PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوتا پارتیشن از هاردم پریده.(خطر خودکشی..!!!!)

yashgin128
28-01-2014, 19:51
سلام.ویندوز 8.1 نصب بود و مشکلی نداشتم تا اینکه امشب اومدم nero 15 رو نصب کنم موقع نصب از من ریست خواست و من هم ریست کردم بعد هم که بالا اومد دیدم پارتیشن d و e پریده و فقط c مونده.e که اصلا مهم نبود ولی d تموم زندگیم توش بود.یه راه حل بدید؟
میخوام خودکشی کنم.راه بزارید جلو روم.
راستی لپتاپ هست و 640 گیگ هارد.
اینم عکسش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

milad_gta
28-01-2014, 20:46
نرم افزار Acronis disk director رو نصب کنید، بعد از اجرا از سمت چپ گزینه Acronis recovery expert رو انتخاب کنید و مراحل رو طی کنید، ترجیحا Automatic رو انتخاب کنید. چند بار با همین نرم افزار تونستم تو موقعیت های مشابه پارتیشن ها رو بازیابی کنم.

آرزوی موفقیـتـ

yashgin128
28-01-2014, 22:24
سلام
بعد از اینکه سیستم خاموش کردم دیگه بالاهم نیومد.ارور بوت منیجر میداد.منم قید همه چی رو زدم و یه بار دیگه ویندوز نصب کردم.با کمال تعجب موقع انتخاب پارتیشن دیدم پارتشن هام رو اورده.حالا مشکل من حل شده ولی یهمشکل جدید ویندوز قبلیم کلی اپدیت تنظیم بود.حالا چه شکلی میتونماون یندوز قبلیم رو بیارم بالا(ویندوزجدید رو تو یه پارتیشن دیگه نصب کردم(هر دو 8.1 هستند))

milad_gta
28-01-2014, 22:51
سلام
بعد از اینکه سیستم خاموش کردم دیگه بالاهم نیومد.ارور بوت منیجر میداد.منم قید همه چی رو زدم و یه بار دیگه ویندوز نصب کردم.با کمال تعجب موقع انتخاب پارتیشن دیدم پارتشن هام رو اورده.حالا مشکل من حل شده ولی یهمشکل جدید ویندوز قبلیم کلی اپدیت تنظیم بود.حالا چه شکلی میتونماون یندوز قبلیم رو بیارم بالا(ویندوزجدید رو تو یه پارتیشن دیگه نصب کردم(هر دو 8.1 هستند))

الان مشکل ویندوز قبلی چیه؟ براتون لیست نمیکنه که انتخابش کنید؟ یا انتخاب میکنید و بالا نمیاد؟

yashgin128
29-01-2014, 19:39
نه لیست نمیکنه

shahin666
29-01-2014, 20:32
دوست عزیز اگر واقعا براتون اون اطلاعات مهم هست به هیچ وجه هیچ برنامه ای رو سیستم نصب نکنید
تو اون درایوی که پاک شده چه اطلاعاتی دارید؟!!
اگر مثلا عکس باشه یا فایل صوتی و تصویری می تونید با نرم افزار یه سری از اطلاعات رو برگردونید ولــــــــی اگر فایل های شما Setup هست ممکنه فایل رو برگردونه ولی اجرا نشه
در کل اگر واقعا می خواید اون اطلاعات کامل بدون مشکل براتون برگرده بهتره به مراکز بازیابی اطلاعات برید
نمیدونم میتونید تهران بیاید یا نه ولی شرکت رسانه افزار کارشون عالی هست
یک از قدیمی ترین و اولین مراکز تخصصی بازیابی اطلاعات هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم یک بار هارد 60 گیگ کاملا پاک شد تمام اطلاعاتم که این شرکت کامل اطلاعات رو برگردوند