مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره تفاوت رنگ بالا و پایین مانیتور
GHAGHALEELEE
02-02-2014, 17:56
سلام
دوستان مانیتور کامپیوتر من هر چه از پایین به بالا میره پر رنگ تر میشه.مثلا اگر یک ایکون مثلا قرمز رنگ رو در دسکتاپ بگذارم ، اگر ایکون در بالای دسکتاپ باشه قرمز تیره و اگر در پایین دسکتاپ باشه قرمز روشن میشه. ایا همه مانیتورهای اینجوری هستند ؟ چند تا لپ تاپ و مانیتور دیدم اینجوری بود برای شما هم الان اینجوریه ؟
مرسی
سلام
دوستان مانیتور کامپیوتر من هر چه از پایین به بالا میره پر رنگ تر میشه.مثلا اگر یک ایکون مثلا قرمز رنگ رو در دسکتاپ بگذارم ، اگر ایکون در بالای دسکتاپ باشه قرمز تیره و اگر در پایین دسکتاپ باشه قرمز روشن میشه. ایا همه مانیتورهای اینجوری هستند ؟ چند تا لپ تاپ و مانیتور دیدم اینجوری بود برای شما هم الان اینجوریه ؟
مرسی
فکر کنم مشکل به دلیل زاویه دید باشه چون زاویه دید یکم تغییر کنه این اتفاق میفته که این به طریقه قرار گیری مانیتور بستگی داره ولی اگه از این مورد نبود تنظیمات درخشندگی و کنتراست رو بررسی کنید درست نشد مانیتور رو با یک سیستم دیگه تست کنید
GHAGHALEELEE
02-02-2014, 22:33
بله مهرداد جان بخاطر زاویه دید هست میخواستم ببینم همه مانیتورهای lcd و led این شکلی هستند یا نه ؟
بله مهرداد جان بخاطر زاویه دید هست میخواستم ببینم همه مانیتورهای lcd و led این شکلی هستند یا نه ؟
معمولا پنل های ips این قضیه کمتر است ولی lcd ها و پنل های TN بیشتره به خصوص از بالا و پایین نگاه کنید اینطوری بیشتر میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.