مشاهده نسخه کامل
: ویندوز 8 یا XP
linuxboy
29-01-2014, 21:04
سلام
مشخصات لپتاپ این هست cpu core2duo 2.1 GHZ 4MB Cache 667 FSB
3GB RAM DDR2 667
intel 945 gm graphic
برنامه نویسم با XP مشکلی ندارم چون اصلش رو لپتاپم بود
حالا مودنم 8 بریزم یا نه؟
با قطعات لپتاپ من 8 سرعت بیشتری داره یا XP?
سرعت برام مهمه چون الان XP کارم را راه می اندازه اگر بخواهم 8 بریزم و سرعت کمتر بشه تو برنامه نویسی همون بهتر که xp داشته باشم
یا علی مدد
V i r u s e r
29-01-2014, 21:13
سلام
فکر نمی کنم این لپتاپ بتونه ویندوز 8 رو با سرعت قابل قبولی اجرا کنه (مخصوصا به خاطر کارت گرافیک)
از طرفی ویندوز Xp از نظر امنیت متاسفانه در وضعیت نامطلوبی قرار داره و درست بشو هم نیست.
اگر استفاده از اخرین امکانات نسخه ی 6 ویندوز براتون مهم نیست همون XP به نظرم بهتره.
--
شخصا به شما لینوکس رو هم پیشنهاد می کنم یه نظری داشته باشید
هم امنیت داره هم امکانات و هم خیلی سبکه و سرعت بالایی داره :n06:
. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من که ویندوز 8 بهتره
ویندوز XP نمیتونه از همه ی رم شما استفاده کنه و درنتیجه بلا استفاده میمونه، مگه اینکه ویندوز XP x64 روی سیستمتون بریزید که چون این ویندوز نسخه اصلی نیست و دستکاری شدس پیشنهاد نمیشه
ویندوز 8 اونقدرا هم که شما فکر میکنید سنگین نیست
با مشخصات سخت افزاری داده شده XP
روانپریش
10-02-2014, 14:04
با این مشخصات یا ایکس پی نصب کنین یا لینوکس
من لینوکس رو بیشتر پیشنهاد میکنم
shabnam1986
16-02-2014, 15:03
با این مشخصات یا ایکس پی نصب کنین یا لینوکس من لینوکس رو بیشتر پیشنهاد میکنممیشه دلیل استفاده از لینوکس رو بگین؟
بهترین ویندوز که سرعت بالا داشته باشه و با لپتاپ هم سازگار هست
سیستم عامل مک هست. من خودم واسه لپتاپم امتحان کردم از خیر xp و 8 گذشتم.
V i r u s e r
16-02-2014, 15:15
بهترین ویندوز که سرعت بالا داشته باشه و با لپتاپ هم سازگار هست
ویندوز مک هست. من خودم واسه لپتاپم امتحان کردم از خیر xp و 8 گذشتم.
ویندوز مک دیگه چیه :n08:
دوست عزیز اینجا فروم عمومی است، پیشنهاد می کنم درباره موضوعی که در ان اطلاعاتی ندارید شرکت نکنید.
این یک پیشنهاد دوستانه بود. :n16:
من جفتشو داشتم . ویندوز 8 سرعت بوت بالایی داره . خیلی بالاتر اکس پی هست در کل ویندوز خیلی خوبی هست من حاضر نیستم دیگه به اکس پی برگردم . بنظرم شما یک بار نصبش کن اگه بدت اومد پاکش کن بره .نصبشم زیاد وقت نمیگیره .
چون بحث راجب ویندز مخصوصا انتخاب بین 7 و 8 انقدر تو فرومهای ایرانی شده هر کسیم نظر متفاوتی داره .
leo.unique
16-02-2014, 16:34
ویندوز مک دیگه چیه :n08:
دوست عزیز اینجا فروم عمومی است، پیشنهاد می کنم درباره موضوعی که در ان اطلاعاتی ندارید شرکت نکنید.
این یک پیشنهاد دوستانه بود. :n16:
اگه جراتشو داری از کاربران فعال یا مدیران این فروم ایراد بگیر:n06:
V i r u s e r
16-02-2014, 18:22
اگه جراتشو داری از کاربران فعال یا مدیران این فروم ایراد بگیر:n06:
چه ربطی داره دوست عزیز :n15:
اگر منظورت از نحوه ی مدیریت سایت هست که در گذشته نظر خودم رو درباره ی مدیریت ضعیف و غیر حرفه ای انجمن بیان کرده بودم و این تاپیک جاش نیست که راجع به این موضوع حرف بزنم
اگر منظورت اطلاع رسانی غلط هست، بنده وظیفه ی خودم می دونم به کاربر خاطی گوشزد کنم که اطلاعات نادرست پخش می کنن. ربطی به درجه ی کاربری نداره که.. چه مدیر یا هرکس دیگه ای در این انجمن با بقیه یکسان هستند.
بنده درباره ی چیزی که اطلاعات کاملی ازش ندارم اظهار نظر نمی کنم و فقط شنونده هستم. انتظار دارم که بقیه کاربران انجمن هم رفتار مشابهی داشته باشند.
هرچند که میانگین سنی کاربران انجمن خیلی کمتر از 5 سال پیشه ولی اینجا هنوزم اسم خودشو میزاره انجمن "تخصصی" پس باید تخصصی باشه//
masuod2000
16-02-2014, 18:40
هر دو رو داشته باش
من بخاطر ساپورت نشدن یکی از قطعاتم در ویندوز 8 هر دو رو دارم.
ولی 8 یه سروگردن از بقیه بالاتره و تازه برای من توش فیس-بوک هم فیلتر نیست.
سیستم بالایی هم نمیخواد که دوستان میگن.
leo.unique
16-02-2014, 19:02
چه ربطی داره دوست عزیز :n15:
اگر منظورت از نحوه ی مدیریت سایت هست که در گذشته نظر خودم رو درباره ی مدیریت ضعیف و غیر حرفه ای انجمن بیان کرده بودم و این تاپیک جاش نیست که راجع به این موضوع حرف بزنم
اگر منظورت اطلاع رسانی غلط هست، بنده وظیفه ی خودم می دونم به کاربر خاطی گوشزد کنم که اطلاعات نادرست پخش می کنن. ربطی به درجه ی کاربری نداره که.. چه مدیر یا هرکس دیگه ای در این انجمن با بقیه یکسان هستند.
بنده درباره ی چیزی که اطلاعات کاملی ازش ندارم اظهار نظر نمی کنم و فقط شنونده هستم. انتظار دارم که بقیه کاربران انجمن هم رفتار مشابهی داشته باشند.
هرچند که میانگین سنی کاربران انجمن خیلی کمتر از 5 سال پیشه ولی اینجا هنوزم اسم خودشو میزاره انجمن "تخصصی" پس باید تخصصی باشه//
بطورکلی خندیدن به اشتباهات دیگران کار درستی نیست ! سوتی هایی که بعضا کاربران درجه دار این انجمن میدن به مراتب وحشتناکتره اما نمیشه گوشزد کرد چون ...:n06:
V i r u s e r
16-02-2014, 19:09
بله درسته. بنده عذر خواهی می کنم. اون لحظه یاد جمله ی همکلاسیم افتادم (دانشجوی کامپیوتر) که ازم پرسید ویندوزت لینوکسه؟ باعث شد یکم مسخره جواب بدم :n11:
دوست عزیز بنده توی عمرم هیچ وقت یه چیز الکی از خودم در نیاوردم.
من خودم همین الان هم ویندوز مک روی لپ تاپم نصبه وگرنه مگه مجبورم
پست الکی بدم.
من خودم روزی ده بار توی این تاپیک ها اشکال از مردم پیدا می کنم ولی
فقط توی پیام خصوصی بهشون گوشزد می کنم.
leo.unique
16-02-2014, 20:46
دوست عزیز بنده توی عمرم هیچ وقت یه چیز الکی از خودم در نیاوردم.
من خودم همین الان هم ویندوز مک روی لپ تاپم نصبه وگرنه مگه مجبورم
پست الکی بدم.
منظورتون سیستم عامل مک هست دیگه ؟؟
بله دیگه همون سیستم عامل مک (مکینتاش)
leo.unique
16-02-2014, 20:59
بله دیگه همون سیستم عامل مک (مکینتاش)
خب از همون اول میگفتی سیستم عامل مک چون ویندوز هم خودش سیستم عامله دیگه :n11:
از بس این ویندوز فراگیر شده یادم رفت به جای ویندوز بگم سیستم عامل. عادت کردیم.از همون اول هی تو گوشمون خوندن ویندوز دیگه این هم اشتباه تایپی بود.
چون از طریق برنامه Nokia Pc Suite و با استفاده از بلوتوث میام تو اینترنت هر لحظه ممکنه سارژم تموم شه
و به همین خاطر به نوشته ام نگاه نکردم.
دوستان بحث تایپیک رو منحرف نکنید
دوستی گفتن ایکس پی نمیتونه همه رم شما رو بشناسه و این غلطه چون ایشون رمشون 3 گیگ هستش و بیشتر از 3.25 گیگ رو ویندوز های 32 بیتی(نه ایکس پی!) نمیشناسن
دوم اینکه ویندوز 8 خیلی روونه ولی خب حداقلهایی هم داره ولی به نظرم سیستم شما اون حداقل ها رو داره
سوم اینکه دوستمون گفتن کارشون برنامه نویسی هستش پس بهتره یه پلتفرم دیگه(مثل مک و لینوکس) رو پیشنهاد نکنید چون برنامه های هر پلتفرم مخصوص خودشه مگه اینکه برنامه نویس وب یا چیزی شبیه به اون باشن
با گرفتن بکاپ از سیستمتون میتونید ویندوز 8 رونصب کنید(البته الان8.1 هم اومده رو سیستم من هم نصبه) و اگه راضی نبودین به همون xp برگردین
در کل بهتره کم کم از xp جداشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.