PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض قطعه

savashy
02-02-2014, 19:45
با عرض سلام وخسته نباشید.اگرمشخصات سیستم شما این باشه:
cpu:cori570
ram : gig crsair
MB:giga h61 ms2p ub3
VGA:gigatron NVidia gforce gt630 4gig
POWER: green430 w
و سیستم شما تو بازیهای ساده ای مثل فیفا 14 مشل داشته باشه شما کدامیک ازقطعات زیرروتعویض می کنید:
power?
MB?
VGA?

mohammad ahmadi
02-02-2014, 19:52
شاید رو کارت گرافیک اصلی بازی اجرا نمیشه

Hamed DC
02-02-2014, 19:58
و سیستم شما تو بازیهای ساده ای مثل فیفا 14 مشل داشته باشه شما کدامیک ازقطعات زیرروتعویض می کنید:
power?
MB?
VGA?
سلام دوست عزیز.
حجم رمها چقدر هستش؟؟؟

savashy
02-02-2014, 20:04
آقا مشکل پیچیده ترازاین حرفهاست .ازنظرنرم افزاری همه کاری که به ذهن برسه و تو اینترنت باشه انجام دادم.الان بین این سه گزینه موندم.هرکسی یه نظری میده من موندم چیکار کنم

savashy
02-02-2014, 20:05
دو تا رم 4 گیگ

vahid-suarez
02-02-2014, 20:19
power?
MB?
VGA?
دوست عزیز همونطور که قبلا هم گفتم مشکل از قطعات سیستم شما نیست چون این سیستم خیلی راحت فیفا رو اجرا میکنه!!! مشکل شما فقط توی بازی فیفا هستش ؟!

savashy
02-02-2014, 20:26
سوال و مشکل من اینه که چرا سیستم قبلیم خیلی راحت بازی فیفا رو اجرا میکرد؟؟؟؟؟الان من دارم بابازی فیفا دوتا سیستمم رو مقایسه میکنم.مطئنمم یکی از قطعات نسبت به بقیه ضعیف عمل میکنه ولی دقیق نمیدوم کدومه که تعویش کنم

TREASURES
02-02-2014, 21:42
سوال و مشکل من اینه که چرا سیستم قبلیم خیلی راحت بازی فیفا رو اجرا میکرد؟؟؟؟؟الان من دارم بابازی فیفا دوتا سیستمم رو مقایسه میکنم.مطئنمم یکی از قطعات نسبت به بقیه ضعیف عمل میکنه ولی دقیق نمیدوم کدومه که تعویش کنم
دوست عزیز از لحاظ چینش قطعات سیستم شما مشکلی نداره و یک سیستم نرمال هست .... و قاعدتا نباید در بازی مثل FIFA کم بیاره
شما برای اطمینان بجای گرافیک و رم فعلی که رو سیستم هست قطعه دیگه جایگزین کنید (مثلا ضعیف تر از اونا) اگه بازی روون شد پس یکی از قطعات مشکل داره
احتمالش هم کمه که مشکل از برد باشه

vahid-suarez
03-02-2014, 00:41
شما اول اخرين درايور كارت گرافيكتون رو نصب كنيد بعد چك كنيد كه vc بازي رو نصب كرده باشيد !
هنگام بازي كردن تمام برنامه هاي در حال اجرا رو ببنديد و اينترنت رو قطع كنيد ! مطمئن بشيد كه هنگام بازي برنامه اي در حال اجرا نباشه يا آنتي ويروس اسكن نكنه !
براي استفاده از كل قدرت كارت در گيم برنامه game booster رو نصب كنيد !!!
اميدوارم مشكلتون حل بشه !!!