مشاهده نسخه کامل
: برق گرفتگی کیس
اساتید محترم چکارکنیم که برق گرفتگی کیس نداشته باشیم اکنون که عنوان می کنم کیسم دست که میزنم برق می گیره امتحان کردم زمانیکه دستم به دیوار باشه وبه کیس دست بزنم این برق گرفتگی زیاد میشه و واقعا خطرناک میباشد لطفا راهنمایی کنید که چکارکنیم مشکل حل بشه .
راه موقتش اینه که یک سیم رسانا از کیس به زمین وصل کنید ولی علت اصلی این مشکل اتصال بدنه مین به کیس یا کانکتورهای پاور به بدنه کیس است
علت بعدی میتونه از خود پاور سیستم باشه این مشکل
کحافظ برق اگه دارید عوضش کنید و از یک پریز برق دیگه استفاده کنید
آقا مهرداد متشکرم اگر کانکتورها پاور یا اینکه مین به کیس اتصال داشته باشه سیستم بوت نمیشه چطوری ممکنه،پاورم گرین 530 هست هیچ مشکلی نداره فقط پاوررا بیرون نیاوردم که امتحان کنم .
آقا مهرداد متشکرم اگر کانکتورها پاور یا اینکه مین به کیس اتصال داشته باشه سیستم بوت نمیشه چطوری ممکنه،پاورم گرین 530 هست هیچ مشکلی نداره فقط پاوررا بیرون نیاوردم که امتحان کنم .
همیشه اینطوری نییست بعضی اوقات برق دار هم میشود
شما حتما سیستم رو بیرون از کیس هم تست کنید
فکرخوبیه آقا مهرداد متشکرم ازراهنمایی خوب شما موفق باشید .
mohammad7312
20-04-2014, 12:26
سلام دوستان . کیس و مانیتور و اسپیکر ای من هم برق داره . پاور رو یه بار عوض کردم ولی از اون نبود . سیم کشی ها هم درسته . ولی موضوعی که هست اینه که فقط تو خونه خودمون اینطوریه . برقش هم قویه شوخی بردار نیست
سلام دوستان . کیس و مانیتور و اسپیکر ای من هم برق داره . پاور رو یه بار عوض کردم ولی از اون نبود . سیم کشی ها هم درسته . ولی موضوعی که هست اینه که فقط تو خونه خودمون اینطوریه . برقش هم قویه شوخی بردار نیست
با یک پریز برف و کابل برق دیگه هم تست کنید بعض اوقات پریز رو برعکس بزنید میگن درست میشه
نشد یک سیم رسانا با مقاومت کم به کیس وصل کرده و زمین وصل کنید مثلا یک دیوار که به زمین وصل است میخ بزنید و سیم رو بچیدید دورش
اتصال مین با بدنه کیس و اتصال کانکتورهای پاور با بدنه کیس رو هم بررسی کنید
mohammad7312
20-04-2014, 14:02
راهش همینه فقط ؟
راهش همینه فقط ؟
اگر با کارهای گفته شده درست نشه تنها راه همون راهی است که گفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.