PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست بهترین لیست سیاه (Black List) برای اندروید

pirooz3d
24-01-2014, 20:13
سلام به همه دوستان
یه بلک لیست می خوام که بتونم همه تماسهای ورودی غیر از چند نفر رو مسدود کنم.(همه تماسهای ورودی منهای 3-4 نا از مخاطب هام)
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
اگر هم این تاپیک وجود داره خواهش میکنم پاکش نکنید بعد از گرفتن جواب خودم حذفش میکنم.

satsat150
24-01-2014, 22:56
دوست من
برای این کار شما نیاز به تنظیم یک "وایت لیست" دارید که توی برنامه یا سایت کافه بازار به راحتی پیدا می کنید.

pirooz3d
25-01-2014, 21:51
سلام
ممنون
وایت لیست خودش برنامه جداست یا اینکه بهمراه بلک لیسته؟
امکانش هست اونیکه از همه بهتره رو بهم معرفی کنید و اگه زحمت نیست لینکشو واسم بذاری؟
واقعا ممنون

Kurosh
21-06-2014, 08:53
سلام سلام
دیگه تاپیک جدید نمی زنم، اگه بود تو همین پاسخ بدید لطفاً :دی

Black List اندرویدی می‌خوام که ریجکت نکنه، بلکه یا از دسترس خارج کنه یا اینکه Number Busy بزنه ...

هست همچین چیزی؟
داریم؟ : دی

پ.ن: خودم یافتم. نرم افزار TouchPal تماس ها رو Number Busy می زنه (زنگ بزنن، میگه مشترک مورد نظر اشغال می باشد)

light
24-06-2014, 18:13
منم همچین برنامه ای میخوام که بهش شماره بدیم و اون شماره نتونه به ما زنگ یا پیامک بده!

runner
17-07-2014, 14:12
منم همچین برنامه ای میخوام که بهش شماره بدیم و اون شماره نتونه به ما زنگ یا پیامک بده!

پست Kurosh جان
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نرم افزار دیالر و مدیریت مخاطبین قدرتمند TouchPal Contacts - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ReziOnline
09-10-2014, 12:16
نرم افزار BlackList Pro یکی از قدرتمندترین برنامه های لیست سیاه برای اندروید است.