مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سیستم خفن تا 12 میلیون
aghiran1368
29-01-2014, 16:11
با سلام خدمت کلیه دوستان
یه سیستم برای کارای گرافیکی و شبیه سازی می خوام حداکثر تا 12 میلیون تومن. که مشکل گرم شدن نداسته باشه. چون ممکنه این با سیستم نزدیک به 2 هفته پشت سر هم محاسبات انجام بدم.
کارت گرافیکش خیلی خوب باشه چون محاسبات ما بر اساس کودا (Cuda) انجام میشه.
با کیس کامل و مانیتور بدون اسپیکر.
با تشکر
wrath of god
29-01-2014, 16:23
اممممم...........می تونم در مورد بعضی چیزا کمکت کنم......گرافیکتو بکن NVIDIA GeForce GTX 780 titan دیگه عرضم به حظورت........رمتو بکن 16 یا 18 گیگ ddr5 و هارد 4 ترابایتی یا بیشتر و core 3.4 GHz و LED 19.6 asus و ...... با 16 core حدودا....دیگه انقد می تونستم کمکت کنم
Hessam 2
29-01-2014, 16:50
سیستمی که شما احتیاج دارین، ابتدا خنک بودن و سپس طول عمر و گارانتی نقش تعیین کننده داره!
این سه فاکتور، باید و اکیداً در لیست پیشنهادی بهتون ارائه بشه.
حتی از کارایی قطعات، به مراتب مهم تر و با اهمیت تر هست!
از نظر بنده، سیستم زیر می تونه براتون بسیار مناسب باشه و علاوه بر دربر داشتن تمامی فاکتور های فوق، می تونید به آینده ی روشن و قابل ارتقا بودنش از هر لحاظ، امیدواری زیادی داشته باشید.
لیست زیر می تونه هزاران تغییر داشته باشه و از خیلی ها زد و به خیلی های دیگه اضافه و یا کم کرد که اصلاً بهتون توصیه نمی کنم! چرا که بودجه ی شما به صورت متوازن، توزیع شده بین قطعات و تنها در صورت برهم زدن این توازن اقتصادی، می تونید کارایی بالاتری دریافت کنید! اما سه فاکتور فوق الذکر دیگه قابل استناد و امیدواری نخواهد بود.
فراموش نکنید که قیمت نهایی رو فروشنده ای به شما خواهد داد که از وی قصد خرید دارید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
faramarz_mit
29-01-2014, 17:22
اممممم...........می تونم در مورد بعضی چیزا کمکت کنم......گرافیکتو بکن NVIDIA GeForce GTX 780 titan دیگه عرضم به حظورت........رمتو بکن 16 یا 18 گیگ ddr5 و هارد 4 ترابایتی یا بیشتر و core 3.4 GHz و LED 19.6 asus و ...... با 16 core حدودا....دیگه انقد می تونستم کمکت کنم
رم DDR5؟؟؟؟ :D :D
بر چه اصولي رم 18 گيگ پيشنهاد دادي؟
faramarz_mit
29-01-2014, 17:35
سيستم حسام خيلي خوبه
حسام رم 16 بهت پيشنهاد داد كه بعدا 2 تا 8 گيگ ديگه اضافه كني اگه يكم ديگه بودجتو اضافه كني 4 تا 8گيگ بذار بعد ميتوني باس پايينتر بگيري چون حجم رم از باس مهمتر هس
درمورد گرافيك هم بهتر گرافيك كوآدرو برداري
Hessam 2
29-01-2014, 17:37
میشه با تغییراتی، رم 32 گیگ جایگزین کرد! اما فعلاً لزومی نداره، از قطعه ای کم کنیم صرف رم 32 گیگ. در آینده میشه اضافه کرد! فرکانس پایین تر هم آینده ای نداره. نسل بردول ها بالای 3000 خواهند بود!
برای کارت کواردو، ایشون کواردو 4000 بهتر نمی تونن بخرن! اگر اهل گیم نباشن، کارت کواردو 4000 در لیست جایگزین خواهد شد.
faramarz_mit
29-01-2014, 17:46
SSD ميشه حذف كرد فك نكنم در كار زياد مهم باشه SSD فقط سرعت اوليه كار زياد ميكنه ولي به نرم افزاري كه ميخواد استفاده كنه هم بستگي داره
اگه SSD حذف بشه ميشه يه گرافيك كواردو گذاشت؟
Hessam 2
29-01-2014, 17:48
SSD ميشه حذف كرد فك نكنم در كار زياد مهم باشه SSD فقط سرعت اوليه كار زياد ميكنه ولي به نرم افزاري كه ميخواد استفاده كنه هم بستگي داره
اگه SSD حذف بشه ميشه يه گرافيك كواردو گذاشت؟
جان؟!!!!! :n04:
12 میلیون سیستم، بدون اس اس دی؟!!!
اصلاً بدون حذف اس اس دی هم میشه کواردو 4000 گذاشت! فقط اینکه طرف مشخص کنه اهل گیم هست یا نه... کواردو میذاریم. شاید تاپیک سر کاری بوده باشه! :D
amir200812
29-01-2014, 17:53
CPU :Intel Core™ i7-4930k : 1995.000
M.B : ASUS Rampage IV Formula : 1199.000
RAM : Patriot Viper3 Red Venom 32GB 8GBx4 2400MHz : 1380.000
vga : GIGABYTE GTX 780 Ti OC WF 3X 3GB GDDR5 2.849.000
HDD :Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3: 275.000
ssd : AData XPG SX910 256GB SATA3 : 875.000
ODD : ASUS 24X DVD-RW : 60.000
CPU cooler : Corsair H100i : 499.000
Power : Green GP1275B-OC : 820.000
case: Cooler Master HAF-XM : 649.000
monitor : ASUS MX239H AH-IPS : 1.135.000
مجموع قمیت حدود 11750 تومن!
*با رم 32 گیگ!
**این سیستم مورد تایید من نیست! فقط برای مقایسه قیمت خدمت دوستان معرفی شده...
Hessam 2
29-01-2014, 17:57
CPU :Intel Core™ i7-4930k : 1995.000
M.B : ASUS Rampage IV Formula : 1199.000
RAM : Patriot Viper3 Red Venom 32GB 8GBx4 2400MHz : 1380.000
vga : GIGABYTE GTX 780 Ti OC WF 3X 3GB GDDR5 2.849.000
HDD :Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3: 275.000
ssd : AData XPG SX910 256GB SATA3 : 875.000
ODD : ASUS 24X DVD-RW : 60.000
CPU cooler : Corsair H100i : 499.000
Power : Green GP1275B-OC : 820.000
case: Cooler Master HAF-XM : 649.000
monitor : ASUS MX239H AH-IPS : 1.135.000
مجموع قمیت حدود 11750 تومن!
*با رم 32 گیگ!
**این سیستم مورد تایید من نیست! فقط برای مقایسه قیمت خدمت دوستان معرفی شده...
با تشکر از تغییرات شما در قطعات مادربرد، رم و هارد دیسک.
یعنی ما نمی تونستیم رم 32 گیگ پیشنهاد بدیم؟!!! عقلمون نمی رسید! نه؟!
سیستمی که شما فرمودید، 11700 همین الان فروش ماست با ارسال و اسمبل رایگان!!! همچنین تمامی کارهای نرم افزاری سیستم از جمله نصب ویندوز هم رایگان. 11700. 50 هم زیر قیمت گرانی که فرمودید!!! 70 هم کارهای جانبیش هست که رایگان!
این شماها هستید که باعث ایجاد تورم و گرانی در کشورید!!!!!
خواستید، در خدمتیم. می تونید امتحان کنید که بهتون ثابت بشه حرف و عمل ما یکی هست! نه فقط دادن شعار که همه بلدن!
این چندمین بار هست که شما ناروا تهمت می زنید به بنده!
بنده هم حاضرم این تهمت شما رو در صورت فروش سیستم به استارتر با قیمت به مراتب پایین تر از مرجعی که شما ازش قیمت می گیرید، بفروشیم!
faramarz_mit
29-01-2014, 17:59
جان؟!!!!! :n04:
12 میلیون سیستم، بدون اس اس دی؟!!!
اصلاً بدون حذف اس اس دی هم میشه کواردو 4000 گذاشت! فقط اینکه طرف مشخص کنه اهل گیم هست یا نه... کواردو میذاریم. شاید تاپیک سر کاری بوده باشه! :D
بابا اينقدام اس اس دي مهم نيس مثلا سيستم با اس اس دي 10 ثانيه اي بالا مياد بدون اس اس دي 20 ثانيه يا در كپي كردن فايل ها سرعت اس اس دي 2-3 برابر ميشه
ولي اگه نرم افزاري كه ميخواد استفاده كنه به اس اس دي نياز نداشته باشه فعلا ميشه بدون اس اس دي كار كنه هيچ اتفاقي هم نمي افته
آقا اگه تايپيك سركاري هست همين الان بيا بگو جون هركي دوست داري بگو يه وقت ديدي سر همين تايپيك سركاري بين كاربرا دعوا ميشه ها :D
Hessam 2
29-01-2014, 18:03
آخه اصلاً بحث اون نیست! :D
اس اس دی هم حذف شه، کارت کواردو 4000K بهتر نمی تونه بخره ایشون! چون کواردو 5000 دیگه میره بالای 7 تومن!!
در رابطه با گرا فیک
کواردو 4000 یه مقدار توضیح بدین از نظر ویژ گی هاش نسبت به جیفورس.
Hessam 2
29-01-2014, 18:10
در رابطه با گرا فیک
کواردو 4000 یه مقدار توضیح بدین از نظر ویژ گی هاش نسبت به جیفورس.
این بحث تخصصی رو می طلبه! بنده تخصصی در این زمینه ندارم! لذا واردش نمیشم.
فقط این خدمت شما:
- معماری NVIDIA CUDA
- موتور محاسبات هندسی NVIDIA
- فریمبافرهای پرظرفیت با پهنای باند فوق سریع
- فناوری NVIDIA Parallel DataCache
- قابلیت UDA: یکسانسازی درایورها برای تمامی محصولات Quadro
- افزایش قابل توجه در تعداد تکسچرهای قابل استفاده در شیدرها (در زمان اجرا)
- طراحی NVIDIA SMX برای دستیابی به عملکرد و بازدهی بهتر در پردازشها
- انکودر H.264
- سازگار با PCI Express 2.0
- سیستم خنککننده کمصدا
- قابلیت Full-Scene Antialiasing تا 64x
- فناوریهای NVIDIA FXAA و NVIDIA TXAA برای کاهش الیاسینگ
- GPU Tessellation بههمراه Shader Model 5.0
- توانایی رندرگیری بر روی سطوح 16k در 16k
- فناوری NVIDIA Quadro Mosaic
- نرمافزار NVIDIA NVIEW برای مدیریت بهتر نمایشگرها
- امکان اتصال به 4 نمایشگر بهطور همزمان
- مجهز به درگاه DisplayPort 1.2
- پردازش بهتر رنگها
- مجهز به Quadro Digital Video Pipeline برای پردازش SDI video
- دارای قابلیتهای NVIDIA 3D Vision و 3D Vision Pro
- پشتیبانی از OpenGL Quad Buffered Stereo
- همسانسازی حرفهای برای تصاویر استریوی سهبعدی
- فناوری GPUDirect for Video برای ارتباط سختافزارهای دیگر کمپانیها با پردازنده گرافیکی NVIDIA
- ابزارهای مدیریت سیستم NVIDIA
امیر تتلو
29-01-2014, 18:12
بنظر من این تاپیک سر کاریه طرف تاپیک زد دیگه حرفی نمیزنه و نیست اصلا:n23: !!!!!!!! با حسام جان موافقم ....... :n02:
ما که استفاده کردیم ممنون از حسام.
V i r u s e r
29-01-2014, 19:00
ای افا
ما هم یه تاپیک راه بندازیم مشاوره خرید سیستم با 100 میلیون بعد بشینیم ببینیم چه چیزایی وجود داره که نمی تونیم بخریم :n08:
سوالی که من از اساتید دارم اینه که ایا openCL از کودا بهتر نیست؟ چون من بیشتر دیدم کارت های AMD در OpenCL بهتر از Nvidia در کودا عمل می کنه؟!
یا شایدم این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن و من دارم قاطی می کنم؟:n13:
Hessam 2
29-01-2014, 19:15
ای افا
ما هم یه تاپیک راه بندازیم مشاوره خرید سیستم با 100 میلیون بعد بشینیم ببینیم چه چیزایی وجود داره که نمی تونیم بخریم :n08:
سوالی که من از اساتید دارم اینه که ایا openCL از کودا بهتر نیست؟ چون من بیشتر دیدم کارت های AMD در OpenCL بهتر از Nvidia در کودا عمل می کنه؟!
یا شایدم این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن و من دارم قاطی می کنم؟:n13:
اوپن سی ال ای ام دی با اوپن جی ال انویدیا قابل مقایسه اس! کودای انودیا به این دو ارتباطی نداره!
در مجموع اوپن جی ال انویدیا کاربردی تره! خیلی خیلی بیشتر مورد استفاده قرار میگه و با انجین های بیشتری سازگاره در حوزه ی رندرینگ.
خیلی چیز عجیبی نیست! سیستم زیر 2 ماه پیش، 15 میلیون خریداری شده توسط خریدار عزیزی:
V i r u s e r
29-01-2014, 19:18
اوپن سی ال ای ام دی با اوپن جی ال انویدیا قابل مقایسه اس! کودای انودیا به این دو ارتباطی نداره!
در مجموع اوپن جی ال انویدیا کاربردی تره! خیلی خیلی بیشتر مورد استفاده قرار میگه و با انجین های بیشتری سازگاره در حوزه ی رندرینگ.
openGL که رقیب DirectX مایکروسافت بود! دیگه پاک قاطی پاطی شد
در این که مارکتینگ Nvidia بهتر بوده کاری ندارم. شخصا درباره عملکرد کارت ها در محاسبات می پرسم
به عنوان برنامه نویس شما کدام رو پیشنهاد می کنید؟
1. AMD و OpenCL
2. Nvidia و CUDA
Hessam 2
29-01-2014, 19:20
openGL که رقیب DirectX مایکروسافت بود! دیگه پاک قاطی پاطی شد
در این که مارکتینگ Nvidia بهتر بوده کاری ندارم. شخصا درباره عملکرد کارت ها در محاسبات می پرسم
به عنوان برنامه نویس شما کدام رو پیشنهاد می کنید؟
1. AMD و OpenCL
2. Nvidia و CUDA
بنده برنامه نویس نیستم. هیچگونه تخصصی هم در کار رندرینگ ندارم.
اما کاربری و فروش بیشتر، همیشه از آن انودیا بوده و هست. 90% خریداران، هسته ی کودا رو ترجیح میدن. چرا؟
چون موتورهای رندرشون با کودا سازگاری بیشتری داره. لذا فروشش هم بیشتر هست. حالا شاید AMD واقعاً بهتر باشه!
اما فروش بیشتر از آن انویدیاست. خریدار کودا رو ترجیح میده. نه بخاطر اینکه دوست داشته باشه! خیر. بخاطر اینکه با نرم افزار و انجینش سازگار تره!
تعداد اندکی از موتورهای رندر و نرم افزار ها هم هستن که فقط باید AMD باشه تا خروجی بهینه و سریع تر ارائه بده!
حالا اینکه کدومش بهتره یک متخصص رندر باید پاسخ بده. به ما که تو کار رندر نیستیم، ارتباطی نداره.
V i r u s e r
29-01-2014, 19:25
بنده تشکر می کنم.
امیر تتلو
29-01-2014, 20:37
مرسی از مطالبی که در اختیار ما گذاشتی حسام جان:n26:
Hessam 2
29-01-2014, 20:42
مرسی از مطالبی که در اختیار ما گذاشتی حسام جان:n26:
خواهش. مطالب خاصی نبود. شرایط بازار و ترجیح خریداران رو گفتم. وگرنه هیچ اطلاع و تخصصی از رندرینگ ها ندارم.
faramarz_mit
29-01-2014, 20:43
Nvidia و CUDA در رندر بهتره
چند نکته:
* برای همچین میزان بودجه ای نخریدن SSD بدترین کار ممکن هست. میزان تغییری که SSD در سرعت سیستم ایجاد می کنه از هر قطعه ای مهم تر هست چون همیشه کند ترین قطعه سیستم هارد دیسک هست و موقع اجرای برنامه ها یا سیستم عامل خوندن اون همه فایل های رندوم 4K بسیار روی هارد کند خواهد بود. حتی برای یه سیستم 500 دلاری خانگی هم قطعه ای که به هیچ وجه کنار نباید گذاشته بشه SSD است.
* SSD های SF-2281 برای سیستم های Workstation توصیه نمیشه.. من اطلاع ندارم دقیقا در بازار چی هست ولی اولویت با محصولات سامسونگ، اینتل و Crucial باشه به خاطر Reliability خیلی بالاتر نسبت به SF-2281 ها.
* Geforce 780 Ti مناسب است ولی بر اساس استفاده ممکنه Titan مناسب تر باشه.. باید دید دوست ما چه نرم افزارهایی استفاده می کنه که خودش گفته صرفا CUDA لازمه. اگه محاسبات FF64 روی CUDA انجام میشه بهتره Titan خریداری بشه و در غیر این صورت Geforce 780 Ti. استفاده از Quadro هم فقط در صورتی توصیه میشه که کاربرد مستقیم داشته باشه در نرم افزارهایی که دوست ما استفاده می کنه یا اینکه حتما مانیتور 10-بیت داشته باشه... اگه صرفا CUDA Performance مطرح هست Quadro هایی که در رده قیمت Titan/780 Ti هستند کارایی خیلی خیلی پایین تری دارند.
* اینکه OpenCL یا DirectCompute یا CUDA بهتر هستن مهم نیست، مهم نرم افزارهایی است که دوست ما نیاز دارند و اگه CUDA نیازه یعنی CUDA نیازه.
* مادربرد ROG برای این سیستم توصیه نمیشه (گرچه ضرری نداره ولی ایده آل نیست) و توصیه من سری WS از ASUS هست که مخصوص کارهای Workstation هستند مثل ASUS P9X79-E WS که دقیقا برای کاربرد های سنگین و نرم افزارهای تخصصی و کارکرد 24/7 ولیدیت میشن.
* 32 گیگ رم توصیه میشه ولی میشه با 16 شروع کرد و اگه دوست ما نیاز داشت دو تا 8 گیگ دیگه اضافه کنه. آپگرید رم کار 5 دقیقه است.
* واترکولینگ توصیه نمیشه به خصوص وقتی کارایی 24/7 مطرح هست و بهتره از یه ایرکولینگ خوب استفاده بشه. چیزی مثل Noctua NH-U14s ایده آل هست برای یه سیستم ورک استیشن.
:n16:
Hessam 2
29-01-2014, 22:03
جناب مدیر، اس اس دی هایی که فرمودید + مادربرد مد نظرتون، هیچکدام در بازار کشور ما موجود نیستن! مگر شخصی وارداتی وارد کرده باشه!
در مورد مادربرد، کمپانی ایسوس امکاناتی رو بر روی این مادربرد قرار داده که به درد تنها چیزی که نمی خوره، گیم هست و بسیار عجیبه! تا دلتون بخواد، امکانات اورکلاکینگ حرفه ای و همچنین امکاناتی که شامل گیم نمیشه رو داراست! پتانسیلش هم که قابل وصف نیست! به هر حال از بهترین و گرانقیمت ترین مادربرد دسکتاپی جهان، چیزی غیر از این هم مورد انتظار نیست!
سایر حرفاتون کاملاً موافقم. باز باید جناب استارتر اطلاعات بیشتری بدن و سیستم پیشنهادی بنده می تونه دستخوش تغییراتی باشه که متناسب با درخواست خریدار، متغیر باشه.
در مورد رم هم بله. بدون شک تا آخر 16 گیگ نخواهد بود و همانطور که فرمودید جهت شروع کار هست. میشه بعداً اضافه کرد.
اما در مورد دیدگاه آخرتون، به نظرم کاملاً برعکسه!! اما چون مطمئن نیستم، یقیناً اعلام نمی کنم!
_LOVE_CODER_
29-01-2014, 22:13
علاوه بر نکاتی که Stream گفتند
چون کار شما پردازشی و محاسباتی هست نیاز به سیستمی دارید که دارای هسته های بالای باشه 8 هسته واقعی (16 ریسمان) با بالا باید داشته باشه
کارت گرافیک هم چون خودتون میگید بر حسب CUDA هست خرید Titan نسبت به Quadro صرفه اقتصادی بالاتری داره
رم هم 16 کافی هست چون کار شما بیشتر پردازشی هست
اگر پردازنده ای بگیرید که چهار کاناله باشه بسیار مناسب هست به علت رد بدل زیاد اطلاعات بین پردازنده و رم در کارهای پردازشی رو کارای سیستم تاثیر محسوسی داره
جناب مدیر، اس اس دی هایی که فرمودید + مادربرد مد نظرتون، هیچکدام در بازار کشور ما موجود نیستن! مگر شخصی وارداتی وارد کرده باشه!
در مورد مادربرد، کمپانی ایسوس امکاناتی رو بر روی این مادربرد قرار داده که به درد تنها چیزی که نمی خوره، گیم هست و بسیار عجیبه! تا دلتون بخواد، امکانات اورکلاکینگ حرفه ای و همچنین امکاناتی که شامل گیم نمیشه رو داراست! پتانسیلش هم که قابل وصف نیست! به هر حال از بهترین و گرانقیمت ترین مادربرد دسکتاپی جهان، چیزی غیر از این هم مورد انتظار نیست!
سایر حرفاتون کاملاً موافقم. باز باید جناب استارتر اطلاعات بیشتری بدن و سیستم پیشنهادی بنده می تونه دستخوش تغییراتی باشه که متناسب با درخواست خریدار، متغیر باشه.
در مورد رم هم بله. بدون شک تا آخر 16 گیگ نخواهد بود و همانطور که فرمودید جهت شروع کار هست. میشه بعداً اضافه کرد.
اما در مورد دیدگاه آخرتون، به نظرم کاملاً برعکسه!! اما چون مطمئن نیستم، یقیناً اعلام نمی کنم!
درباره SSD های دیگه در بازار نمی دونم و شما قطعا بیشتر آگاهی دارید ولی قطعا SF-2281 ها چیزی نیستند که من روی یک سیستم Workstation بگذارم و لازمه حتی کارایی مقداری فدای Reliability بشه در این موارد. درباره ROG ، بحث گیمینگ و امکانات نیست مسئله عدم Validation این برد ها با قطعات حرفه ای است که این مادربردها باهاشون اصلا Validate نمیشن، فرضا دوست ما بر حسب نیاز یک کارت RAID اضافه کرد یا یک 10Gbps LAN یا بعدها Thunderbolt چقدر اطمینان هست که همه چیز دقیق کار کنند و برای مادربردهای غیر Workstation این اطمینان بالا نیست (یه سرچ کنید مشکلات این بردها با قطعات حرفه ای خیلی راحت پیدا میشه)، برای همین مسئله است که برد های WS برای اینطور سیستم ها مناسب تر هستند چون با اکثر قطعات جدید و قدیمی Validate میشن و برای همین در اینگونه سیستم ها توصیه میشه وگرنه این دوست ما نیازی به امکانات برد های ROG هم نداره و هزینه بهتره صرف Reliability بشه یا اینکه یه مادربرد ارزون تر متوسط گرفته بشه (مثل Sabertooth X79) و هزینه باقیمونده مثلا برای SSD دومی استفاده بشه به عنوان یک محل موقت برای ذخیره و کار کردن روی فایل های پروژه ها مستقل از SSD سیستم.
درباره واترکونیگ هم قضیه خیلی ساده است، یک هیتسینک و یک فن احتمال خرابی بسیار پایین تری داره تا یک واترکولینگ که فن و رادیاتور و مسائل نشت آب و پمپ و ... مد نظر هست. شما به سیستم های Workstation و سرور و ... هر جایی نگاه کنید واترکولینگ استفاده نمی کنند و همیشه از یک ایرکولینگ خیلی خوب استفاده میشه. واترکولینگ برای Enthusiast ها و اورکلاکرها و گیمر هاست که یک ریست و یک خاموش شدن و ... براشون مهم نباشه نه وقتی چند هفته محاسبات پشت سر هم قراره صورت بگیره و یک ریست بی مورد به خطر استاپ شدن پمپ یا اشکال در رادیاتور یعنی به هدر رفتن چند هفته زمان.
Hessam 2
29-01-2014, 22:45
بله. فرمایشاتتون صحیحه.
اما یادتون باشه بحث بر سر بهترین واترکولینگ سال هست که جایزه ی بهترین های تامز هارور رو کسب کرده! از این نشتی هایی که می فرمایید، اصلاً ازش گزارش نشده! خیلی حرفه ای تر و با دوام تر از این حرفاست و کاملاً قابل اطمینان هست و شامل مشکلاتی که فرمودید، نمیشه! از نظر کارایی هم حداقل یه سر و گردن فراتر از بهترین ایرکولینگ های دنیاست.
حالا باز هم گفتم باید استارتر اطلاعاتی بیشتری بفرمایند. امیدوارم تاپیک سرکاری نبوده باشه. هر چند بحث های مفیدی رد و بدل شده.
بله. فرمایشاتتون صحیحه.
اما یادتون باشه بحث بر سر بهترین واترکولینگ سال هست که جایزه ی بهترین های تامز هارور رو کسب کرده! از این نشتی هایی که می فرمایید، اصلاً ازش گزارش نشده! خیلی حرفه ای تر و با دوام تر از این حرفاست و کاملاً قابل اطمینان هست و شامل مشکلاتی که فرمودید، نمیشه! از نظر کارایی هم حداقل یه سر و گردن فراتر از بهترین ایرکولینگ های دنیاست.
حالا باز هم گفتم باید استارتر اطلاعاتی بیشتری بفرمایند. امیدوارم تاپیک سرکاری نبوده باشه. هر چند بحث های مفیدی رد و بدل شده.
اصولا باید همیشه در سیستم های 24/7 ما Points of failure رو مینیمم کنیم و واترکولینگ به هر شکلی بیشتر از ایرکولینگ امکان خطا رفتن داره و کارایی اضافه ترش هم تا وقتی به فکر اورکلاک نباشیم (که در سیستم هایی اینگونه نیستیم) فرقی در ماجرا نمی کنه. یه ایرکولر خوب مثل اونی که مثال زدم 100 درصد جوابگوی چندین سال کار پشت سر هم در 100 درصد لود هست.
پ.ن. من خودم هم H100i روی سیستمم دارم و خیلی هم خوبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... البته اون فن هاش رو باید عوض کرد وگرنه صداش با هواپیمای بوئینگ 747 رقابت می کنه :n09:
Hessam 2
30-01-2014, 11:14
پ.ن. من خودم هم H100i روی سیستمم دارم و خیلی هم خوبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... البته اون فن هاش رو باید عوض کرد وگرنه صداش با هواپیمای بوئینگ 747 رقابت می کنه :n09:
میشه ELC240 انرمکس رو به قیمت 440 از بابت کمتر بودن صداش جایگزین کرد. اما خب کاراییش بهتر از اچ 100 کرسیر نیست یا همنطور که فرمودین تعویض فن ها که یک هزینه ی اضافی در بر خواهد داشت.
من همیشه صدای فن های قطعات رو دوست داشم و نویزهاشون اصلاً اهمیت نداره واسم! :D
اما واسه 99% کاربران، کم صدا بودن از اهمیت ویژه ای برخورداره!
سیستم باید صدای فن هاش فضای یک اتاق رو پوشش بده و به قول شما بوئینگ 747 روشن باشه! :D
اما خب این یه علاقه ی شخصیه. شرایط جزئی یک سیستم رو استارتر عزیز تعیین می کنه. :)
باید منتظر بود و دید نظرشون در این مورد هست یا خیر؟ اما به احتمال زیاد، کم صدا بودن نظرشون هست.
aghiran1368
30-01-2014, 11:22
با تشکر از توضیحات کلیه دوستان
تا الان مشغول یه کاری بودم نتونستم بیام و به تاپیک سر بزنم.
کاری که داریم انجام می دهم بحث شبیه سازی است که داریم برنامه نویسی رو در کودا انجام میدهم که دوستان به نکات خوبی رو در مورد کودا ارائه کردند.
ما در این شبیه سازی بیش از 1 میلیون المان را مجبور هستیم که شبیه سازی کنیم که لازم است اطلاعات آنان به سرعت در هارد دیسک ذخیره شود، بنا به این دلیل ما مجبوریم که از SSD استفاده کنیم.
چون از کودا استفاده می کنیم CPU زیاد در کار ما استفاده نمیشه و برنامه نویسی رو طوری انجام دادیم که محاسبات در GPU انجام بشه. تحقیقاتی هم که در سایت انویدیا انجام دادم متوجه شدم که گرافیک Titan خیلی میتونه مناسب باشه هم از لحاظ قیمت و هم کارایی.
از این کامپیوتر در زمینه بازی قرار نیست که استفاده کنیم. و مانیتور هم قصد دارم یه مانیتور ساده باشه لازم نیست که مانیتور حرفه ای گیم داشته باشیم. معمولا ما وقتی داریم از نرم افزار ران میگیریم هفته ای یک بار میایم مانیتور رور روشن میکنیم تا نتایج رو چک کنیم. (که امیدوارم با تعمین سخت افزار مناسب روزی یکبار بیام و نتایج رو چک کنیم)
نکته دیگه که خیلی ذهنم رو مشغول کرده بود بحث خنک کردن سیستم بود که اساتید اشاره های خوبی داشتند.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه سیستمی رو با گرافیک Titan شش گیگ رم بهم پیشنهاد بدن با جزئیات قیمت.
با تشکر
Hessam 2
30-01-2014, 11:25
یعنی تیتان رو به Quardo 4000K برای کاربریتون ترجیح می دید؟!
از نظر دمایی ممکنه براتون مشکل ساز بشه تیتان! چون رفرنس هست!
ضمناً جزئیات قیمت رو باید از فروشنده ای بگیرید از وی قصد خرید دارین.
aghiran1368
30-01-2014, 11:28
خوب کوآدرو خیلی گرون میشه مجبور میشم کل کامپیوتر رو بیخیال شم و فقط گرافیک بخرم.
Hessam 2
30-01-2014, 11:29
خوب کوآدرو خیلی گرون میشه مجبور میشم کل کامپیوتر رو بیخیال شم و فقط گرافیک بخرم.
خیر. قیمتش تازه 250 از تیتان کمتر هست!!
یه تحقیق کنید و ببینید کدوم براتون مناسب تره، همون رو خریداری کنید.
اما من فکر می کنم کواردو 4000K بهتر باشه!
aghiran1368
30-01-2014, 11:31
چه مدل از اون 200 زیر تیتانه؟
رم گرافیک هم خیلی برام مهمه.
Hessam 2
30-01-2014, 11:35
چه مدل از اون 200 زیر تیتانه؟
رم گرافیک هم خیلی برام مهمه.
PNY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Nvidia Quardo 4000K
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رم رو براتون 32 گیگ می کنم در لیست پیشنهادی.
Hessam 2
30-01-2014, 11:40
بر اصولی که شما از دنیا بی خبرا نمیدونین اصن ddr5 چی هست:n08::n08::n07::n07::39::39::39::sq_2::sq_2:
کارت گرافیک دی دی ار 5 هست!
رم تا حالا دی دی آر 3 بهتر نیومده! دی دی آر 4 اش در سالی جاری به بازار عرضه خواهد شد.
aghiran1368
30-01-2014, 11:43
ببخشید منظورم رم کارت گرافیک هستش
این مدل چه قیمت هست الان. K6000 چون 12 گیگ رم داره
Hessam 2
30-01-2014, 11:44
ببخشید منظورم رم کارت گرافیک هستش
این مدل چه قیمت هست الان. K6000 چون 12 گیگ رم داره
آها!!
15 میلیون هست قیمتش!!! قابلتون رو هم نداره! ارزون تر جایی پیدا کردین، در خریدش درنگ نکنید! :D
aghiran1368
30-01-2014, 11:45
آها!!
15 میلیون هست قیمتش!!! قابلتون رو هم نداره! ارزون تر جایی پیدا کردین، در خریدش درنگ نکنید! :D
پس همون تیتان بهتر باید باشه که حدودای 4 میلیون میشه و رمش 6 گیگ هست.
Hessam 2
30-01-2014, 11:47
پس همون تیتان بهتر باید باشه که حدودای 4 میلیون میشه و رمش 6 گیگ هست.
ok. خیر. قیمتش 3350 هست.
اما مگه چقدر حافظه ی کارت گرافیک در کار شما اهمیت داره که حاضر به رد کردن کواردو 4000K با 3 گیگ حافظه هستین؟!!!!! این حافظه کم هست؟!
کارتی که حافظه ی بیشتر داشته باشه، لزوماً به این معنی نیست که بهتر باشه!!
aghiran1368
30-01-2014, 12:15
ok. خیر. قیمتش 3350 هست.
اما مگه چقدر حافظه ی کارت گرافیک در کار شما اهمیت داره که حاضر به رد کردن کواردو 4000K هستین؟!!!!!
تو برنامه نویسی که انجام دادیم این طوریه که رم گرافیک رو خیلی میکشه.
ببخشید تو این سایت که پیدا کردم نشون میده که رتبه تیتان و کوآدرو کا 6000 نزدیک به هم هستند ولی قیمتش چندین برابر است. تو این سایت نشون داده که GeForce GTX 780 Ti ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از همه بالاتره.
دلیلش چیه که اینقدر اختلاف قیمت داره.
رنکینگ کا 4000 هم خیلی پایین نشون میده.
واقعا کیچ شدم نمیدونم چیکار باید کنم.
Hessam 2
30-01-2014, 12:24
نمی دونم والا. بنده هیچ سررشته ای در کار شما رو ندارم. برای من نوعی هم تفاوتی نداره شما کدوم رو بخرین.
اون چیزی که بیشتر به نفعتونه و صلاحتون هست، میخوام انتخاب کنید.
پیشنهاد می کنم از چند نفر متخصص بپرسین.
لیست با کارت تیتان در صفحه ی اول ویرایش شد./
در مورد مانیتور هم واقعاً برای یک سیستم 12 میلیونی، افت داره ارزون ترین مانیتور IPS رو انتخاب نکنید!
aghiran1368
30-01-2014, 12:31
نمی دونم والا. بنده هیچ سررشته ای در کار شما رو ندارم. برای من نوعی هم تفاوتی نداره شما کدوم رو بخرین.
اون چیزی که بیشتر به نفعتونه و صلاحتون هست، میخوام انتخاب کنید.
پیشنهاد می کنم از چند نفر متخصص بپرسین. لیست با کارت تیتان در صفحه ی اول ویرایش شد./
در مورد مانیتور هم واقعاً برای یک سیستم 12 میلیونی، افت داره ارزون ترین مانیتور IPS رو انتخاب نکنید!
ممنون از پیشنهادتون. یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که تعداد هسته های تیتان بالای 2000 تاست و نزدیک به کا6000 هستش. ولی کا 2000 فکر کنم نزدیک 500 تاست.
برای همین گرافیک تیتان رو بهتر میشه برای محاسبات موازی استفاده کرد.
شما خودتون همه قطعاتش رو که دارید که بهتون سفارش بدیم؟
Hessam 2
30-01-2014, 12:35
ممنون از پیشنهادتون. یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که تعداد هسته های تیتان بالای 2000 تاست و نزدیک به کا6000 هستش. ولی کا 2000 فکر کنم نزدیک 500 تاست.
شما خودتون همه قطعاتش رو که دارید که بهتون سفارش بدیم؟
ok. هر طور صلاح می دونید.
بله. در صورت تمایل، یاهو اد کنید...
vahid-suarez
30-01-2014, 13:04
بر اصولی که شما از دنیا بی خبرا نمیدونین اصن ddr5 چی هست:n08::n08::n07::n07::39::39::39::sq_2::sq_2:
دوست عزيز رم ddr5 رو من فقط رو ps4 ديدم و توي دنياي pc هيچ رم ddr5 وجود نداره !!!
بر اساس این توصیف ها Titan مناسب ترین گزینه برای شماست.
امیر تتلو
31-01-2014, 20:21
بله titan بهترین گزینه برای شما هست :n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.