PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل غیر فعال کردن پسورد و فن لبتاب dell inspiron 5110

daemon.vector
24-01-2014, 16:41
سلام دوستان من دوتا مشکل با لبتابم دارم ممنون میشم اگه کمک کنین

من بعد این که بایوس لب تابمو عوض کردم - فن لبتابم همیشه با سرعت حداکثر کار میکنه در حد یه کولر باد میده و صدا . این طوری فنش نمیسوزه ؟

دوم این که من وقتی لبتابو از حالت sleep روشن میکنم ازم پسورد برای ورود نمیخواد در صورتی که وقتی شاددون میکنم پسورد میخواد -

بعد من لبتابو رستارت کردم و داخل setup رفتم و در قسمت security هرحا که میشد پسورد زدم - الان وقتی ویندوز ریستارت یا شاددون میشه حالت سیستم داس اول میگه پسورد HHD رو وارد کن بعد مال سیستم -
حالا من میخوام اینارو غیز فعال کنم هرکاری کردم نشد
لطفا کمک

khelane
25-01-2014, 21:16
برای غیر فعال کردن فن یا دور فن برو بخش پاور اونجا سیستم رو رو حالت بالانس بزار یا کارکرد سی پی یو و گرافیک رو روی بالانس بزار ببین بخش تنظیمات دما در بخش پاور یا بایوس وجود داره ست کن واسش
برای پسورد اولی هم شما برید داخل بایوس و اونحا بخش امنیت پسورد هارد رو غیرفعال کن ازتون پسورد رو میخواد بهش بدی میتونی غیرفعالش کنی
برای پسورد ویندوز هم برو کنترل پنل اونجا یوزر اکانت رو بزن رفتی داخل مدیریت اکانتها و بعدا رو کاربریتون کلیک کرده و پسورد رو حذف کنید درست ، اگه درحین ورود ازتون نپرسه احتمالا رو کارت شبکه client...شرمندهحضور ذهن ندارم هچین چیزی اولشه غیرفعالش کن و ریستارتشدکن انشالله عمری باقی بود فردا براتون کلشو میزارم

فرستاده شده از MOMO7ِ من با Tapatalk