مشاهده نسخه کامل
: مشکل فعال نشدن Bridge Connection
*Playstation*
31-01-2014, 17:09
سلام من وقتی روی Local Area Connection گزینه Bridge Connection رو میخوام فعال کنم این پیغام رو میده :
To create a network bridge you must select at least two lan or high-speed internet connections that are not being used by internet connection sharing
برای فعال کردنش یه راهنمایی کنید با تشکر.
smss.exe
31-01-2014, 17:32
سلام
برای Bridge کردن حتما باید دو چیز رو انتخاب کنید نه فقط روی خود کارت شبکه این رو بزنید. باید یا دو کارت شبکه LAN باشه و یا Internet Connection که قابلیت Share اون فعال شده باشه.
خلاصه گفتم؛ اگر بازم سوالی بود بیشتردر مورد کاری که میخوای انجام بدی بگو تا بهتر راهنماییت کنم
*Playstation*
31-01-2014, 18:15
این کار رو میخوام انجام بدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
31-01-2014, 18:31
سلام
باید کارت شبکه ی خودتون رو با Virtual box رو به هم انتخاب کنید و مراحل رو انجام بدید.
اما یه نکته:
اگر از Virtual Box استفاده می کنید میتونید بدون این روش ها هم میشه ارتباط رو با VM برقرار کنید. توی این Virtual box کافیه که یه IP توی رنج یکسان به ویندوز داخل VM و کارت شبکه ی VirtualBox Host-Only Network توی ویندوز خودتون بدید.
اصولا کارت شبکه ی Host-Only توی VMWare Workstation و Virtual box برای ارتباط بین Host یعنی ویندوز اصلی خودتون با Guest یعنی ویندوز داخل VM ساخته شده. پس اگر توی یک رنج IP داشته باشند با هم کار می کنند و با هم ارتباط دارند
اگر هم برای استفاده از اینترنت داخل ویندوز VM میخواید این کار رو بکنید کافیه که کارت شبکه ی VM رو روی حالت Bridge قرار بدید
*Playstation*
31-01-2014, 19:41
سلام
باید کارت شبکه ی خودتون رو با Virtual box رو به هم انتخاب کنید و مراحل رو انجام بدید.
اما یه نکته:
اگر از Virtual Box استفاده می کنید میتونید بدون این روش ها هم میشه ارتباط رو با VM برقرار کنید. توی این Virtual box کافیه که یه IP توی رنج یکسان به ویندوز داخل VM و کارت شبکه ی VirtualBox Host-Only Network توی ویندوز خودتون بدید.
اصولا کارت شبکه ی Host-Only توی VMWare Workstation و Virtual box برای ارتباط بین Host یعنی ویندوز اصلی خودتون با Guest یعنی ویندوز داخل VM ساخته شده. پس اگر توی یک رنج IP داشته باشند با هم کار می کنند و با هم ارتباط دارند
اگر هم برای استفاده از اینترنت داخل ویندوز VM میخواید این کار رو بکنید کافیه که کارت شبکه ی VM رو روی حالت Bridge قرار بدید
میشه بیشتر توضیح بدید
smss.exe
31-01-2014, 22:50
سلام
توی هر VM که میسازید میشه از قسمت تنظیمات اون کارت شبکه ی اون VM رو هم تنظیم کرد. شما میتونید که نوع کارت شبکه رو روی حالت Bridge قرار بدید. در این صورت VM شما مثل یک سیستم واقعی به سیستم خودتون وصله و اگر هم سیستم شما به اینترنت دسترسی داشته باشه اون VM هم به اینترنت دسترسی داره.
توی حالت Host-Only هم میشه فقط سیستم شما با VM ارتباط داشته باشه.
توی تنظیمات VM که رفتید از قسمت Network گزینه ی Attached to رو روی حالت Bridged network و یا Host-only networking قرار بدید.
این لینک توضیحات مربوطه رو نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.