ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادیوسو بلدم چه کارهایی انجام بدم که فیلم قشنگتر بشه

rebecca0011
24-01-2014, 17:34
من تقزیبا کار با ادیوسو بلدم اما نمیدونم برای میکس فیلم به صورت حرفه ای چه کار کنم.من میخوام فیلمهای جشنها رو میکس کنم نمیدونم چکارش کنم.
من بلدم فیلمو تکه تکه کنمو ترنزیشن اضافه کنمو افکت بدم مثلا سیاه و سفید یا قدیمی و اینجور چیزا.میدونم این کارا کافی نیس.میخوام متخصصین راهنماییم کنن که چطور یه فیلمو به طور حرفه ای میکس کنم؟
از آقای abbsaعزیز هم ممنونم که جواب سوالمو داد.اگه دراین مورد هم فایل متنی آموزشی دارین ممنون میشم برام بذارین.
مدیران محترم میدونم این پست اسپمه اما لطفا حذفش نکنین.آخه من تازه عضو شدم و هنوز نمیتونم پ.خ بفرستم

rebecca0011
24-01-2014, 19:47
27تا مشاهده و دریغ از یک پاسخ:n29:
یعنی واقعا یک نفر نیس کمک کنه؟

tik-tak
12-03-2014, 14:22
کار میکس کاملا سلیقه ای ست .
یه مدت برو یه آتلیه به عنوان کار آموز کار کن یا کلیپ های آمده رو بگیر زیرو ور کن ببین چی به چیه !

Alijo0on
28-03-2014, 15:05
من تقزیبا کار با ادیوسو بلدم اما نمیدونم برای میکس فیلم به صورت حرفه ای چه کار کنم.من میخوام فیلمهای جشنها رو میکس کنم نمیدونم چکارش کنم.
من بلدم فیلمو تکه تکه کنمو ترنزیشن اضافه کنمو افکت بدم مثلا سیاه و سفید یا قدیمی و اینجور چیزا.میدونم این کارا کافی نیس.میخوام متخصصین راهنماییم کنن که چطور یه فیلمو به طور حرفه ای میکس کنم؟
از آقای abbsaعزیز هم ممنونم که جواب سوالمو داد.اگه دراین مورد هم فایل متنی آموزشی دارین ممنون میشم برام بذارین.
مدیران محترم میدونم این پست اسپمه اما لطفا حذفش نکنین.آخه من تازه عضو شدم و هنوز نمیتونم پ.خ بفرستم

بشین 4 تا فیلم عروسی ببین
بعد اگه تونستی در حد ادیت اون مونتاژ انجام بدی و صحنه کات بدی و سرعت بدی درست طوری که نیاز ببینده رفع بشه
شروع کن به ادامه کار و فیلم مستر از آتلیه کپچر کن و میکس کن
وگرنه الکی ذهن خودتو درگیر نکن چون نسبت به چشمی که میزاری و مغزی که در گیر 3-4 حلقه فیلم میکنی اصن پول درستی نمیگیری و فقط تو ذوقت میخوره
مگه اینکه بری سراغ طراحی تیزر . !