مشاهده نسخه کامل
: ســـــــــــــــــلامتـــ ــــــــــــی هــــــــــــــــــــارد
mahdinazar
31-01-2014, 13:10
سلام دوستان من 4 تا درایو دارم و موقع انتقال دادن اطلاعات از درایو به درایو دیگه ای بودم که عکس گرفتم این هم لینک عکس 77کیلو بایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما حال هاردم چطوره؟اگه میشه یه توضیح مختصر بدید ممنون.:n16:
خودمم نمیدونم دقیقا کار با این نرم افزار چطوری ...
ata.royalfalcon
31-01-2014, 16:19
سلام دوستان من 4 تا درایو دارم و موقع انتقال دادن اطلاعات از درایو به درایو دیگه ای بودم که عکس گرفتم این هم لینک عکس 77کیلو بایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما حال هاردم چطوره؟اگه میشه یه توضیح مختصر بدید ممنون.:n16:
خودمم نمیدونم دقیقا کار با این نرم افزار چطوری ...
سلام .
از آنجایی که در حال کار با هارد بودید نتیجه تستها فوق العاده نامطلوب هست . Access time بالا و Transfer rate پایین . لطفاً در زمانیکه هارد دیسکها مشغول نیستند مجدداً تست بگیرید و نتیجه تستها را در تاپیک زیر قرار بدید .
تست هاردهای کاربران انجمن با برنامه HD Tune (نسخه دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نحوه کار با این برنامه و برخی از مفاهیم را در این صفحه (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
mahdinazar
31-01-2014, 19:44
سلام .
از آنجایی که در حال کار با هارد بودید نتیجه تستها فوق العاده نامطلوب هست . Access time بالا و Transfer rate پایین . لطفاً در زمانیکه هارد دیسکها مشغول نیستند مجدداً تست بگیرید و نتیجه تستها را در تاپیک زیر قرار بدید .
تست هاردهای کاربران انجمن با برنامه HD Tune (نسخه دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نحوه کار با این برنامه و برخی از مفاهیم را در این صفحه (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
ممنون از راهنماییتون همون طوری که فرموده بودید از اول تست گرفته ودر همون انجمن قرار دادم
ممنون
mahdinazar
31-01-2014, 19:50
من از اول تست گرفتم لطفا نظراتتون رو بگید ممنونم.
لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ترابایت وسترن دیجیتال 7200 ار پی ام 64مگ بافر
Minimum Transfer Rate: 1.8 MB/s
Maximum Transfer Rate: 151.5 MB/s
Average Transfer Rate: 99.7 MB/s
Access Time: 18.9 ms
Burst Rate: 249.6 MB/s
CPU Usage: 2.4/A
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.