ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی SLI در تنظیمات کارت گرافیک

Ehsanpark
31-01-2014, 00:09
سلام دوستان
من یه کارت گرافیک ASUS 8800 GT دارم که حتما میدونید چه کارت گرافیک خفنی هستن سری 8800. متاسفانه هر چقدر تو سایتهای خارجی و سایتهای تخصصی گشتم مشکلم حل نشد و اون اینه:
تو NVIDIA CONTROL PANEL تنظیمات مربوط به SLI نیست و وجود نداره! در صورتی که باید باشه. اثرش اینه که تو نرم افزارهای نشان دهنده دمای کارت گرافیک باید SLI ، ENABLE باشه تا نرم افزار کار کنه. خیلی استفاده های دیگه هم میشه ازش برد.
از شما دوستان کسی میدونه مشکل من چجوری حل میشه؟

TREASURES
31-01-2014, 00:30
سلام دوستان
من یه کارت گرافیک ASUS 8800 GT دارم که حتما میدونید چه کارت گرافیک خفنی هستن سری 8800. متاسفانه هر چقدر تو سایتهای خارجی و سایتهای تخصصی گشتم مشکلم حل نشد و اون اینه:
تو NVIDIA CONTROL PANEL تنظیمات مربوط به SLI نیست و وجود نداره! در صورتی که باید باشه. اثرش اینه که تو نرم افزارهای نشان دهنده دمای کارت گرافیک باید SLI ، ENABLE باشه تا نرم افزار کار کنه. خیلی استفاده های دیگه هم میشه ازش برد.
از شما دوستان کسی میدونه مشکل من چجوری حل میشه؟
سلام
درایور آپدیته؟
BRIDGE رو چک کردید ؟ از سلامتش مطمئنید؟

Ehsanpark
31-01-2014, 00:45
بله. کاملا آپدیته.
والا دقیق نمیدونم BRIDGE کدوم قطعه هست. و چجوری میتونم از سلامتش مطمئن بشم. ولی روی سیستم بازی های گرافیک بالا انجام میدم. البته یه مشکل بزرگ دارم که اون اینه که بازی های خیلی خفن که انجام میدم چند دقیقه بعد از بازی سیستم میره رو حالت استند بای و تنها کاری که میتونم بکنم اینه که برق سیستم رو قطع و مجددا وصل کنم. حتی نمیتونم ری استارت هم کنم.
گرافیک رو پیش تعمیر کار هم بردم سر در نیاورد. اصلا نمیدونم مشکل کجاست؟

TREASURES
31-01-2014, 00:50
بله. کاملا آپدیته.
والا دقیق نمیدونم BRIDGE کدوم قطعه هست. و چجوری میتونم از سلامتش مطمئن بشم. ولی روی سیستم بازی های گرافیک بالا انجام میدم. البته یه مشکل بزرگ دارم که اون اینه که بازی های خیلی خفن که انجام میدم چند دقیقه بعد از بازی سیستم میره رو حالت استند بای و تنها کاری که میتونم بکنم اینه که برق سیستم رو قطع و مجددا وصل کنم. حتی نمیتونم ری استارت هم کنم.
گرافیک رو پیش تعمیر کار هم بردم سر در نیاورد. اصلا نمیدونم مشکل کجاست؟

مگه شما دو تا کارت 8800 اس ال آی نکردید؟
BRIDGE برای اینکه که دو کارت رو بهم متصل کنید دیگه
در مورد مشکلتون هم باید دمای قطعات رو هنگام بازی نگاه کنید ببینید تا چند میره...

Ehsanpark
31-01-2014, 00:55
نه من یه کارت بیشتر ندارم. با نرم افزارهای اندازه گیری دما gpu-z که میرم ببینم به خاطر disable بودن sli دما رو نشون نمیده. با نرم افزارهای دیگه هم تست کردم نشون نمیده. شما میدونید چرا من نمیتونم دمای کارت گرافیک رو ببینم؟

TREASURES
31-01-2014, 00:59
نه من یه کارت بیشتر ندارم. با نرم افزارهای اندازه گیری دما gpu-z که میرم ببینم به خاطر disable بودن sli دما رو نشون نمیده. با نرم افزارهای دیگه هم تست کردم نشون نمیده. شما میدونید چرا من نمیتونم دمای کارت گرافیک رو ببینم؟
آها ....
با نرم افزار HWMONITOR امتحان کنید....

Ehsanpark
31-01-2014, 01:14
دانلود کردم. اگه درست متوجه شده باشم auxtin تو تب temperatures هست. درسته؟
value=121.5
min=121.5
max=243.0

TREASURES
31-01-2014, 01:17
دانلود کردم. اگه درست متوجه شده باشم auxtin تو تب temperatures هست. درسته؟
value=121.5
min=121.5
max=243.0
نه اون نیست
پایین تر از اونجاست
مدل گرافیک رو نوشته زیرشم دماش رو نوشته

Ehsanpark
31-01-2014, 01:24
نیست عزیز. دمای هارد، سی پی یو، ولتاژ برق و دور فن رو داره ولی هیچی درباره گرافیک نیست. با نرم افزار msi afterburner دما رو گرفتم 0 زده. با نرم افزار Realtemp هم گرفتم 0 زده. نمیدنم مشکل کجاست. ولی تو سایتهای خارجی هم میرفتم این مشکل وجود داشت اما راه جل نبود یا نفهمیدم.

TREASURES
31-01-2014, 01:33
چند تا نرم افزار دیگه هم تست کنید اگه جواب نداد یا از ویندوز ممکنه باشه یا سنسور سخت افزاری برد مشکل داره که باید تعمیر بشه...