PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن خود به خود فایل بعد از دانلود

light
01-02-2014, 18:21
نمیدونم چند ماهه چی شده به سیستم که فیلم دانلود میکنم بعد از چند روز خود به خود پاک میشه
نود32 هم روزانه آپدیتش میکنم
فایلی از سیستم خونم که ریختم تو هارد اکسترنال بعد از چند روز فایلهای هارد هم پاک کرد
تو مغازه هم همچین مشکلی پیش اومده

بنظرتون مشکل کجاس!

ffs1978
08-02-2014, 18:50
منم این مشکل رو دارم ولی عکسها رو پاک می کنه نمی دونم چیکار کنم - با ریکاوری برمیگرده ولی بعد از کپی دوباره میپره !!!!!

vissoto
10-02-2014, 10:14
جهت اطمینان از این که خود NOD دچار مشکل نیست انتی ویروس را پاک کنید. اگر فایل ها پاک نشد ایراد از نود32است (یا حداقل تنظیمات ان دچار مشکل است )(ببینید در قسمت قرنطینه نود 32 فایلهای شما لیست نشده باشند!)

light
16-02-2014, 19:50
نه تو قرنطینه نمیره
تروجان هم نصب کردم ، ولی چیزی پیدا نکرد
از فلشم یه فایل از اون فولدری که مشکل داشت آوردم مغازه ریختم ، حالا اینجا مغازه هم اینجوری شده :n02:

milad_gta
16-02-2014, 20:57
برید تو Folder Option تیک گزینه های زیر رو بردارید و ببینید فایل هاتون موجود هستند یا نه!

Show hidden files, folders, and drives
Hide protected operating system files

اگر فایل ها موجود نیستند یک مقدار بیشتر توضیح بدید که بشه دنبال موارد مشابه گشت، فرضا بعد از انتقال فایل چه مدت طول میکشه تا فایل حذف میشه؟؟ حالت خاصی نداره!؟ فرمت فایل رو عوض کنید ببینید باز حذف میشه؟

با یک ابزار پروسس های فعال رو اسکن کنید، ( پیشنهاد بنده استفاده از Norton Insight موجود در محصولا Norton internet security یا Norton Antivirus یا Norton 360 )

abs-j
16-02-2014, 22:19
نه تو قرنطینه نمیره
تروجان هم نصب کردم ، ولی چیزی پیدا نکرد
از فلشم یه فایل از اون فولدری که مشکل داشت آوردم مغازه ریختم ، حالا اینجا مغازه هم اینجوری شده :n02:
با توجه به اینکه گقتید توی جابجایی با فلش سیستم مغازه هم همینطوری شده نظر بنده ویروسی بودن سیستم هستش.آپدیت بودن انتی ویروس خیلی نمیتونه دلیل بر ویروسی نشدن سیستم باشه. در هر صورت، سیستم رو با یه دیسک نجات Rescue disk بوت کنید و ویروس یابی کنید ترجیحا با Avira Rescue disk یا kaspersky rescue disk. امیدوارم مشکلتون حل بشه.فقط یادتون باشه اگه یه سیستم با این روش درست شد، اول انتی ویروستون رو عوض کنید وبعد تمام فلش مموری ها یا هر چیزی که فکر میکنید میتونه ویروس رو منتقل کنه ویروس یابی بشه.