ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیش فرض راهنمایی برای خرید گوشی!

h4w1d
31-01-2014, 01:08
سلام.
چند روز پیش می خواستم برم علائدین و یه اس پی بخرم.قیمت کردیم و خواستم بخرم...برای یکی دیگه داشت یه اس 4 فاکتور می کرد که دیدم 200 تومان زده هزینه ستاپ!!
گفتم برای ما هم 200 می خوای بگیری !گفت نه...برای شما ارزون تره!120 میشه.....گفتم یعنی سیم کارت توش بندازی کار نمکنه! میگه نه!!!
حالا می خواستم بگم این ستاپ کردن و لاگ و این حرفا که 50-100 دارن می گیرن چرته؟؟
تو گوشی سیم بندازم و روشن کنم اوکیه ؟!؟!؟ برنامه هاشم که تو نت پره...!؟!؟!؟

30vil
31-01-2014, 10:27
سلام.
چند روز پیش می خواستم برم علائدین و یه اس پی بخرم.قیمت کردیم و خواستم بخرم...برای یکی دیگه داشت یه اس 4 فاکتور می کرد که دیدم 200 تومان زده هزینه ستاپ!!
گفتم برای ما هم 200 می خوای بگیری !گفت نه...برای شما ارزون تره!120 میشه.....گفتم یعنی سیم کارت توش بندازی کار نمکنه! میگه نه!!!

این حرفها چرت و پرت هایی هست که دلالان علاالدین به مردم تحویل میدن هیچ کدوم از این حرفها درست نیست

پیشنهاد میکنم به جای علاالدین برید بازار موبایل و گوشی بخرید

ha88an
31-01-2014, 11:46
سلام.

. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2/samsung-note-n7000/a1529966.html)

اصلا به حرف اینجور آدما گوش نکن، اگه خواستی گوشی بخری از علاالدین هر چی یارو گفت بگو اشکال نداره من خودم گوشی رو راه میندازم
به نظر منم بازار موبایل بری واسه خرید گوشی بهتره

amir_t6262
31-01-2014, 13:28
اینجا را هم بخوان بد نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علاالدینی ها اکثرا کلاهبردار هستند. هم در خود موبایل، هم خدمات و هم قطعه.

متاسفانه در بازار موبایل ایران هم چند مورد دیدم که میگفتند گوشی را فقط به شرط نصب برنامه میفروشند.

خلاصه حواستان باشد، گوشی نو هیچ برنامه ای نمیخواهد. هیچ کاری هم نباید بکنند. اگر فروشنده گفت سیم کارت بدهید تا تست کنم، حتی سیم کارت هم به آنها ندهید که ممکن است بعدا نتوانید همان سیم کارتتان را هم پس بگیرید چون سیم کارت را گرو میگیرند که حتما پول زور بهشون بدهی!:n24:

Actros
01-02-2014, 01:01
طبقه 5 و 6 علا الدین من خرید خرید کردم عمده فروشا . اینطوری نیست . چون بی گارانتی میفروشن ارزونترم هست
لومیا 520 اونجا 380 تومنه . هواوی جی 510 هم 365 تومن

r_liaghat
03-02-2014, 12:31
دوستان این بازار موبایل که میگین منظورتون کدومه؟کجاست؟اسمش چیه؟

Ali_softcenter
03-02-2014, 12:46
دوستان این بازار موبایل که میگین منظورتون کدومه؟کجاست؟اسمش چیه؟

از سمت علا الدین حافظ رو برو پایین! سمت راستت.... بازار موبایل ایران یه برج خیلی بلنده! تابلو هست

momo1364
03-02-2014, 12:47
اقا من رفتم بازار موبایل... قیمتا تا 50 یا 60 تومن گرونتر علائالدین ولی همه با گارانتی بود... اس 4 مینی میخوام بگیرم.... دکور شیک دارن.... واسه این بیشتره؟

Ali_softcenter
03-02-2014, 15:48
اقا من رفتم بازار موبایل... قیمتا تا 50 یا 60 تومن گرونتر علائالدین ولی همه با گارانتی بود... اس 4 مینی میخوام بگیرم.... دکور شیک دارن.... واسه این بیشتره؟

خب طبقه همکف آره چون شرکتی هستن اکثرا گرون تر از مخصوصا طبقه 5 علا الدین هستن.برو طبقه پایینش قیمتا بهتره...اگه بدون گارانتی میخوای برو طبقه 5 علا الدین...

بازار موبایل خوبیش به چند تا چیزه....یکی اینکه کمتر کلاه بردار توش هست...نه اینکه نباشه ولی کمتره...مخصوصا طبقه همکفش گه نمایندگی ها هستن...
دوم اینکه گوشی ها روی استند هست و میتونی باهاشون کار کنی
و سوم : خلوت تره...و میشه نفس کشید! و مراقب فروشنده بود!

فقط حواست باشه! گوشی طرح بهت نندازن! یه اس 3 مینی دستم اومد ظاهر و جعبه ش مو نمیزد ولی میرفتی داخل تنظیمات رمش 256 بود! بدون گارانتی میگیری همه چیزشو چک کن! با گارانتی هم میگیری حواست باشه می بینی شبیه گارانتی اصلی کارتشو زده ولی مثلا یه الف کم داره مثلا به جای مایکروتل نوشته مایکروتیل!! همچین چیزی!

هر جا میری اگه قصد کردی بخری اولش به فروشنده بگو من نرم افزار و ...باهاش نمیخوام! فقط گوشی! چون اگه گوشی رو باز کنه دیگه دردسره...باید با کلی جر و بحث از اونجا بیای بیرون.