مشاهده نسخه کامل
: پرسش درباره یارانه، سبد کالا و سرپرست خانوار بودن
pashangparsi6
02-02-2014, 22:06
با درود
دوستان گرامی من اکنون زیر سرپرستی پدرم هستم با وجود اینکه سن بالایی دارم و پدرم به عنوان سرپرست معرفی شده / از اونجایی که مجرد هستم چجوری می تونم سرپرست خانواده خودم باشم؟ چجوری باید این کارو بکنم تا خودم سرپرست باشم؟
(سرپرست بودن آیا در این گونه سبدهای کالا و ... تاثیری داره یا همین مقدار داده میشه در هر دو صورت؟
با سپاس
از اونجایی که مجرد هستم
جواب تو خودت دادای باید:36:
pashangparsi6
02-02-2014, 22:44
از اونجایی که مجرد هستم
جواب تو خودت دادای باید
:36:
خب خیلی ها هستند که مجرد هستند. یعنی تنها و تنها کسانی می تونند سرپرست باشن که ازدواج کرده باشن>؟ چنین قانونی هست؟
نه . شما بالا گفتی سرپرستتون پدره تونه بسته به شرایط هر خانواده و هر فرد فرق داره
اگه شما خواهر یا برادر یا مادر از کار افتاده داشته باشین یا به عبارتی شما تنها نون اور افراد تحت تکلف خانواده تون باشین میتوننین سبد یا حتی یارانه بگیری ن
pashangparsi6
03-02-2014, 12:58
ببنید من تا کنون پدرم به عنوان سرپرست بوده و یارانه ها وسبد کالا به حساب ایشون میومده
حالا منمی خوام جدا بشم و برم توی یک خونه و شهر دیگه ولی مجرد هستم
من سرپرست خودم می خوام به شمار بیام/ این کارو باید چگونه انجام داد؟
ببنید من تا کنون پدرم به عنوان سرپرست بوده و یارانه ها وسبد کالا به حساب ایشون میومده
طبق قانون نمیشه ! سرپرست به کسی گفته میشه که افراد تحت تکفل داشته باشه
شما بهتره همون یارانه و موارد دیگه رو بعد اینکه به حساب پدر شما ریختن از ایشون بخوای که به حساب شما واریز کنه
خیلی از زوج های جوان برای اینکه درگیر پیچ و خم های اداری جدا کردن یارانه نشن از همین شیوه استفاده میکنن
نادر1368
03-02-2014, 13:37
نه اگه ازدواج كنيد به اساني ميتونيد حساب خودتون و شريك زندگيتون رو از بقيه جدا كنيد!:n02: صرفا جهت ترغيب جوانان به امر ازدواج و تحقق ارمانها
اعلام كردم!:n22:
pashangparsi6
03-02-2014, 14:48
طبق قانون نمیشه ! سرپرست به کسی گفته میشه که افراد تحت تکفل داشته باشه
شما بهتره همون یارانه و موارد دیگه رو بعد اینکه به حساب پدر شما ریختن از ایشون بخوای که به حساب شما واریز کنه
خیلی از زوج های جوان برای اینکه درگیر پیچ و خم های اداری جدا کردن یارانه نشن از همین شیوه استفاده میکنن
خش مشکل همین جا هست. ببنید این سبد کالا رو که الان دادن! به یک خانوار که 5 تَن عضو داره و یک خانوار با دو تَن به یک اندازه می دن و ..
به هر حال اینکار خیلی نادرست هست
M o h a m m @ d
03-02-2014, 15:20
می تونید جدا کنید ولی فکر نکنم به عنوان سرپرست قبولتون کنه
برید پلیس 10+ براتون جدا میکنن هزینشم 8 تومن یا بیشتره .مدارکم فتوشناسنامه وکارت ملی ،خود سرپرستم باید باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.