ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سورمه ای بودن رنگ صفحه در پایین سمت چپ نسبت به جاهای دیگه در مانیتور LG 23EA63V با برایتنس صد

REGISTRATI0N
27-01-2014, 23:59
سلام
تازگی (2-3 هفته پیش) یه مانیتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پلمب خریدم که اینجوریه:
کلا پایین سمت چپ مانیتورم مثل جاهای دیگش سیاه رو نشون نمیده و تقریبا سورمه ایه و اینگار یه gradient که روشنیس (سورمه ای بودنش) سمت پایین سمت چپ هست و تاریکیش بالا سمت راست تو رنگی که باید کاملا سیاه باشه اینجوری دیده میشه
تو جاهایی که فیلم یا بازی تاریک باشه تو ذوق میزنه...
اینم عکساش روی تنظیمات دیفالت (تو تنظیمات ریستش کردم و بعد حالت انرژی سیوینگش رو خاموش کردم چون اگه نمیکردم هی کمنور پرنور میشد):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راستی اگه برایتنس (نور) رو کمتر کنم مشکل از بین نمیره ولی چون نور کمتره اون تفاوت هم کمتر دیده میشه ولی مشکل سر جاشه
این مشکل رو همه‌ی مانیتورای IPS LED دارن؟؟؟؟؟؟؟
ببرم گارانتی قبول میکنن؟ چقدر طول میکشه تا دوباره مانیتور دستمو بگیره؟
لطفا اگه شمام این مانیتور رو دارید لطفا تست کنید ببینم مشکل فقط از مانیتور منه یا واسه همه همینجوریه؟
واسه تستش برایتنس رو بزارین رو 100 کنتراست رو 50 و این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (حجم عکس فقط 11 کیلوبایته) رو بصورت فول اسکرین باز کنین نتیجشم همینجا بگین یا اگه عکس بگیرین ازش و بزارین که چه بهتر
مرسی

پ.ن. : جالبه تو بعضی شرایط نوریِ اتاقم میشه تقریبا گفت مشکل اصلا قابل توجه نیست!!!!! طوری که فکر کنم اگه الان عکس بگیرم شما هم تعجب میکنید :n04:
چند تا مانیتور دیگه هم دیدم فهمیدم این در مقایسه با بقیه فوق‌العادست (البته قیمتشم خیلی فرق داره) و این مشکل (که اگه رنگ صفحت خیلی تیره نباشه و حساس نشی چندان قابل ملاحظه نیست) در مقابل تفاوتش نسبت به اونا هیچه الانم خیلی بهتر بهنظرم میاد پس بهتره خودمو الکی اذیت نکنم. یکی دیگه عین مال خودم هم دیدم اونم دقیقا همینجوری بود ولی مشکل اون خیلی کمتر به نظرم اومد ... ولی الان که نگاه میکنم میبینم مشکل مال خودمم خیلی کمتر شده و دقیقا مثل همون به نظرم میاد! علتشم ظاهرا فقط تفاوت شرایط نوریه اتاق من با جاییه که اون مانیتور بود (خونم آفتابگیره یکسره شرایط نوریش فرق میکنه) اگه اتاق نورش خوب باشه احتمالا متوجه مشکلی نمیشید، تو اینترنت هم گشتی زدم و دیدم اکثر LGها و حتی خیلی از ASUSها و DELLها با وجود اینکه در ضمینه‌ی مانیتور شهرت دارن این مشکل رو دارن و احتمال اینکه بتونی مانیتور کاملا بدون Backlight Bleed پیدا کنی کمه ولی خوب جوینده شاید یابنده بشه

REGISTRATI0N
29-01-2014, 15:35
یعنی هیچکی دیگه این مانیتورو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

REGISTRATI0N
30-01-2014, 20:45
اصلا هیچکی مانیتور نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه تست ساده خواستم انجام بدینا! اگه میترسین که اون عکسه ویروس داشته باش برین تو گوگل بزنین monitor backlight bleed test یعنی تست همین مشکلی که گفتم خارجیا بهش میگن backlight bleed

TREASURES
30-01-2014, 22:16
اصلا هیچکی مانیتور نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه تست ساده خواستم انجام بدینا! اگه میترسین که اون عکسه ویروس داشته باش برین تو گوگل بزنین monitor backlight bleed test یعنی تست همین مشکلی که گفتم خارجیا بهش میگن backlight bleed
سلام دوست عزیز
شما باید بری سراغ فروشنده که یکی دیگه از همین مانیتور نشونت بده که آیا مثل مانیتور شما هست یا خیر
اگه نبود و مشکلی نداشت بهش بگید زحمت بکش عوضش کن ...
مشکل اون فروشندس نه شما خودتون رو اذیت نکنید

REGISTRATI0N
01-02-2014, 03:41
سلام دوست عزیز
شما باید بری سراغ فروشنده که یکی دیگه از همین مانیتور نشونت بده که آیا مثل مانیتور شما هست یا خیر
اگه نبود و مشکلی نداشت بهش بگید زحمت بکش عوضش کن ...
مشکل اون فروشندس نه شما خودتون رو اذیت نکنید

فروشنده حتی تستشم نکرد چون پلمب بود و جعبه هم کاملا سالم و وقتی گفتم تستش کن فقط گفت مادیرانه!!!!!! (خودشم نماینده فروش مادیران بود)
ضمنا این مانیتور تقریبا نایابه! اینم خود نماینده مادیران بصورت سفارشی واسم از تهران فرستاده (از نمایشگاه ایرانکامپ مشهد خریداری (سفارش) کردمش) و 3-4 روز بعد تحویلم دادن اونم کاملا پلمپ

لطفا اگه کسه دیگه داره یه تستی کنه بگه ببینم مال همه همینجوریه یا فقط شانس من اینجوری درومده و ببرم گارانتی

REGISTRATI0N
08-02-2014, 12:35
جالبه تو بعضی شرایط نوریِ اتاقم میشه تقریبا گفت مشکل اصلا قابل توجه نیست!!!!! طوری که فکر کنم اگه الان عکس بگیرم شما هم تعجب میکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا مانیتور دیگه هم دیدم فهمیدم این در مقایسه با بقیه فوق‌العادست (البته قیمتشم خیلی فرق داره) و این مشکل (که اگه رنگ صفحت خیلی تیره نباشه و حساس نشی چندان قابل ملاحظه نیست) در مقابل تفاوتش نسبت به اونا هیچه الانم خیلی بهتر بهنظرم میاد پس بهتره خودمو الکی اذیت نکنم. یکی دیگه عین مال خودم هم دیدم اونم دقیقا همینجوری بود ولی مشکل اون خیلی کمتر به نظرم اومد ... ولی الان که نگاه میکنم میبینم مشکل مال خودمم خیلی کمتر شده و دقیقا مثل همون به نظرم میاد! علتشم ظاهرا فقط تفاوت شرایط نوریه اتاق من با جاییه که اون مانیتور بود (خونم آفتابگیره یکسره شرایط نوریش فرق میکنه) اگه اتاق نورش خوب باشه احتمالا متوجه مشکلی نمیشید، تو اینترنت هم گشتی زدم و دیدم اکثر LGها و حتی خیلی از ASUSها و DELLها با وجود اینکه در ضمینه‌ی مانیتور شهرت دارن این مشکل رو دارن و احتمال اینکه بتونی مانیتور کاملا بدون Backlight Bleed پیدا کنی کمه ولی خوب جوینده شاید یابنده بشه

TREASURES
08-02-2014, 19:38
بله شاید شما زیادی رو این قضیه حساس شدی و یحتمل مشکل خاصی هم نباشه..... :n06:

Mr. M.S.R
08-02-2014, 20:28
من دقیقا همین مارک و مدل مانیتور را دارم. مشکل خاصی نداره.
من از این لینک استفاده می کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از من کلا مشکی را مشکی نشون نمی ده! :)) اما همه تصویر یک رنگ و ثابت است.
. قطعه که گارانتی داشته باشه تست در فروشگاه نداره. حتی اگر خراب هم باشه اگر فروشنده خیلی بخواد کمک کنه از طرف خودش می فرسته گارانتی! :) مورد شما هم که سفارشی بوده بدتر. شما یک سفارش دادی ان هم تحویل گرفته با گارانتی و جعبه سالم تحویل داده.

REGISTRATI0N
12-02-2014, 03:34
اره سیاهو که فکر نکنم هیچ مانیتوری غیر پلاسماها بتونه کاملا سیاه نشون بده
تو سایتا خارجی هم دیدم اکثرا میگن این مشکلو داره پس مشکل از مونتاژ داخل نیست
منم رو نور صفر تقریبا میتونم بگم هیچ تفاوتی حس نمیشه ولی رو تنظیمات با نور بیشتر قابل توجه میشه اونم فقط تو بعضی رنگا واضح ترینشم سیاهه،
این عکسا هم با کنتراست 70 و برایتنس 100 هست و super energy saving رو خاموش کردم که نور رو تو تصاویر سیاه کم نکنه... (دقیقا تنظیمات دیفالتش که فقط energy save آف شده)
اگه بتونی تو همین آدرسی که دادی بلکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با تنظیماتی که گفتم تست کنی لطفا نتیجشو بگو :n01:

badboys_87
12-02-2014, 09:49
من همین مدل رو دارم اصلا" مشکلی نداره..ببرید نمایندگی مادیران تو شهرتون نشون بدبد