مشاهده نسخه کامل
: با vitual machine میخام در 7 ویندوز xp نصب کنم نمیشه؟؟؟!!!
naamepour
31-01-2014, 15:53
سلام دوستان
ویندوز من 7 نسخه 64 بیتیه.میخام یه xp نسخه 32 بیتی هم داشته باشم.نرم افزار virtual machin رو نصب کردم ولی ویندوز xp نصب نمیشه اینم عکسش . ممنون میشم راهنماییم کنین!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
smss.exe
31-01-2014, 17:06
سلام
شما باید وارد BIOS توی VM بشید و اولین Boot رو بذارید روی CD Rom و بعد یا CD و یا ایمیج iso رو به VM بدید تا براتون بوت کنه.
وقتی VM شما روشن شد موس رو توی صفحه ی سیاه که نشون میده کلیک کنید و کلیک ESC رو از کیبورد بزنید و بعد از منو CD Rom رو انتخاب کنید. اگر هم خواستید با زدن کلیک F2 به جای ESC توی همون صفحه میره توی BIOS و از اونجا توی قسمت Boot برید و تنظیمات رو انجام بدید.
اینکه گفتم با موس توی صفحه ی سیاه کلیک کنید برای اینه که وقتی که بخواید با خود VM کار کنید حتما باید یه جوری بهش بفهمونید دیگه که از همین روشه. در ضمن توی همین صفحه هم که کسش رو گذاشتید میتونید با موس کلیک کنید توی همون صفحه ی سیاه که Error داده و کلید Ctrl+Alt+Insert رو بزنید تا اون VM توی اینجا ریست بشه و بعد کلید ESC رو بزنید و باقی مراحلی اون سه تا کلید دقیقا کار همون Ctrl+Alt+Delete رو میکنند.
برای ارائه CD ویندوز هم باید روی VM کلیک راست کنید و وارد Setting بشید و اونجا CD رو انتخاب کنید و از سمت راست یا اون درایو رو که برای CD Rom شماست و داخل اون CD ویندوز XP قرار دادید رو انتخاب کنید و یا iso رو انتخاب کنید و ایمیج رو بهش بدید.
توضیحات خلاصه بود اگر جایی مشکل داشتید بگید تا بهتر راهنماییتون کنم
naamepour
31-01-2014, 18:27
سلام
شما باید وارد BIOS توی VM بشید و اولین Boot رو بذارید روی CD Rom و بعد یا CD و یا ایمیج iso رو به VM بدید تا براتون بوت کنه.
وقتی VM شما روشن شد موس رو توی صفحه ی سیاه که نشون میده کلیک کنید و کلیک ESC رو از کیبورد بزنید و بعد از منو CD Rom رو انتخاب کنید. اگر هم خواستید با زدن کلیک F2 به جای ESC توی همون صفحه میره توی BIOS و از اونجا توی قسمت Boot برید و تنظیمات رو انجام بدید.
اینکه گفتم با موس توی صفحه ی سیاه کلیک کنید برای اینه که وقتی که بخواید با خود VM کار کنید حتما باید یه جوری بهش بفهمونید دیگه که از همین روشه. در ضمن توی همین صفحه هم که کسش رو گذاشتید میتونید با موس کلیک کنید توی همون صفحه ی سیاه که Error داده و کلید Ctrl+Alt+Insert رو بزنید تا اون VM توی اینجا ریست بشه و بعد کلید ESC رو بزنید و باقی مراحلی اون سه تا کلید دقیقا کار همون Ctrl+Alt+Delete رو میکنند.
برای ارائه CD ویندوز هم باید روی VM کلیک راست کنید و وارد Setting بشید و اونجا CD رو انتخاب کنید و از سمت راست یا اون درایو رو که برای CD Rom شماست و داخل اون CD ویندوز XP قرار دادید رو انتخاب کنید و یا iso رو انتخاب کنید و ایمیج رو بهش بدید.
توضیحات خلاصه بود اگر جایی مشکل داشتید بگید تا بهتر راهنماییتون کنم
ممنون عزیز از راهنماییت ...ولی هنگامی که vm را اجرا میکنم و روی لینک new vertual machine کلیک میکنم اول تنظیمات سیدی و اندازه پارتیشن برای vm رو بهش میدم.تو تنظیمات هم نگاه کردم سیدیرام درست تنظیم شده.کارایی که گفتین هم انجام دادم فایده ای نداشت .تو قسمت مشکی رنگ که کلیک میکنم بعد esc رو میزنم اتفاقی نمیفته و همچنین اف 2...خستم کرد رفتم virtual pc رو دانلود کردم +آموزشش .مشکلم حل شد .ولی خیلی دوس دارم بفهمم مشکل VMware Workstation چی بود که نمیذاشت.
smss.exe
31-01-2014, 18:44
سلام
مشکلی نیست.
فقط باید سریع کلیک می کردی که بتونی F2 بزنی و توی بایوسش بری. اصلا خودش وقتی که روشن میکنی VM رو مینویسه که برای رفتن توی بایوس F2 رو بزن.
میتونی روی VM هم کلیک راست کنی و گزینه ی Power on to BIOS رو بزنی که خودش مستقیم می بره توی بایوس.
. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-pc-7518a/a1523122.html)
اگه دیدی با این نرم افزار نتیجه نمیگیری نرم افزار Virtual Box رو امتحان کن، محیط کاربریش ساده تره
من خودم به شخصه virtual box رو پیشنهاد می کنم و بعدشم vmware workstation
چگونه در ویندوز سون خود ویندوز xp هم داشته باشیم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.