ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با این تجهیزات و نیازها چه جور شبکه ای پیشنهاد میکنید

mitraryan
28-01-2014, 23:49
سلام من میخام دو تا کامپیوتر و 4 دستگاه پرینتر مجهز به پورت شبکه رو باهم شبکه کنم طوری که کامپیوتر ها به راحتی با هم فایل رد و بدل کنن و با هر دو کامپیوتر هم بشه به هر پرینتر دستور داد و هر دو کامپیوتر هم از اینترنت ADSL استفاده کنن
تجهیزاتی هم که دارم
هر دو کامپیوتر هم کارت شبکه معمولی دارن هم WiFi
یک سوییچ 10 پورت
یه مودم TP-Link TD-W8968 چهار پورت (All in One)
یه مودم معمولی
ترجیحا میخام هر دو سیستم 8.1 باشن
اگه هم لازم باشه میتونم وسیله بگیرم
چیزی که مد نظر خودمه میخاستم فقط از All in One استفاده کنم و دو کامپیوتر رو به صورت WiFi با هم شبکه کنم و از اینترنت هم استفاده کنن و اون چهار دستگاه پرینتر رو هم وصل کنم به چهار پورتش
اصلا همچین چیزی میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

cotgnx
28-01-2014, 23:56
راحت ترین راه وصل کردن کامپیوترها و پرینترها و مودم به سوییچ هست.

smss.exe
29-01-2014, 06:11
سلام من میخام دو تا کامپیوتر و 4 دستگاه پرینتر مجهز به پورت شبکه رو باهم شبکه کنم طوری که کامپیوتر ها به راحتی با هم فایل رد و بدل کنن و با هر دو کامپیوتر هم بشه به هر پرینتر دستور داد و هر دو کامپیوتر هم از اینترنت ADSL استفاده کنن
تجهیزاتی هم که دارم
هر دو کامپیوتر هم کارت شبکه معمولی دارن هم WiFi
یک سوییچ 10 پورت
یه مودم TP-Link TD-W8968 چهار پورت (All in One)
یه مودم معمولی
ترجیحا میخام هر دو سیستم 8.1 باشن
اگه هم لازم باشه میتونم وسیله بگیرم
چیزی که مد نظر خودمه میخاستم فقط از All in One استفاده کنم و دو کامپیوتر رو به صورت WiFi با هم شبکه کنم و از اینترنت هم استفاده کنن و اون چهار دستگاه پرینتر رو هم وصل کنم به چهار پورتش
اصلا همچین چیزی میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

کاری که مد نظر شماست درسته و امکان پذیره. میتونی سیستم ها رو از طریق Wi-Fi به مودم وصل کنی و پرینتر ها رو هم با کابل بهش وصل کنی؛ اینجوری همه به هم ارتباط دارند و همدیگر رو می بینند و در عین حال اینترنت هم دارند

mitraryan
29-01-2014, 22:09
ممنون
خب اگه همینطوری بشه فقط از 8968 استفاده کرد که بهتره دیگه به سوییچ و مودم و کابل شبکه هم نیازی نیست بقیه هم میتونن از WiFi استفاده کنن
فقط اگه ممکنه مراحل کار رو به صورت تیتر وار ذکر کنید
بایدHomeGgroup بسازم درسته؟
مخصوصا برای پرینتر ها اطلاع زیادی ندارم باید درایورهاشون رو روی هر دو کامپیوتر نصب کنم و با TCP/IP آدرس IP پرینتر رو بدم یا طور دیگه ایه؟

smss.exe
29-01-2014, 23:32
سلام

در مورد Home Group که بستگی به کارایی داره که میخوای از این شبکه بگیری که برای استفاده از Share و پرینترها مهم نیست که بسازی.
شما میتونی سیستم ها رو توی یه WorkGroup ساده قرار بدی و کارت راه بیافته.

در مورد پرینترها هم کاری نداره وقتی که وصل کردی باید از توی Control Panel بری توی قسمت پرینترها و Add Printer رو بزنی و Add a Printer Using TCP/IP رو انتخاب کنی و IP اون پرینترها رو بزنی که وصل شن و همینجا هم ازت درایور میخواد اگر خودش نشناسه.

کارایی که باید انجام بدی:
1. تنظیم مودم برای سرویس دهی به صورت Wireless
2. وصل کردن پرینترها با کابل به مودم
3. تنظیم کردن سیستم ها برای ارتباط با مودم از طریق Wireless
4. همه ی این وسیله ها از طریق DHCP توی مودم IP میگیرند و شما نیازی نیست که کاری کنید برای IP دادن به اونها
5. باید بفهمید که IP پرینترها چیه و این میتونه از طریق خود پرینتر و مودم و یا حتی سیستم ها انجام بشه
5.1. یعنی اگر خود پرینترها قابل تنظیم هستند و مثلا یه LCD داره که همه تنظیمات رو نشون میده میشه رفت و از منوی اونها IP گرفته شده رو فهمید.
5.2. از طریق خود مودم هم که میشه آدرس هایی رو که DHCP مودم داده رو دید
5.3. از طریق سیستم ها هم که میتونید ببینید تو چه رنجی IP گرفتن و IP های قبلی و بعدی اونا رو Ping کنید چون DHCP به ترتیب IP میده
6. بعد از فهمیدن IP هر پرینتر حالا باید اون ها رو توی همه ی سیستم ها Add کنید و به صورت TCP/IP اضافه کنید و درایور مربوطه رو هم نصب کنید.
7. برای استفاده از منابع Share شده توی هر دو سیستم هم فقط کافیه هر دو یک Username و یک Password یکسان داشته باشند و دارای یک Workgroup با نام یکسان باشند.
یعنی Workgroup که به صورت پیش فرض توی همه ی ویندوزها همون WORKGROUP هست ولی اگر عوضش کردید باید اون رو توی هر دو سیستم عوض کنید؛ و برای ارتباط و دید منابع Share شده توی هر دو سیستم هم نیازه که یه Username و Password یکسان داشته باشند چون محیط Workgroup هست باید این طوری باشه وگر نه برای تمام ارتباط ها با سیستم مقابل ز شما Authentication میخواد (یعنی همش میگه که Username و Password بزن).

اگر توضیح بیشتری خواستی یا سوالی بود بگو تا بهتر راهنمایی کنم

mitraryan
31-01-2014, 01:25
ممنون از توضیحات کاملی که میدی
ولا من زیاد تفاوتشون رو نمیدونم که فرق WorkGroup و HomeGroup چیه
برای این چیزی که میخام پیشنهادتون چیه؟ فکر کنم وقتی HomeGroup میسازی از WorkGroup هم میتونی استفاده کنی
من میخام کامپیوترها مثل هم باشن نمیخام هیچ کدوم سرور باشه
برای IP پرینتر ها هم الان با سوییچ به شبکه وصل هستن و IP شون رو دارم بعد از تغییر ویندوزها و تجهیزات شبکه و... بازم باید از این IP ها استفاده کنم یا اونموقع فرق میکنن؟
ممنون

smss.exe
31-01-2014, 06:57
سلام

توی HomeGroup خود ویندوز میاد و یه User میسازه و ارتباط بین سیستم ها رو با همون User انجام میده. ولی شما میتونید این کار رو هم خودتون انجام بدید و از همون Workgroup استفاده کنید. زیاد فرقی نمیکنه ببینید که خودتون توی کدومش راحت تر هستید. (کلا Homegroup برای راحتی کار طراحی شده و همونطور که اسمش روشه برای مصارف خونگیه و زیاد موقع استفاده از منابع شبکه سیستم ها توی اون به مشکل بر نمی خورید.)

اگر تجربه ی استفاده از Homegroup رو دارید همون رو بسازید.

این که یه کامپیوتر سرور باشه و یا کلاینت یه پروسه ی نرم افزاریه و بستگی داره که کدومشون چه سرویسی میدن. توی این حالت برای شما هیچ کدوم سرور نیستن.

در مورد پرینترها هم نمیشه گفت؛ چون وقتی که دارن از مودم IP میگیرن ممکنه که فرق داشته باشه این IP جدیدشون. این رو باید دوباره ببینید که چه IP گرفتن.