مشاهده نسخه کامل
: هزینه شرکت درآزمون های بین المللی سیسکو و ماکروسافت
CJ Alireza
28-01-2014, 12:25
می خواستم بدونم توی کشورهای مجاورایران ایا امکان برگذاری امتحان برای ایرانی ها وجود داره یا نه؟
اگه وجود داره هزینه هرآزمون+ رفت آمد/اقامت چقدر میشه؟
smss.exe
28-01-2014, 14:35
سلام
توی کشورهای همسایه مثل ترکیه و ... امتحان های مایکرسافت حدود100دلار میشه. البته بستگی به امتحان داره مثلا امتحان های MSCA, MCSE حدود همین قدر میشه.
امتحان های سیسکو رو هم میتونی بری توی همون کشورها و باز بستگی به نوع امتحان داره که مثلا برای CCNA که یا باید دوتا امتحان بدی (ICND1, ICND2) که هر کدوم حدودا 150 دلاره و یا یک امتحان که شامل هر دو میشه و قیمتش حدود 290 دلاره.
این قیمت ها رو حدودی گفتم برای اینکه دقیق بفهمی که توی کدوم کشور هزینه چقدره میتونی از سایت هاشون استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CJ Alireza
28-01-2014, 16:10
خیلی ممنون/
من شنیده ام ک به خاطر تحریم ها از ایرانی ا امتحان نمی گیرن؟
وخیلی مشکلات خاصی داره؟
آیا واقعا اینطوره/
مرس
smss.exe
28-01-2014, 16:28
سلام
منم شنیدم؛ مثلا یکی رفته بود دبی و ازش امتحان نگرفتن و... ولی تا اونجا که شنیدم ترکیه از همشون بهتره. البته امتحان های مایکروسافت رو که مشکلی نداره توی هر جا می تونی بری (حتی توی ایران هم بعضی از آموزشگاه ها به صورت ریموت یا VPN به ترکیه برگزار می کنند؛ خودم مجتمع فنی تهران شعبه ابن سینا امتحانای MCITP رو دادم و پروفایلم رو زدن ترکیه) ولی امتحانای سیسکو رو شاید یه کمی گیر بدن. البته همون ترکیه چند نفر رفتن و مشکلی هم نبوده این طور که به من گفتن؛ ولی یکیشونم گفت اولین Test Center ازش امتحان نگرفت و رفت یه جای دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.