مشاهده نسخه کامل
: درخواست یک فایل batch برای تغییر نام فایل ها
worldclass
31-01-2014, 11:54
سلام
دوستان من می خوام یک عبارت رو به انتهای اسم تمام فایل های exe. که در فولدرهای جداگانه قرار دارند اضافه کنم.
ممنون میشم یک فایل batch برای این کار ایجاد کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
31-01-2014, 13:00
سلام
شما از این دستور توی PowerShell هم میتونید استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجایی رو که زدم .txt به عنوان تست بوده یعنی که به جای .txt بنویسه SALAM.txt که توی قسمت بعدی نوشتم. شما هم همین کار رو بکنید یعنی جای .txt بنویسید .exe و توی قسمت بعدی بنویسید که چی قراره به اون اضافه بشه و البته آخرش رو هم .exe بذارید.
اون تیکه ی آخر یعنی -whatif رو که بزنی فقط نشون میده که چه کارهایی رو انجام میده و دیگه اعمال نمیکنه. بعد از اینکه دیدی که چه کارهایی رو انجام میده و اگر درست بود اون تیکه ی -whatif رو بردار.
برای اجرای PowerShell هم اگر ویندوز شما 7 به بعده هم میتونی توی Start اون رو Search کنی و هم اینکه تی Command Prompt اون رو تایپ کنی و بنویسی Powershell.
در ضمن این تمام مسیری رو میگرده که الان داخل اون مسیر قرار داره و شما باید قبل از این دستور از طریق دستور cd وارد مسیر مورد نظرتون بشید.
اگر سوالی بود بپرسید بیشتر راهنمایی کنم.
worldclass
31-01-2014, 13:44
این آدرس منه.چطور بیارمش؟
G:\Documents and Settings\Documents\Downloads\test
smss.exe
31-01-2014, 17:12
سلام
اول توی PowerShell وارد میشید و دستور زیر رو میزنید:
worldclass
31-01-2014, 18:10
الان فقط یک مشکلی هست و اون اینکه فایل های exe. موجود در subfolder های فولدر test ادیت نمیشن.
اینو چطور حل کنم؟
smss.exe
31-01-2014, 18:38
سلام
این غیر ممکنه چون توی دستور -Recurse دقیقا برای همین نوشتم.
worldclass
31-01-2014, 18:54
ولی باید یک راهی برای این کار باشه.حالا چه از طریق powershell چه از طریق اسکریپ در فایل bat. :n13:
smss.exe
31-01-2014, 19:04
سلام
یه سوال
شما فایل های Hidden که ندارید؟ نه؟ چون اگر فایل های .exe شما به صورت Hidden باشند باید یه دستور دیگه بزنید.
ببینید دستو هیچ ایرادی نداره و من خودم تست کردم احتمالا یه جای کار رو اشتباه می کنید.
مراحلی که انجام دادید رو بنویسید بتونم بهتر راهنماییتون کنم.
worldclass
31-01-2014, 19:36
سناریو :
آدرس G:\Documents and Settings\Documents\Downloads\test
داخل فولدر test یک نرم افزار exe. و سه فولدر هست که داخل هر فولدر هم یک exe. قرار داره.
اول دستور :g و بعد دستور
رو می زنم.
نتیجه این میشه که فقط فایل exe. موجود در تست اسمش عوض میشه و در فایل های exe. موجود در subfolder ها تغییری ایجاد نمیشه.
فایل Hidden هم ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smss.exe
31-01-2014, 22:15
سلام
1. توی این چیزا که نوشتین یه مرحله رو جا انداختین همون که دستور cd رو میزدی
2. شما فقط دستور زیر رو بزنید ببینید که محتویات توی اون پوشه ها رو هم بهتون نشون میده یا نه
3. حتما مسیر رو عوض کنید و توی یه مسیر دیگه این کار رو انجام بدید
4. توی دستوری که آخرش whatif باشه میگه که چه چیزهایی رو تغییر میده. اونا رو ببینید که نشون میده یا نه
اگر تونستید از مورد شماره 2 حتما یه عکس بذارید ببینم نتیجه رو چی میزنه
worldclass
31-01-2014, 23:04
cd هم زدم فرقی نکرد.
اینم عکس دستور
Get-ChildItem -Recurse *.exe که فقط همون فایل داخل تست رو میشناسه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تغییر مسیر هم تفاوتی ایجاد نکرد.
اینم پیغام دستور whatif
smss.exe
01-02-2014, 00:28
سلام
اینم تست خودمه:
و بعد که whatif زدم:
ببینید کلا این کاری که میکنه اینه که یه مسیری رو محتویاتش رو ازش لیست میگیره و همه ی اونا رو اونجوری که تعیرف کنید اسمشون رو عوض میکنه.
فقط تنها چیزی که میمونه اینه که مثلا شاید به اون مسیر دسترسی نداره.
اون عکسی که گذاشتید رو دیدم ولی غیر ممکنه؛ چون توی عکس قبلی که گذاشتید چندتا پوشه دیگه هم بود ولی توی خروجی این دستور که زدید حتی اسم اونا رو هم نشون نداده؛ چه برسه به محتویاتشون.
چیز دیگه ای نداره مسیر رو دوباره عوض کنید و دوباره امتحان کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.