ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت وای فای

Moahammad_sdt
27-01-2014, 23:34
سلام
دوستان من بین دو تا دیوایس (موبایل و لپ تاپ) به صورت وایرلس (wifi N) شبکه کردم و سرعت از 600 کیلو بایت بالاتر نمیره در حالی که این نوع wifi سرعتش تا 300 هست، خیلی از افراد رو دیدم که با مودم های معمولی این مشکل رو دارند، مثلا با یک مودمی که wifi G یا حتی wifi N داره سرعت انتقال فایل بین دو لپ تاپ از 500 کیلو بایت بیشتر نمیشه، وقتی که می خوان یه ویدئو استریم کنند دیوونه میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم مشکل من و خیلی های دیگه با این سرعت پایین وای فای هامون از کجاست ؟ از نوع مودم هامونه که سرعتشون رو الکی میگن wifi N 300 و باید مودم های گرون بخریم یا اینکه یاد نداریم درست کانفیگ کنیم ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری می تونم به سرعت 300 در نزدیکی مودم دسترسی پیدا کنم ؟؟؟؟

smss.exe
28-01-2014, 06:17
سلام
سرعت به خیلی چیزا بستگی داره؛ شما دوتا وسیله رو مستقیم به هم وصل کن ببین چه سرعتی میگیری اونوقت معلوم میشه که از مودم شماست یا از وسایل مورد استفاده شما. باید از Ad Hoc استفاده کنی اگر مشکلی توی تنظیم داشتی بگو بیشتر توضیح بدم

Moahammad_sdt
28-01-2014, 16:26
من دو تا سیستم رو به صورت ad Hoc وصل کردم سرعت از ۵۰۰ بالاتر نرفت، به مودم G وصل کردم باز هم سرعت همونه.یکی از دیوایس های من GS3 اون یکی لپ تاپ اچ پی جدیدا خریدم. واقعا لپ تاپ اچ پی و Galaxy S III اینقدر سرعت وایرلسش پایینه ؟؟؟؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

smss.exe
28-01-2014, 17:01
سلام

یه بار هم هر کدوم رو جدا تست کن با وسایل دیگه که مطمئنی سرعتشون خوبه و درست کار می کنند. ببین توی حالت عادی باید بهت نهایتاً 2 مگابایت سرعت بده. شرایط محیطی هم تاثیر گذاره اگر تونستی هر دو رو توی جای دیگه به یه مودم n وصل کن ببین چه سرعتی داره.