مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای ارتقا تلویزیون فعلی و جایگزینی با مدل جدید
yoosefshaskol
27-01-2014, 12:47
درود بر دوستان و عزیزان
ما 3 سال پیش یه ال ای دی kdl-40hx800 از بانه خریدیم و بسیار هم ازش راضی هستیم.
حالا قصد داریم اینو بفروشیم و یه ارتقا حسابی بدیم.
نظر خودم اینه که از بانه یه ال ای دی مدل w904 سایز 46 اینچ به قیمت حدودی 4700 بخریم.به نظر شما خوبه و از هر نظر به تی وی که در حال حاضر داریم برتری داره؟
مهمترین فاکتور کیفیت تصویر و شارپ و واضح بودن و روان بودن تصویر همراه با رنگ های زنده و پویاست.عامل های دیگه اهمیتی ندارن.
ضمنا تفاوت w904 و w804 در زمینه کیفیت تصویر چیه؟اگه مدل 8 رو به جای 9 بخرم چه چیزهایی رو از دست میدم؟
اگر اندازه رو می خواهید تغییر بدید بحث جداست اما از نظر کیفیت تصویر تغییر خیلی زیادی احساس نمی کنید شاید حتی کمی هم بد تر باشه چون 904 46 اینچ و بزرگتر پس تصویرش توی تی وی کیفیت پایین تری داره .اگر به جای 904 مدل 804 رو بخرید خیلی چیز خاصی رو از دست نمی دید جز کمی پنل براق تر و شفافیت رنگ بیشتر مخصوصا تو رنگ قرمز که البته بیشتر وقتی دو تا تی وی کنار هم هستند محسوس و در فیلم های با کیفیت بالا .
yoosefshaskol
28-01-2014, 16:52
اگر اندازه رو می خواهید تغییر بدید بحث جداست اما از نظر کیفیت تصویر تغییر خیلی زیادی احساس نمی کنید شاید حتی کمی هم بد تر باشه چون 904 46 اینچ و بزرگتر پس تصویرش توی تی وی کیفیت پایین تری داره .اگر به جای 904 مدل 804 رو بخرید خیلی چیز خاصی رو از دست نمی دید جز کمی پنل براق تر و شفافیت رنگ بیشتر مخصوصا تو رنگ قرمز که البته بیشتر وقتی دو تا تی وی کنار هم هستند محسوس و در فیلم های با کیفیت بالا .
واقعا با وجود موتور پردازش جدید و تکنولوژی های جدید صفحه نمایش و موارد دیگر کیفیت فقط اندکی افزایش پیدا میکنه؟
افزایش سایز مد نظرم هم همون 6 اینچ هست و نه بیشتر.پس به نظر شما تغییرش ندم؟
mosicr77
29-01-2014, 00:32
واقعا با وجود موتور پردازش جدید و تکنولوژی های جدید صفحه نمایش و موارد دیگر کیفیت فقط اندکی افزایش پیدا میکنه؟
داداش در اینکه w904a سونی 100 پله از تلویزیون شما کیفیتش بالاتره اصلا شک نکن
کیفیت این tv وحشتناکه ولی به شرطی که چیزهای با کیفیتی باهاش ببینید
هر چند که تویه تصاویر sd هم کیفیت عالی داره ولی خوب تضاویر و فیلمهای باکیفیت رو این tv ببینید کیف میکنید:n01:
داداش در اینکه w904a سونی 100 پله از تلویزیون شما کیفیتش بالاتره اصلا شک نکن
کیفیت این tv وحشتناکه ولی به شرطی که چیزهای با کیفیتی باهاش ببینید
هر چند که تویه تصاویر sd هم کیفیت عالی داره ولی خوب تضاویر و فیلمهای باکیفیت رو این tv ببینید کیف میکنید:n01:
داداش شما تصویر HX800 رو از نزدیک دیدید اگر دید میشه بگید این پله ها رو چنتا چنتا رفتی بالا که 100 تا شد .
اولا تکنولوژی که تغییر خاصی نکرده پنل همان پنل موتور های پردازشگر هم تو کیفیت تصویر تاثییر دارند اما معجزه نمی کنند در ضمن تی وی که شما دارید هم در زمان خودش که خیلی هم دور نیست از خوب های سونی بود همین چند روز پیش که یه تی وی 55 اینچ W804 رو برای مشتری نصب کردم بعد چند روز که رفتم اونجا باز برای کاری دیدم از کیفیت تصویرش ناراضی می گفت تی وی LCD سامسونگ خودم بهتر بود و من انتظار بیشتری داشتم بهش گفتم امکان نداره مگر این که C650 بوده باشه که دقیقا همین مدل رو داشت البته من این مدل رو همینطوری اسم بردم فقط واسه اینکه کیفیت خیلی خوبی داشت چند سال پیش که دیدم تصویرش تو ذهنم موند هیچ وقت این دو مدل رو کنار هم ندیدم که بشه دقیق مقایسه کرد اما این ادم که ظاهرا ادم مطلعی هم بود چون ایراد های درستی از تی وی خودش می گرفت کیفیت اون LCD چند سال پیش رو به این LED که الان از خوبهای سونی ترجیح می داد اخر سر راضی اش کردم که تی وی قبلی شما 46 بوده این الان 55 به این خاطر فکر می کنید ضعیف تر بنده خدا هم هی می گفت من این فیلم اواتار 40 گیگ رو تو هر دو دیدم با این فیلم نباید سایز تاثیر داشته باشه که تا حدی هم حق با اونه اما به هر حال راضی اش کردم که تفاوت که به نظرش میاد به خاطر بزرگ تر شدن پنل .
مخلص کلام اگر تی وی بزرگ تر می خواهید به عوض کردن اش فکر کنید اما اگر تی وی بهتر می خواهید چیز زیادی به دست نمیارید HX 800 هم تی وی خوبی بود و هست .
mosicr77
30-01-2014, 10:16
داداش شما تصویر HX800 رو از نزدیک دیدید اگر دید میشه بگید این پله ها رو چنتا چنتا رفتی بالا که 100 تا شد .
اره دیدم داداش
متاسفانه هر روز هم میبینم این tv هارو
همین الان که دارم اینو تایپ میکنم f8880 سامسونگ و سونی w804 و 904 و پاناسونیک st50 جلوم هستن دارم ی تصویر با کیفیت رو همشون تست میکنم و کیفیت st50 ی مقدار بهتر از 904 هست
hx800 هم کیفیت خوبی داره ولی 904 یه چیز دیگس
پس با این حساب به احتمال زیاد شما دارید تو یک فروشگاه کار می کنید میشه بگید کدام فروشگاه که همه این تی وی ها رو کنار هم داره البته اگر تو نهران چون بدم نمیاد ST50 رو کنار این تی وی ها ببینم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.