مشاهده نسخه کامل
: آپدیت کردن کارت گرافیک
oOomid.M
29-01-2014, 16:42
سلام من گرافیک لپ تاپم AMD Radeon HD 8750M هست
میخواستم ببینیم از کجا باید ببینم ورژن درایورش چنده و آیا آپدیتش اومده یا نه ؟ :n14:
Driver Packaging Version 13.152.1.1-130910a-162566C-HP
Provider Advanced Micro Devices, Inc.
2D Driver Version 8.01.01.1331
Direct3D Version 9.14.10.0984
OpenGL Version 6.14.10.12422
AMD Catalyst Control Center Version 2013.0910.2222.38361
wrath of god
29-01-2014, 16:49
از ایین سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان نکردید که ویندوز سیستم چی هست فرض براینکه 7 باشه روی دستکتاپ کلیک راست کنید وگزینه screen resoulatio را بزنید وتب advace setting انتخاب کنید میتوانید اطلاعات گرافیک خود را ببیند یا اینکه روی مای کامپیوتر کلیک راست واز منیج و گزینه دیوایس منیج گرافیک را پیداکنید وروی آن کلیک راست و با زدن peropertis اطلاعات را ببینید.
wrath of god
29-01-2014, 16:54
عنوان نکردید که ویندوز سیستم چی هست فرض براینکه 7 باشه روی دستکتاپ کلیک راست کنید وگزینه screen resoulatio را بزنید وتب advace setting انتخاب کنید میتوانید اطلاعات گرافیک خود را ببیند یا اینکه روی مای کامپیوتر کلیک راست واز منیج و گزینه دیوایس منیج گرافیک را پیداکنید وروی آن کلیک راست و با زدن peropertis اطلاعات را ببینید.
داداش ایشون که نمیخواد مشخصات کارت گرافیکو ببینه...........ایشون می خواد اپدیت کنهه:n02:
oOomid.M
29-01-2014, 16:58
از ایین سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا ممنون آدرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
ویندوزم 8.1 هست
از دسکتاپ که راست کلیک میکنم و میبینم چون 2 تا کارت گرافیک داره واسه اینتل رو میاره که آنبرده Intel(R) HD Graphics 4000
از دیوایس منیجر برای AMD رو باز میکنم ورژن رو زده 13.152.1.1000
آخه مشکل من اینه که نمیدونم آپدیتش اومده یا نه از کجا باید بفهمم ؟ این کاتالیست از درایور جداس یا همون درایوره ؟
wrath of god
29-01-2014, 17:07
راستی از اون عکس جاستین بیبر کتک خوردت خعععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععلی خوشم اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووومد:n12::n12::n12:
درخواست دوستمون را بخونید یکی این بود که ورژن گرافیکش را بدونه دیگه اینکه آپدیت کنه برای اینکار میتونید ازسایت لپتاب ببیند که آخرین ورژن داره یاخیر اگرنبود با نرم افزارهایی مثل driver pack یا driver easy به آخرین ورژن آپدیت کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.