ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار تحت شبکه با ASP.NET

mehran64
29-01-2014, 20:29
سلام
میخوام نرم افزاری تحت شبکه با asp.net طراحی کنم، تا حالا این یه کار رو نکرده بودم
میخوام بدونم که سیستم ها چطور میتونن همدیگر رو بشناسن(منطورم از طریق ip نیست افراد بر اساس یوزر و پسوردی که وارد میکنن شناخته میشن) مثلا اگه روی دکمه ای کلیک شد مشخص باشه که چه کسی کلیک کرده یا اگه کسی پیام خواست به کاربر دیگه خواست بفرسته چطور این کار باید انجام بشه. اگه نمونه کدی هم بود که خیلی عالی میشه

_H2_
31-01-2014, 22:55
سلام
تشخیص هویت افراد و تشخیص حدود اختیارات فرد مشخص شده را اصطلاحاً Authentication و Authorization میگویند.
و خود ASP.Net یک سیستم ساده و پیشفرض برای این کار دارد و بعضاً برنامه های مختلف یا سازمان ها هم هر کدام بسته به شرایط شاید خودشان سیستم تشخیص هویت سفارشی خود را تهیه کنند.

کلیه این سیستم ها در وب مبتنی بر کوکی عمل میکنند
بدین شکل که فرد که لوگین میکند کوکی رمزنگاری شده حاوی برخی اطلاعات هویتی در رایانه فرد تشکیل میشود و با هر کلیک/درخواست در آن سایت این کوکی هم به سرور سایت ارسال میشود (کوکی که خود سایت ساخته و خودش هم میتواند اطلاعات داخل ان را از رمز خارج کند) و سرور با خواندن کوکی مجدد فرد را اهراز هویت میکند.

جزئیات نحوه استفاده (حتی از سیستم آماده پیشفرض ASP.Net) میتواند بسیار زیاد باشد و از حوصله اغلب دوستان برای آموزش خارج باشد.
پیشنهاد میکنم کتاب مناسبی در موضوع ASP.Net تهیه و مطالعه کنید و مشکلات و سوالات پیش آمده یا تردید هایتان را در همین سایت مطرح بفرمائید.
موفق باشید.

mehran64
02-02-2014, 00:49
کتاب خوندم و کار هم کردم مبحث
Authentication رو هم در ASp.NET مطالعه کردم ولی تحت شبکه کار نکردم
مسئله اینجاست
من user ها رو تو بانک SQL ثبت میکنم. حالا هر کس که رو یه سیستم میشینه با یوزر خودش وارد سیستم میشه به یه یوزر دیگه میخواد پیام بفرسته، چطور باید اون آدرس رو پیدا کرد و به اون آدرس پیام رو فرستاد. اگه یه نمونه کد بزارید ممنون میشم. شبکه به صورت وایرلس به هم متصل هستش

_H2_
09-02-2014, 00:31
سلام

...ولی تحت شبکه کار نکردم...شبکه به صورت وایرلس به هم متصل هستش...

ASP.Net یعنی وب، شبکه ... اصول کار ان هیچ تفاوتی برای یک کلاینت یا چندین کلاینت ندارد.

چطور باید اون آدرس رو پیدا کرد

آدرس کی؟ کجا؟
شما یک جدول دیگر درون دیتابیس برای ذخیره پیام های کاربرانتان ایجاد میکنید...
یک کاربر شما لاگین میکند و در فرم مربوطه نام یک کاربر دیگری را به همراه یک متن وارد میکند و شما این را در دیتابیس ذخیره میکنید.
هر وقت نفر دوم لاگین کند خواهید دید که پیامی برایش آمده

حالا آدرس کجا را لازم دارید؟

اگه یه نمونه کد بزارید ممنون میشم

ضمن اینکه هنوز مشکس دقیق شما را متوجه نشدم ولی با عرض شرمندگی متاسفانه این مورد با وقت تکه پاره و کم من جور در نمی آید.
فعلاً فرصت ارائه سمپل را ندارم.
شاید بقیه دوستان بتوانند در این مورد کمک کنند.
ولی هر سوالی باشد و تا جایی که بتوانم در خدمت هستم.
موفق باشید.