ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین Lenovo z510 و Lenovo g 510

amir_t6262
02-02-2014, 21:18
دوستان با کانفیگ تقریبا یکسان

Intel® Core™ i5-4200M

GraphicAMD 8750 در برابر GeForce GT 740M
رم 6 گیگ و هارد 1 ترابایت

کدام یک از مدلهای G510 یا Z 510 را انتخاب میکنید و چرا؟

البته یک تفاوت عمده بین این دو که نمیدانم مهم هست یا نه، باتری قابل جدا شدن g510 است.
از نظر وزنی نمیدانم کدام سبک تر است.
چون وزن برایم مهم است.

afshin b
02-02-2014, 21:34
گرافیک z510 مقداری بهتره. اگر اهل بازی کردن هستین، گرافیک مهمه و اگرنه که هیچ. وزنشون هم تو سایتا هست

Sent from my HUAWEI G700-U10

میهن دوست
03-02-2014, 13:32
دوستان با کانفیگ تقریبا یکسان

Intel® Core™ i5-4200M

GraphicAMD 8750 در برابر GeForce GT 740M
رم 6 گیگ و هارد 1 ترابایت

کدام یک از مدلهای G510 یا Z 510 را انتخاب میکنید و چرا؟

البته یک تفاوت عمده بین این دو که نمیدانم مهم هست یا نه، باتری قابل جدا شدن g510 است.
از نظر وزنی نمیدانم کدام سبک تر است.
چون وزن برایم مهم است.
من که لپ تاپ خریدم توی کارت گارانتیش نوشته عمر باتری لپ تاپ حدوداً 18 ماهه و بعد از این مدت باتری باید تعویض بشه.

amir_t6262
03-02-2014, 17:01
من که لپ تاپ خریدم توی کارت گارانتیش نوشته عمر باتری لپ تاپ حدوداً 18 ماهه و بعد از این مدت باتری باید تعویض بشه.

همین موضوع من را نگران کرده است.
البته باتری قابل تعویض یا غیرقابل تعویض از نظر عمر که نباید فرقی با هم داشته باشند. درسته؟
یعنی بهرحال باتری قابل تعویض هم باشد، بالاخره عمرش مشخص است.
تنها نکته اینجاست که اگر باتری قابل جدا شدن باشد، هر وقت نخواستیم باتری را کنار میگذاریم و فقط از برق استفاده میکنم که بالاخره در عمر باتری اثر دارد.

من لپ تاپ فعلی ام حدود 4 سال کار کرد و بعد باتری اش خراب شد و از آن موقع فقط از برق استفاده میکنم.

Abdolreza2012
03-02-2014, 18:51
البته باتری قابل تعویض یا غیرقابل تعویض از نظر عمر که نباید فرقی با هم داشته باشند. درسته؟
تنها نکته اینجاست که اگر باتری قابل جدا شدن باشد، هر وقت نخواستیم باتری را کنار میگذاریم و فقط از برق استفاده میکنم که بالاخره در عمر باتری اثر دارد.

من لپ تاپ فعلی ام حدود 4 سال کار کرد و بعد باتری اش خراب شد و از آن موقع فقط از برق استفاده میکنم.
به نظر من z510 بهتره و اگه این لپ تاپو یخرید با هارد ssd تهیه کنید که تو سرعت تاثیر داره
و نگران باتری هم نباشید ، اینی که یکی از دوستان میگن باتری تا 18 ماه کار میکنه نمیدونم قضیش چیه
نه من تا حالا در مورد شنیدم و نه جایی نوشته شده که من دیده باشم
ولی در کل فکر نکنم به این زوری خراب شه
دیگه دوره ی در آوردن باتری ها برای جلو گیری از خراب شدن گذشته

+

این هم گفته ی یکی از دوستان هست در مورد در آوردن باتری :

نتایج بررسی ها نشون داده در اوردن باتری لپ تاپ عمر مفیدش رو به شدت کاهش داده . در ضمن استفاده از لپ تاپ بدون باتری با برق مستقیم خطر اتصالی لپ تاپ رو افزایش می ده .

hasanoooooooo
03-02-2014, 19:09
z510 بهترین انتخابه /// حتی Cpu قویتری هم داره

ha88an
03-02-2014, 22:46
به نظر من z510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عالیه

amir_t6262
04-02-2014, 08:38
به نظر من z510 بهتره و اگه این لپ تاپو یخرید با هارد ssd تهیه کنید که تو سرعت تاثیر داره
و نگران باتری هم نباشید ، اینی که یکی از دوستان میگن باتری تا 18 ماه کار میکنه نمیدونم قضیش چیه
نه من تا حالا در مورد شنیدم و نه جایی نوشته شده که من دیده باشم
ولی در کل فکر نکنم به این زوری خراب شه
دیگه دوره ی در آوردن باتری ها برای جلو گیری از خراب شدن گذشته

+

این هم گفته ی یکی از دوستان هست در مورد در آوردن باتری :

ممنون دوست عزیز.

البته هارد خود این لپ تاپ SSHD است که 8 گیگ حافظه ناند داره و 1 ترابایت حافظه HDD.
همین موضوع هم روی سرعت کار با این لپ تاپ اثر داره.

---
در مورد گارانتی هم دوستان اگر نظری دارند، اعلام کنند.
گارانتی سازگار را تجربه داشتم و واقعا قبولشون دارم
ولی این گارانتی سریر و همینطور گارانتی هماهنگی که میگویند چطور است؟

با توجه به اینکه گارانتی سریر معمولا ارزانتر است.

این گارانتی هماهنگ مجموعه چند گارانتی است؟ خدماتش را کدام یکی اش انجام میدهد؟

Abdolreza2012
04-02-2014, 13:41
ممنون دوست عزیز.

البته هارد خود این لپ تاپ SSHD است که 8 گیگ حافظه ناند داره و 1 ترابایت حافظه HDD.
همین موضوع هم روی سرعت کار با این لپ تاپ اثر داره.

---
در مورد گارانتی هم دوستان اگر نظری دارند، اعلام کنند.
گارانتی سازگار را تجربه داشتم و واقعا قبولشون دارم
ولی این گارانتی سریر و همینطور گارانتی هماهنگی که میگویند چطور است؟

با توجه به اینکه گارانتی سریر معمولا ارزانتر است.

این گارانتی هماهنگ مجموعه چند گارانتی است؟ خدماتش را کدام یکی اش انجام میدهد؟

خب همونطور که گفتید سازگار عالیه
بعدش هماهنگم هم خوبه
من با سریر کار نکردم
اگه قراره لنوو بگیرید با این دو گارانتی ( هماهنگ - سازگار ) بگیرید و اصلا با گارانتی ویستا نگیرید

میهن دوست
04-02-2014, 17:26
نیازی نیست وقتی لپ تاپ به برق وصل می شه باتری رو جدا کنیم چون وقتی شارز باتری 100% شد از مدار خارج می شه.

میهن دوست
04-02-2014, 17:35

ببخشید توی راهنمای گارانتی لپ تاپم اینجوری نوشته:
عمر باتری های لیتیوم یون در شرایط طبیعی بین 18 تا 24 ماه بیان شده و بعد از این مدت نیاز به تعویض پیدا می کنند البته با برخی راهکارها می توان این مدت را تا حدودی افزایش داد.