ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مودمی که بعد از 5 مین دیگه اینترنت نمیده!

taknavaz123
31-01-2014, 20:31
سلام.
یه مودم دی لینک مدل 2750U دارم.چند روز پیش بعد از مدتها که یکسره روشن بود برای چند ساعت خاموشش کردم.
بعد که دوباره روشن کردم فقط 5 مین اینترنت میده و بعد اینترنتش قطع میشه! باید یه بار مودمو خاموش روشن کنم تا 5 مین دیگه هم اینترنت بده!

شبکش یکسره برقراره.اما اینترنت نداره.reboot کردم.به تنظمیات کارخانه بردم.اما باز هم درست نشد.

جالب اینه که وقتی تنظیمات رو میذاری روی brige و با کانکشن وصل میشی درست کار میکنه.
اما در حالت pppoe فقط 5 مین اینترنت میده و بعد اینترنت قطع میشه.

hossein019940
31-01-2014, 20:34
سلام.
یه مودم دی لینک مدل 2750U دارم.چند روز پیش بعد از مدتها که یکسره روشن بود برای چند ساعت خاموشش کردم.
بعد که دوباره روشن کردم فقط 5 مین اینترنت میده و بعد اینترنتش قطع میشه! باید یه بار مودمو خاموش روشن کنم تا 5 مین دیگه هم اینترنت بده!

شبکش یکسره برقراره.اما اینترنت نداره.reboot کردم.به تنظمیات کارخانه بردم.اما باز هم درست نشد.

جالب اینه که وقتی تنظیمات رو میذاری روی brige و با کانکشن وصل میشی درست کار میکنه.
ریستارت کردی مودم رو؟
اگر مشکل داره حتما ببر گارانتی.یه مودم دیگه رو امتحان کن اگه همینطور قطعی داره که از شرکتت هست.
چون بیشتر این مسائل بر میگرده به شرکت

EXTREME
31-01-2014, 20:52
سلام.

فریم ویر مودم رو آپدیت کنید درست نشد یا مشکل از مودم است یا از isp تون

taknavaz123
31-01-2014, 21:37
ریستارت کردی مودم رو؟
اگر مشکل داره حتما ببر گارانتی.یه مودم دیگه رو امتحان کن اگه همینطور قطعی داره که از شرکتت هست.
چون بیشتر این مسائل بر میگرده به شرکت

یه مودم دیگه تست کردم اوکی بود.خط و isp مشکلی نداره

فریم ویر مودم رو آپدیت کنید درست نشد یا مشکل از مودم است یا از isp تون

فریم ویر این مدلو هرچی گشتم پیدا نکردم.حتی تو سایت Dlink هم نیست :n03: