری؟ مدل e902..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عذرخواهی میکنم مشکلمو اینجا مطرح میکنم. نخواستم تاپیک جدیدایجاد کنم.
من هم یک فلش ADATA مدل C906 دارم که وقتی به سیستم وصل میکنم، خیلی طول میکشه تا سیستم بتونه بازش کنه، وقتی وصل میکنم حدودا یک دقیقه Explorer ویندوز گیر میکنه و بعد فلش را نمایش میده و من میتونم ازش استفاده کنم. در صورتیکه فلشهای دیگه سریعا باز می شوند. فرمتش هم کردم. فرق نکرده.
عذرخواهی میکنم مشکلمو اینجا مطرح میکنم. نخواستم تاپیک جدیدایجاد کنم.
من هم یک فلش ADATA مدل C906 دارم که وقتی به سیستم وصل میکنم، خیلی طول میکشه تا سیستم بتونه بازش کنه، وقتی وصل میکنم حدودا یک دقیقه Explorer ویندوز گیر میکنه و بعد فلش را نمایش میده و من میتونم ازش استفاده کنم. در صورتیکه فلشهای دیگه سریعا باز می شوند. فرمتش هم کردم. فرق نکرده.
فلش رو با hdd regenrator بدسکتور بگیرید بعد با low level format فرمت کنید 100 در صد مشکل حله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ebibarati
06-02-2014, 10:46
فلش روی چند سیستم چک شده ؟ فلش رو به سیستم زدین یک عکس از disk managmnet سیستم بدین
روی چند سیستم تا حالا امتحان کردم جواب نداده
disk managmnet رو از کجای سیستم بیارم که عکس بدارم :n03:
روی چند سیستم تا حالا امتحان کردم جواب نداده
disk managmnet رو از کجای سیستم بیارم که عکس بدارم :n03:
فلش رو به سیستم زدید روی my computer راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment
momo1364
06-02-2014, 12:21
فلش رو به سیستم زدید روی my computer راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment
جناب اکستریم به منم کمک کن!!!!!..
... من فلش 8گیگ team دارم مدل کالرترن ولی من همه این موارد که گفتین تست کردم نشد... رسیدم به سایت خودش .. اونجا هیچ نرم افزاری پیدا نکردم... شما میتونی فایل واسه دانلوذ بزاری؟ مدل e902..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ebibarati
06-02-2014, 12:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش اصلا دیتکت نشده یا فریم ویر فلش ایراد داره یا مشکل سخت افزاری است
ebibarati
07-02-2014, 13:44
فلش اصلا دیتکت نشده یا فریم ویر فلش ایراد داره یا مشکل سخت افزاری است
چاره اش چیه باید چکارش کنم
باید ببینید تو سایت این فلش نرم افزاری برای تعمیر یا آپدیت فریم ویر است یا نه مثلا نرم افزار online recovery برای فلش های ترنسد اینکارو انجام میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.