PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بوتیبل شدن ناخواسته فلش و پاک شدن اطلاعات

morteza5921
03-02-2014, 05:04
سلام دوستان الان داشتم رو لپ تاپ نرم افزار نورتون پارتیشن رو نصب میکردم و فلش 8 گیگم که پر اطلاعات مهم بود به لپ تاپ وصل بود و وقتی نصب نرم افزار تموم شد پرسید که میخوای دیسک بوت بسازی منم اوکی زدم و حواسم نبود فلشم وصل بوده حالا کل حافظه فلش 1.38 مگابایت شده و 1.5 مگش پره ولی توش هیچ فایلی نیست و خبری هم از اطلاعاتم نیست لطفا راهنمایی کنید واسه برگشت اطلاعات راهی هست؟
عجب نرم افزار مسخره ای این حالمو گرفت

smss.exe
03-02-2014, 06:26
سلام

اگر پاک کرده باشه فقط با برنامه های Recovery شاید بتونی برگردونی؛ پیشنهاد من Get Data Back.
اما اینکه گفتی حافظه شده 1.38 مگابایت؛ این یعنی چی؟ یعنی حجم کل فلش 8 گیگابایت شما رو کم کرده؟ اگر تونستی یه عکس از صفحه ی Disk Management قرار بده تا بهتر راهنماییت کنم.

EXTREME
03-02-2014, 07:53
سلام دوستان الان داشتم رو لپ تاپ نرم افزار نورتون پارتیشن رو نصب میکردم و فلش 8 گیگم که پر اطلاعات مهم بود به لپ تاپ وصل بود و وقتی نصب نرم افزار تموم شد پرسید که میخوای دیسک بوت بسازی منم اوکی زدم و حواسم نبود فلشم وصل بوده حالا کل حافظه فلش 1.38 مگابایت شده و 1.5 مگش پره ولی توش هیچ فایلی نیست و خبری هم از اطلاعاتم نیست لطفا راهنمایی کنید واسه برگشت اطلاعات راهی هست؟
عجب نرم افزار مسخره ای این حالمو گرفت

فلش رو فرمت سطح پایین کنید با نرم افزار hdd low level format tools یا با نرم افزار usb format فرمت کنید فلش رو

قبلش ببینید میتونید با نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات فلش رو بکشید بیرون یا نه

بهتره یک عکس از disk managment هم بدین

morteza5921
03-02-2014, 15:05
سلام اینم عکس از dick m
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میترسم فرمت کنم نتونم اطلاعاتمو برگردونم اخه اطلاعات دسته بندی بود و وقتی ریکاوری میکنی همه قاطی میشه و بدرد نمیخوره

EXTREME
03-02-2014, 15:42
سلام اینم عکس از dick m
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میترسم فرمت کنم نتونم اطلاعاتمو برگردونم اخه اطلاعات دسته بندی بود و وقتی ریکاوری میکنی همه قاطی میشه و بدرد نمیخوره

تو اینجا که حجم رو درست زده شما ابتدا با نرم افزارهایی مثل eases data recovery ببینید میتونید کل فلش رو ریکاوری کنید یا نه بعد اقدام به فرمت و انواع فرمت ها بکنید