ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل نشدن تلوزیون سامسونگ UA40ES6950m به شبکه وایرلس

hadi2mm
30-01-2014, 11:02
تلوزیون ما بعد ازاینکه پسورد مودم رو عوض کردیم دیگه به مودم وصل نمیشه و وقتی جستجوی جدید میکنیم صفحه ای که لیست شبکه ها رو میاره یه لحظه میاد و سریع میره. تنظیمات شبکه رو بصورت دستی وارد کردم درست نشد. از کدهای مخفی ریست فکتوری کردم درست نشد. فریمورشو با فلش آپدیت کردم بازم نشد لطفآ کمکم کنید.

matinpour
30-01-2014, 23:23
تلوزیون ما بعد ازاینکه پسورد مودم رو عوض کردیم دیگه به مودم وصل نمیشه و وقتی جستجوی جدید میکنیم صفحه ای که لیست شبکه ها رو میاره یه لحظه میاد و سریع میره. تنظیمات شبکه رو بصورت دستی وارد کردم درست نشد. از کدهای مخفی ریست فکتوری کردم درست نشد. فریمورشو با فلش آپدیت کردم بازم نشد لطفآ کمکم کنید.

دوست عزیز
برای متصل شدن مودم آی پی آدرس مودم هرچه که باشد باید آی پی آدرس تلویزیون یک عدد بیشتر باشد به عنوان مثال آدرس آی پی مودم 192.168.1.100 آدرس آی پی تلویزیون 192.168.1.101 خواهد بود و باقی مشخصات دیگر مودم با هم مشترک هستند و همچنین در موقع تنظیم شبکه بطور خودکار و یا دستی وقتی که مودم تان را شناسایی کرد باید حتما رمز را درست وارد کنید و اگر درست نشد دوباره از نو مودم را ریست و رمز را دوباره وارد و مراحل را دوباره انجام دهید

HOJJATQQ
08-02-2014, 19:02
سلام دوستان من تازه يك ال اي دي
model: ua40 f 6100 خريدم اما نه زبان منو فارسي است و ديجيتال هم ندارد مي خواستم بدونم اين مدل ديجيتال دارد يا نه اگر دارد چطوري بايد فعالش كرد.