ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یو یو

V i r u s e r
26-01-2014, 10:16
سلام
از دوستان و کاربران انجمن کسی با یویو بازی می کنه؟
ایا سایتی رو میشناسید که اینترنتی یویو بفروشه؟
ایا در تهران جای خوبی سراغ دارید یویو و لوازمش رو بفروشه پاشم برم تهران بخرم؟ :n02:

کلا این تاپیک رو زدم راجع به یویو بحث بشه
:n16:

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-01-2014, 09:08
سلام . یویو فقط یک اسباب بازی نیست . برای تفویت توانائیهای مغز و تمرکز و عضلات خیلی مفید هست . الان یویوهای الکترونیکی و چراغ دار اومده . تو اسباب بازی فروشیها هست .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V i r u s e r
27-01-2014, 10:48
سلام
بله خیلی ممنون :n02:
خوب من یه توضیح میدم که یویو دقیقا چیه شاید دوستان علاقه مند شدند.

در حال حاضر یویو ها از ۲ طریق مختلف به ۳ دسته تقسیم میشن

- از طریق نحوه ی اتصال نخ

۱. یویو های معمولی (Fixed axle yoyo): در این نوع یویو ها یک میله ی فلزی. چوبی یا پلاستیکی دو دیسک یویو رو به هم وصل می کنن. بیشتر یویو های اسباب بازی و فانتزی از این نوع هستن و به درد بازی کردن نیم خورن.
۲. یویو های قلتکی (Transaxle yoyo): در این حالت یک قلتک پلاستیکی یا فلزی روی میله ای که در بالا توضیح داده شد سوار میشود و نخ به ان بسته میشود. به علت وجود این قلتک یویو ازادانه تر حرکت می کند و زمان خواب بیشتری دارد.
۳. یویو های بال بورینگ دار (Ball bearing yoyo): در این نوع یویو که در حال حاضر بهترین و مطرح ترین نوع یویو هست. نخ به یک بال بورینگ فلزی یا سرامیک متصل شده و به علت وجود اصطکاک خیلی کم به یویو اجازه می دهد تا به راحتی بچرخد و به زمان خواب طولانی دسترسی پیدا کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- از طریق شکل

۱. یویو های ساده: این یویو ها که قدیمی ترین نوع یویو هستند از بیرون ظاهری گرد دارند. به علت فضای کم بین دو دیسک پرتاب ان ها روی نخ مشکل است و بنابراین حقه های مرتبط با نخ را نمی توان با ان انجام داد
و بیشتر مناسب سبک 2A هستند.

۲. یویوهای پروانه ای: این نوع یویو ها ظاهری بر عکس ظاهر نوع ساده دارند و از روبرو شبیه بال های پروانه هستند. به علت فضای باز بین تو دیسک پرتاب انها روی نخ اسان تر است و انها را مناسب سبک های 1A 3A 4A و 5A می کند. اما به دلیل وجود این فضای باز جمع کردن انها مشکل است و بنابراین مناسب سبک 2A نیستند.

۳. یویو های تغییر یافته (Modified): این نوع یویو ها از هر دو طرف ظاهری گرد دارند و به علت فضای نازک بین دیسک ها به راحتی جمع میشوند و محبوب ترین نوع یویو برای سبک 2A هستند.
به علاوه ی این که به علت گردی صفحه ها پرتاب انها روی نخ راحتتر است و باعث میشود تا بتوان حقه های مربوط به نخ هم با ان ها انجام داد.

----

نخ یویو
بعد از خود یویو مهم ترین چیز نخ یویو هست.
نخ یویو یک نخ خیلی بلند هست که دولا شده و به خودش پیچیده شده. نمیدونم منظورو رسوندم یا نه. :n01:
یک طرف نخ که در اون نقطه نخ دولا شده به یویو وصل میشه و طرف دیگه گره می خوره و به انگشت وسط دست متصل میشه.
نکته ی خیلی مهم این هست که نخ نباید به یویو گره زده بشه بلکه باید انتهای نخ رو با پیچوندن باز کنیم و یویو رو درون این نخ قرار بدیم
یه همچین چیزی که در تصویر سمت چپ میبینید

اگر نوع یویو شما از نوع قلتکی هست باید دوبار این عمل انجام بشه یعنی تصویر سمت راست.

نخ یویو بسته به مقدار استفاده هر چند هفته یک بار باید عوض بشه

نخ یویو معمولا از جنس کتان یا Polyester (همین نخ های خیاطی نازک که نمیدونم بهشون چی می گن :n07:) یا نایلون ساخته میشه یا ترکیبی از دو جنس اول ساخته میشه.
برای شروع من جنس Polyester رو پیشنهاد می کنم. بیشتر یویو های بال بورینگ دار همین نوع نخ رو داخل خودشون دارند.
البته من در شهر خودمون جایی رو پیدا نکردم نخ یویو بفروشه. اما ساختنش تقریبا ساده هست و توی اینترنت اموزش هاش هست. البته خودم ۱۰۰ تا سفارش دادم از چین انشاله تا عید میرسه دستم

به زودی چند تا عکس هم میزارم.
اگر علاقه مند بودید ادامه میدم :n16:

Vahiidd
28-10-2019, 15:17
شما هنوز یویو تمرین می‌کنید؟