ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رهنمایی - عدم پرینت صحیح رنگ مشکی - R290

peagle
02-02-2014, 15:49
با عرض سلام
دوستان عزیز من یک مشکل با پرینترم دارم - تمامی رنگ های من به تور صحیح و کامل گرفته می شود ولی رنگ مشکی خیر ( خطوط افقی ) در پرینت رنگ مشکی وجود دارد / چند بار هم head clean را انجام دادم هیچ تاثیری نداشت / جوهر تانکری است / با تشکر / لطفا راهنمایی فرمایید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad.t
02-02-2014, 22:00
بهترين تست نازل چك هست .
بايد هد كلين بزنيد به تعداد زياد اگه يه 20 تا زديد تاثيري نداشت بايد به سراغ روشهاي ديگه بريد.
معمولا تعداد زياد هدكلين مشكل رو حل ميكنه اگه گرفتگي توي شيلنگ رنگ مشكي يا خرابي كارتريجش نباشه و فقط چند تا نازل گرفته باشن.
بعد از اون بريد به اينجا :

peagle
02-02-2014, 22:26
بهترين تست نازل چك هست .
بايد هد كلين بزنيد به تعداد زياد اگه يه 20 تا زديد تاثيري نداشت بايد به سراغ روشهاي ديگه بريد.
معمولا تعداد زياد هدكلين مشكل رو حل ميكنه اگه گرفتگي توي شيلنگ رنگ مشكي يا خرابي كارتريجش نباشه و فقط چند تا نازل گرفته باشن.
بعد از اون بريد به اينجا :

اول ممنون ازت / راستی این دو نوع محلول هد باز کن قوی و ملایم را بررسی کرده به نظرت کدام را استفاده کنم /این محلول را از کجا میشه تهیه کرد / با تشکر

mohammad.t
03-02-2014, 12:57
اول ممنون ازت / راستی این دو نوع محلول هد باز کن قوی و ملایم را بررسی کرده به نظرت کدام را استفاده کنم /این محلول را از کجا میشه تهیه کرد / با تشکر

همون محلولهاي ملايم خوبه. به كسايي كه جوهر و تجهيزات پرينتر مي فروشن بگيد بهتون ميدن. جوهر هاي تانك رو خالي مي كنيد و محلول داخلش مي ريزيد و هد كلين مي كنيد.

peagle
04-02-2014, 14:09
همون محلولهاي ملايم خوبه. به كسايي كه جوهر و تجهيزات پرينتر مي فروشن بگيد بهتون ميدن. جوهر هاي تانك رو خالي مي كنيد و محلول داخلش مي ريزيد و هد كلين مي كنيد.

سلام
اون روشی که تو لینک گذاشته بودین انجام دادم باز هم نشد !

mohammad.t
04-02-2014, 14:14
سلام
اون روشی که تو لینک گذاشته بودین انجام دادم باز هم نشد !

كدوم روش؟ به هرحال مسئله اي كه هست صبر و حوصله زياد مي خواد. ممكنه با 30-40 بار هدكلين مشكل حل بشه.

peagle
04-02-2014, 15:29
كدوم روش؟ به هرحال مسئله اي كه هست صبر و حوصله زياد مي خواد. ممكنه با 30-40 بار هدكلين مشكل حل بشه.
روش به کمک سرنگ به هد محلول را تزریق کردن / راستی هر بار هد کلین میکنم رنگ هی دیگر هم بی مورد میروند راهی نیست فقط مشکی را هد کلین کرد /

peagle
04-02-2014, 22:01
نمیدونم چرا از زیر پرینترم جوهر مشکی زده بیرون / کل میزمو مشکی کرده / دقیقا از زیر پرینتر / لطفا کمک کنید