ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش درایو فلش

M £ H D I
28-01-2014, 18:03
سلام و خسته نباشید:n01:
یه فلش Kingmax ، 8 gig دارم که وقتی به پی سی وصل میکنم درایوی نشون نمیده ....
تا دیروز درست بود ، امروز این مشکل پیش اومده ...

در دیوایس منیجر نشون میده که درایو وصل شده اما تو مای کامپیوتر چیزی نمیاره ...
مشکل از کجاست و راه حل؟

سپاس :n16:

smss.exe
28-01-2014, 18:26
سلام

توی Disk Management چی؟ اونجا رو هم چک کن. شاید Drive Letter نگرفته باشه. اگر این طوری بود روی drive کلیک راست کن و Change Drive Letter Path رو بزن و یک حرف براش انتخاب کن.
در غیر این صورت بگو که توی Disk Managment چجوری شناخته اونو تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.

M £ H D I
28-01-2014, 18:32
سلام

توی Disk Management چی؟ اونجا رو هم چک کن. شاید Drive Letter نگرفته باشه. اگر این طوری بود روی drive کلیک راست کن و Change Drive Letter Path رو بزن و یک حرف براش انتخاب کن.
در غیر این صورت بگو که توی Disk Managment چجوری شناخته اونو تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.

به این صورت نشون میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smss.exe
28-01-2014, 18:39
سلام

پس خراب شده دیگه؛ که این دو حالت داره: یا با برنامه ها Format درست میشه و یا نه. یه سری از شرکت ها مثل Patriot این برنامه رو گذاشتن ولی برای فلش شما توی سایتش که نبود. ببین می تونی Format کنی، شاید درست بشه.
اگر هم با برنامه Format کردی و درست نشد دیگه کاریش نمیشه کرد و میتونی اگر گارانتی داره از اون استفاده کنی.

همه ی این شرایط برای سیستم خودت بود؛ پیشنهاد میکنم فلش رو جای دیگه هم تست کنی شاید کار کرد.

M £ H D I
28-01-2014, 19:34
یعنی به همین راحتی سوخت؟

آخه دیروز صحیح و سالم کار کرد و مشکلی هم نبود ... امروز وصل کردم اینجوری بود ...
:n27:

milad_gta
28-01-2014, 21:38
سعی کنید با نرم افزار BOOTICE فرمتش کنید، یا کلا پارتیشن رو حذف و مجددا ایجاد کنید، در نهایت هم برید سراغ آپدیت firmware چیپ ست.

M £ H D I
28-01-2014, 23:29
سعی کنید با نرم افزار BOOTICE فرمتش کنید، یا کلا پارتیشن رو حذف و مجددا ایجاد کنید، در نهایت هم برید سراغ آپدیت firmware چیپ ست.

درایوری ایجاد نمیشه که بخوام فرمت یا پارتیشن بندی کنم ... آپدیت firmware چیپ ست چطوریه؟

milad_gta
29-01-2014, 01:18
شما فلشتون رو وصل کنید، BOOTICE رو دانلود و اجرا کنید، در قسمت Destination Disk فلشتون رو انتخاب کنید، روی Part Manage کلیک کنید دیگه ادامه مشخصه، میتونید فرمت کنید، Remove کنید دوباره بسازید یا حرف تخصیص بدید و ... اول این راه رو تست کنید.

در نهایت اگر جواب نداد usbflashinfo رو دانلود و اجرا کنید یک سری اطلاعات میده بهتون اسم Controller رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرچ کنید و ببینید که ابزار خاصی برای حل مشکل وجود داره یا خیر ...