مشاهده نسخه کامل
: عمل نکردن مودم tp-link مدل TD-W8901N
rm_xxx2001
31-01-2014, 21:47
با سلام خدمت دوستان
من یک مودم tp-link مدل TD-W8901N برام اوردن که یه باره از کار افتاد
وقتی روشنش میکنی چراغ ها روشن و خاموش میشه جز چراغ wifi و بعد از یه مدت همه ی چراغ ها خاموش و چراغ وایفای روشن میشه و دیگه هیچ عکس العملی نداره در این حالت وایفای رو سرچ کنی پیدا میکنه ( رمزش رو ندارم ببینم وصل میشه یا نه ) ( یه نکته دیگه که وقتی کابل شبکه بهش وصل میکنی وقتی چراغ ها روشن و خاموش میشن برای چند ثانیه میشناسه ولی وقتی چراغ wifi روشن شد شبکه از کار میفته )
دکمه ی رسیتو که نگه میدارم هیچ عکس العملی نداره
مودم رو که خاموش میکنم و با نگه داشتن دکمه ی رسیت روشن میکنم 2 چراغ پاور و Adsl روشن میمونه و باز عکس العملی نداره
در این حالت اگر کابل شبکه وصل باشه ارتباط برقرار میشه ولی هیج اطلاغاتی ردو بدل نمیشه پس نمیتونم با مودم کاری کنم
مودم رو که باز کردم دیدم یه خازن توش باد کرده و تهش جدا شده ( خازنی که در عکس ها نشون دارم ( رنگ قرمز 16v 220mf ) ) که تعویضش کردم ولی باز هم همون مشکل رو داره
من اطلاعات زیادی در مورد تعمیرات ندارم پس لطفا اماتور توضیح بدید
اگر میشه روی عکس هم نشونم بدید
( البته وسایل تعمیرات رو دارم مثل هویه ، هیتر و ... )
ببخشید طولانی شد
ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
من یک مودم tp-link مدل TD-W8901N برام اوردن که یه باره از کار افتاد
وقتی روشنش میکنی چراغ ها روشن و خاموش میشه جز چراغ wifi و بعد از یه مدت همه ی چراغ ها خاموش و چراغ وایفای روشن میشه و دیگه هیچ عکس العملی نداره در این حالت وایفای رو سرچ کنی پیدا میکنه ( رمزش رو ندارم ببینم وصل میشه یا نه ) ( یه نکته دیگه که وقتی کابل شبکه بهش وصل میکنی وقتی چراغ ها روشن و خاموش میشن برای چند ثانیه میشناسه ولی وقتی چراغ wifi روشن شد شبکه از کار میفته )
دکمه ی رسیتو که نگه میدارم هیچ عکس العملی نداره
مودم رو که خاموش میکنم و با نگه داشتن دکمه ی رسیت روشن میکنم 2 چراغ پاور و Adsl روشن میمونه و باز عکس العملی نداره
در این حالت اگر کابل شبکه وصل باشه ارتباط برقرار میشه ولی هیج اطلاغاتی ردو بدل نمیشه پس نمیتونم با مودم کاری کنم
مودم رو که باز کردم دیدم یه خازن توش باد کرده و تهش جدا شده ( خازنی که در عکس ها نشون دارم ( رنگ قرمز 16v 220mf ) ) که تعویضش کردم ولی باز هم همون مشکل رو داره
من اطلاعات زیادی در مورد تعمیرات ندارم پس لطفا اماتور توضیح بدید
اگر میشه روی عکس هم نشونم بدید
( البته وسایل تعمیرات رو دارم مثل هویه ، هیتر و ... )
ببخشید طولانی شد
ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم مگه گارانتی نداره بازش کردین ؟
احتمال زیاد مشکل شما از آداپتور است
rm_xxx2001
01-02-2014, 13:29
نه متاسفانه گارانتی نداره
مشکل از اداپتور هم نیست چک کردم
Altairezio
01-02-2014, 18:30
دوست من این مودم جریانش چیه؟!(مال مشتریه؟!،نو بوده باز کردینو کار نمیکنه؟!،یا خراب شده؟!)
چون من هفته ای تقریبا" 3 تا از این مودما میفروشم تو دفتر..... یکیشون اینجوری بود و وقتی دادمش به گارانتی طرف بازش کرد گفت کلا" برد این جا به جا بسته شده!....یکی دیگه داشتیم نیم ساعت مودم روشن میموند بعد ریستارت میشد خود به خود ،هر کاری کردم درست نشد چون دو تا آی سی شو با مقدار اشتباه بسته بودن!
rm_xxx2001
01-02-2014, 22:32
دوست من این مودم جریانش چیه؟!(مال مشتریه؟!،نو بوده باز کردینو کار نمیکنه؟!،یا خراب شده؟!)
چون من هفته ای تقریبا" 3 تا از این مودما میفروشم تو دفتر..... یکیشون اینجوری بود و وقتی دادمش به گارانتی طرف بازش کرد گفت کلا" برد این جا به جا بسته شده!....یکی دیگه داشتیم نیم ساعت مودم روشن میموند بعد ریستارت میشد خود به خود ،هر کاری کردم درست نشد چون دو تا آی سی شو با مقدار اشتباه بسته بودن!
مودم یکی از دوستانه
داده به من تعمیر کنم ( البته اگر تعمیر بشه ) با همکاری شما دوستان
مودم کار میکرده و مشکلی نداشته
یه هو این مشکل براش پیش اومده و از کار افتاده
leo.unique
01-02-2014, 22:39
عجــــب:n04:
Altairezio
01-02-2014, 23:02
مودم یکی از دوستانه
داده به من تعمیر کنم ( البته اگر تعمیر بشه ) با همکاری شما دوستان
مودم کار میکرده و مشکلی نداشته
یه هو این مشکل براش پیش اومده و از کار افتاده
اونوقت آی سی ها شو کامل چک کن پایه به پایه....
rm_xxx2001
02-02-2014, 21:28
اونوقت آی سی ها شو کامل چک کن پایه به پایه....
میشه رو عکس نشون بدید کدوم ها
و یه توضیح مختصری بدید که چجور تست کنم
ممنون
Altairezio
03-02-2014, 10:59
میشه رو عکس نشون بدید کدوم ها
و یه توضیح مختصری بدید که چجور تست کنم
ممنون
اون دو تا آی سی بزرگ که سمت راست هستن!(مستطیل و مربع!)
پایه هاشونو یکی یک یه صورت موازی به توان یاب وصل کن بعد که روشن کردی دستگاهو یا چراغ قرمز روشن میشه (یعنی توان با مدار یکی نیست و خروجی ها یکی نیستن!)اگه زرد بود توان کمه و کافی نیست برا طی مدار..... اگه ام که سبز بود آی سی بعدی رو امتحان کن!
rm_xxx2001
09-02-2014, 23:07
آقا بررسی شد و مشکلی نداره:n13:
Altairezio
09-02-2014, 23:31
آقا بررسی شد و مشکلی نداره:n13:
بس بهتره ببرید بدید یه شرکت گارانتی معتبر.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.