مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید led 3d 47 تا سقف 3.5
mamad shahi
29-01-2014, 15:06
از دوستانی که اطلاعات خوبی درباره تلوزیون دارن
میخوام یه تلوزیون سه بعدی با بهترین امکانات رو تا سقف 3.5 بخرم
اگه کسی اطلاعات داره خیلی ممنون میشم راهنمایی کنه چی بخرم خیلی سر در کمم
لطفا کمکم کنید با تشکر فراوان
mosicr77
29-01-2014, 17:48
سامسونگ f6450 عالیه از همه نظر 46 اینچش حدود 3500 هست با گارانتی
سونی w804a سونی هم میتونید از بانه تهیه کنید حدود 3300
کیفیت سونی 804 ی پله بالاتر از 6450 سامسونگ هست ولی از نظر امکانات جانبی مثل اسمارت و پخش فیلم و زیرنویس 6450 سامسونگ بهتره
سامسونگ f6450 عالیه از همه نظر 46 اینچش حدود 3500 هست با گارانتی
سونی w804a سونی هم میتونید از بانه تهیه کنید حدود 3300
کیفیت سونی 804 ی پله بالاتر از 6450 سامسونگ هست ولی از نظر امکانات جانبی مثل اسمارت و پخش فیلم و زیرنویس 6450 سامسونگ بهتره
804 به نطرمن از 6450 خیلی بهتره حتی 66000 ال جی هم به نظر من از 6450 کیفیت بهتری داره
ولی بین 74000 و W804 موندم که کدوم ارزش خریدش بیشتره
74000 بدون گارانتی حدود 130 تومن از سونی بی گارانتی گرونتره که فک نکنم این گرونی بی دلیل باشه
دوستانی که از نزدیک این دو تا رو دیدن فکر کنم بهتر راهنمایی بتونن بکنن
این سایتو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا ٤٦ اينچ اگر بخواى ، با ٣.٥ خيلى گزينه هاى خوبى با گارانتى در بازار هست. من جديدن خريد ال جى سه بعدى براى خودم و سامسونگ سه بعدى براى دوستم داشتم. اين دو تايى كه من گرفتم ساخت كره و اسمبل مالزى هستند. نيازى به اشاره به مدلشون نيست چون ال جى و سامسونگ، ٤٦ سه بعدى ساخت سال ٢٠١٣ ،چند تا مدل بيشتر ندارن. در اين ٣ هفته اى كه استفاده كرديم هر دو خوب بودن، و فيلم سه بعدى هم چند تا نگاه كرديم كه باز هر دو فوق العاده بودند. تفاوتشون يكى در اين بود كه ال جى ٤ عينك سه بعدى و ٢ عينك گيم داره ولى سامسونگ فقط ٢ تا عينك سه بعدى داشت، عينكهاى ال جى باطرى نميخوان و خيلى سبك وزن هستند و سايز بزرگ هستند كه ميشه روى عينك طبى هم گذاشتشون و اصلا احساسشون نميكنى، عينكهاى سامسونگ باطرى ساعت ميخورن و چون سايزشون كوچكه، موقع تماشاى سه بعدى، از اطراف عينك، محيط رو ميبينى و فقط بايد به روبرو نگاه كنى. تفاوت ديگه اى كه دارن زيباييه ظاهريه، ال جى قاب نداره و با صفحه مشكى يكدسته كه احساس گران بها بودن و زيبايى خاصى بهش ميده ولى قاب فلزى سامسونگ زياد جالب نيست، البته اين موضوع سليقه اى هست. از نظر كيفيت تصوير سامسونگ از چهار رنگ استفاده ميكنه و رنگهايى كه روى صفحه ميبينى واقعى هستند، يعنى مثلن رنگ چمن ورزشگاه دقيقن همونيه كه در واقعيت هست، ولى لزومن رنگ واقعى قشنگ نيست! من خودم رنگهاى اصلاح شده و با كنتراست ال جى رو ترجيح ميدم، اما سايد باى سايد تفاوت چندانى ندارند. براى كيفيت بيشتر صفحه، بايد ريسيورت رو هم فول اچ دى بگيرى كه با تى وى هماهنگ باشه. در مورد سونى در همين حد ميدونم كه به هر حال ساخت ژاپن نيست و معلوم هم نيست كه ساخت كجاست! به همين دليل جزو گزينه هاى من نبود. اميدوارم تجربه ى شخصيم بهت كمك كنه.
yasamin-meshkat
30-01-2014, 09:56
دوست زیز بنده چند روز پیش تویزیون ال ای دی از بازار خریدم در تهران. با جست و جوی فراوان.
در رتبه اول سونی حرف اول رو میزنه با گارانتی البته که آن هم ساخت مالزی باشه که در صورت مشکل دا بودن خود تلویزیون تعویض خواهد شد نه مثل ال جی یا سامسونگ که به نمایندگی تعمیرات خواهد رفت.
اما در مورد برند سامسونگ با الجی :
عینک های 3 بعدی سامسونگ اکتیو و 3 بعدی ال جی پسیو هستند..تفاوت عینک های اکتیو با پسیو در قیمت و دید کلی تصویر هست...در اینترنت سرچ بزنی متوجه خواهید شد که اکتیو ها گرانتر از پسیو ها هستند ولی بعد کیفی اکتیو ها بسیار بهتر از پسیو هاست.
در مورد شکل ظاهی هم ال جی ها تقریبا یک شک هستند ولی سامسونگ در هر سری و مدل یک شکل را معرفی کرده که بهتره خودتون ببینید.
در مورد کیفیت تصاویر هم بسیار تصیر سامسونگ به صورت زنده و واقعی هست نسبت به ال جی ..حتما در این مورد به بازار جمهوری یا امین حضور در تهران مراجه کنید و با دیدگان خود آن را ملاحظه کنید
جدیدا سامسونگ دو تلویزیون اسمارت خود که f7770 و f8880 که وارد بازار ایران شده کمی به پنل صفحه خاموش قت کنید شفاف تر از پنل تمامی تلویزیون های بازار که با پنل مات هستند می باشد ..از فروشنده حتما این موضوع رو تقاضا کنید.
این دو سری f هم اکنون در بورس خرید هستند.
من به شما سونی رو پیشنهاد می کنم ولی بدلیل کمی امکانات آن در بازار ایران حتما باید موارد دیگر رو فراهم کنید ولی سامسونگ و ال جی بدلیل امکانات آن در بازار ایران کمی در دسترس تر هست.
در مورد رنج قیمتی هم در بازار بر اساس کیفیت و محصول که هم اکنون شاهد هستید ابتدا سونی سپس سامسونگ و سپس ال جی هستند.
F6450 در سایز 46 شده 3 میلیون و به مراتب نسبت به سایر گزینه ها مناسب تره
LED SAMSUNG 46ES 6950
هوشمند – سه بعدی – مرورگر صفحات وب –جستجوی هوشمند – شبکه های اجتماعی –طراحی منحصر به فرد-انطباق تصویر 400
LED SAMSUNG 46ES 6950
هوشمند – سه بعدی – مرورگر صفحات وب –جستجوی هوشمند – شبکه های اجتماعی –طراحی منحصر به فرد-انطباق تصویر 400
Es سری قبل و قدیمی تر هست
قیمت ها هم اومده پایین
مشابه همین تی وی با امکانات کمی بیشتر و پنل مشابه میشه F6450
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.