ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید مانیتور

BlackSound
01-02-2014, 12:06
دوستان میخوام مانیتور ایسوس مدل vx229hرو بگیرم فول اچدی و آی پی است زمان پاشخگوییش 5است تو بازی با مشکل مواجه میشم ؟ فقط این زمان پاسخگوییش دو دلم کرده اخه میگن اگه کارای گرافیکی کار میکنی این زمان مشکلی نداره اما اگه گیم بازی میکنی مانیتور با زمان پاسخگویی 1بگیر.نظرتون چیه اون مانیتور ایسوس رو بگیرم یا نه ؟اگر نه تا 850چی پیشنهاد میکنید؟؟کارت گرافیکم gtx770

TREASURES
01-02-2014, 15:08
دوستان میخوام مانیتور ایسوس مدل vx229hرو بگیرم فول اچدی و آی پی است زمان پاشخگوییش 5است تو بازی با مشکل مواجه میشم ؟ فقط این زمان پاسخگوییش دو دلم کرده اخه میگن اگه کارای گرافیکی کار میکنی این زمان مشکلی نداره اما اگه گیم بازی میکنی مانیتور با زمان پاسخگویی 1بگیر.نظرتون چیه اون مانیتور ایسوس رو بگیرم یا نه ؟اگر نه تا 850چی پیشنهاد میکنید؟؟کارت گرافیکم gtx770
سلام
به نظرم از لحاظ امکانات و کیفیت نسبت به قیمتش هیچی کم نداره همین گزینه خوبه .....

BlackSound
01-02-2014, 17:49
ممنون از راهنماییت

persiantoolsbaz
17-02-2014, 16:47
اگه گیمر حرفه ای نیستی زمان پاسخدهی 5 هم جواب میده برای بازیهای معمولی و خیلی محسوس نیست تفاوتشون.
ips ایسوس خوبه. یه ips هم جدیدا" LG زده که یه سری تکنولوژی های خاص داره که به نظرم مانیتور کامل و خوبیش کرده.مدلش 23ea63v هست. اینم از نزدیک ببین و یکی از این دو تا رو انتخاب کن.قیمتشم همین حول و حوشه.