مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای انتخاب گرافیک
سلام و خسته نباشید
من امروز خواستم سیستم رو ارتفاع بدم و اینارو انتخاب کردم
mb: Asus b85-plus
cpu: core i3 4130
و حالا دو تا کارت گرافیگ که از قدیم دارم
یکیش ati 5670 هست و انیکی gf 210 تصمیم گرفتم که گرافیک gf 210 رو هم بفروشم و یه گرافیک ati دیگه در رنج قیمت 200 تومتن بگیرم و با 5670 از ATI CrossFireX که مادر بردم ساپرت می کنه استفاده کنم
ایا کار درستی می کنم ؟؟؟
اگه درسته بهتریتین گرافیکی که تو رنج قیت 200 تومان میتونم پیدا کنم چیه؟؟؟
و یا هر دو گرافیک رو بفروشم وتنها یک گرافیک بهتر که با پولی که با فروش اون دوتا بدست میارم انتخاب کنم اون موقع چه گرافیکی رو پیشنهاد می کنید؟
پاورم هم 500 گرین هست
TREASURES
03-02-2014, 00:24
سلام و خسته نباشید
یکیش ati 5670 هست و انیکی gf 210 تصمیم گرفتم که گرافیک gf 210 رو هم بفروشم و یه گرافیک ati دیگه در رنج قیمت 200 تومتن بگیرم و با 5670 از ATI CrossFireX که مادر بردم ساپرت می کنه استفاده کنم
ایا کار درستی می کنم ؟؟؟
و یا هر دو گرافیک رو بفروشم وتنها یک گرافیک بهتر که با پولی که با فروش اون دوتا بدست میارم انتخاب کنم اون موقع چه گرافیکی رو پیشنهاد می کنید؟
پاورم هم 500 گرین هست
سلام
پیشنهاد من فروختن هر دو گرافیک و خرید گرافیک SAPPHIRE 7790 هست به قیمت 460 تومن
Barsoneri
03-02-2014, 02:10
بین این سه کارت گرافیک برای بازی کدام را پیشنهاد میکنید:
ASUS GTX 650 DCU 1GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sapphire HD7790 1GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ASUS HD7770 1GB DDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم من بشرح زیر
Intel Core i3-4130 Haswell LGA1150 Processor
ASUS B85-Plus LGA1150
Corsair XMS3 8GB 2x4GB 1600 DDR3
در ضمن بیشتر از موارد ذکر شده نمیتونم هزینه کنم
سلام
پیشنهاد من فروختن هر دو گرافیک و خرید گرافیک SAPPHIRE 7790 هست به قیمت 460 تومن
اقا ممنون بابت پاسخ می شه یه رده پایین تر از گرافیک که گفتید رو هم بگید که ارزش خرید داشته باشه
و اگه بشه یه توضیحی بدید چرا استفاده از یک گرافیک رده بالا بهتر است از استفاده از دو گرافیک در حالت ATI CrossFireX است
TREASURES
03-02-2014, 11:16
اقا ممنون بابت پاسخ می شه یه رده پایین تر از گرافیک که گفتید رو هم بگید که ارزش خرید داشته باشه
و اگه بشه یه توضیحی بدید چرا استفاده از یک گرافیک رده بالا بهتر است از استفاده از دو گرافیک در حالت ATI CrossFireX است
بله
استفاده از کراس معایب خاصی داره مثلا ممکنه بعضی بازیها نتونن با کراس همخوانی داشته باشند
اتلاف گرمای بیشتر
اتلاف انرژی بیشتر
یک رده پایین تر از 7790 میشه به 7770 اشاره کرد که به 400 تومن نمیرسه
بین این سه کارت گرافیک برای بازی کدام را پیشنهاد میکنید:
ASUS GTX 650 DCU 1GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sapphire HD7790 1GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ASUS HD7770 1GB DDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم من بشرح زیر
ASUS B85-Plus LGA1150
شما هم لطف کنید تاپیک جدا بزنید.....
بین این گرافیک برای بازی کدام را پیشنهاد میکنید:
سیستم من بشرح زیر
ASUS B85-Plus LGA1150
SAPPHIRE HD7790 با اختلاف زیادی از بقیه بهتر و از نظر قیمت خیلی به صرفس
سلام و خسته نباشید
ایا کار درستی می کنم ؟؟؟
پاورم هم 500 گرین هست
بجز معایبی که دوستمون راجب کراس فایر گفت . این رو هم اضافه کنم که با توجه به پاورتون نمیتونین کراس فایر کنین. دو تا کارت گرافیک حداقل ۶۰۰ وات پاور میخواد . حتی اگه به خاطر ضعیف بودن کارت ها ۵۰۰ جواب بده . به احتمال خیلی زیاد هنگام بازی کردن بازی های سنگین پیش میاد که یهو کامپیوتر یه صفحه ابی رو نشون میده و هیچ راهی جز ریست کردن کامپیوتر نیست . واسه جلو گیری از این اتفاق که البته خیلی هم ازار دهندس (Blue Screen of Death) باید یه پاور بهتر بگیرین . که البته خیلی به صرفه تره که اون گرافیک 7790 رو بگیری . موفق باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.