PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي خريد پرينتر چند كاره !!!

vahid-suarez
28-01-2014, 20:59
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم !
دوستان تا ٣ تومن يك پرينتر ليزري ميخوام كه فتوكپي هم داشته باشه و همينطور براي استفاده تو سايز A3 !
دوستان فقط يه پرينتر به اصطلاح خركار ميخوام چون قراره زياد ازش استفاده بشه !
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون :n16:

amin_eshgh
29-01-2014, 08:14
سلام من خودم میخواستم و یه HP 3050A خریدم که هم اسکنر هم کپی و هم پرینتر 170 تومان میتونی بخری و من از خود ایران اچ پی (فالنیک) خریدم اما جوهر رنگیش مشکل داره و رنگ زرد نداره به جاش سبز داره که مشکل از جوهر رنگیش بهشوم گفتم زیر بار نرفتن(گفتن تا یکی دوروز میگفتی عوض میکردیم الان نمیکنیم) نکته دیگه اینکه زود جوهرش تمام میشه. شایدم باز جوهرش به درد نخور بوده اینیکه روش به من دادند هنوز کامل تمومم نشده جوهر جدید بخرم ببینم چطوریه
اما کلا توصیه میکنم بیشتر خرج کنی یه برادر (مارک دستگاه) بگیری که لیزر باشه و درسته که رنگی چاپ نمیکنه اما هم به صرف تره هم سریع تر و مقاوم تر هم کم صدا تر.
خلاصه هر چی پول بدی...

REGISTRATI0N
30-01-2014, 15:32
سلام من خودم میخواستم و یه HP 3050A خریدم که هم اسکنر هم کپی و هم پرینتر 170 تومان میتونی بخری و من از خود ایران اچ پی (فالنیک) خریدم اما جوهر رنگیش مشکل داره و رنگ زرد نداره به جاش سبز داره که مشکل از جوهر رنگیش بهشوم گفتم زیر بار نرفتن(گفتن تا یکی دوروز میگفتی عوض میکردیم الان نمیکنیم) نکته دیگه اینکه زود جوهرش تمام میشه. شایدم باز جوهرش به درد نخور بوده اینیکه روش به من دادند هنوز کامل تمومم نشده جوهر جدید بخرم ببینم چطوریه
اما کلا توصیه میکنم بیشتر خرج کنی یه برادر (مارک دستگاه) بگیری که لیزر باشه و درسته که رنگی چاپ نمیکنه اما هم به صرف تره هم سریع تر و مقاوم تر هم کم صدا تر.
خلاصه هر چی پول بدی...
داداش ایشون چندکاره ی مغازه ای میخان (ازونا که اندازش تقریبا نصف یخچاله) ضمنا من برادر سه کاره لیزری خونگی گرفتم حدود 150 بیشتر پولشو دادم (نسبت به HP مشابهش) ولی تنها برتریش تو اینه که سینی کاغذا میره داخلش و گارانتیش بجا 1 ساله 3 ساله هست، هیچ مزیت دیگه ای نمیبینم

ali_nioton
13-03-2014, 22:52
دنبال همجين جيزي هستم
البته ارزونتر
به ٢ تا رسيدم
Hp1415
وسري كنن8230 _8280