ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل hidden شدن فلش

sh79
24-01-2014, 10:14
سلام.حدود یک هفته شده که فلشم هیدن شده.تو تظیمات هم نمیتونم تیک گزینه هیدن رو بردارم.چیکار کنم درست شه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
24-01-2014, 10:23
سلام.حدود یک هفته شده که فلشم هیدن شده.تو تظیمات هم نمیتونم تیک گزینه هیدن رو بردارم.چیکار کنم درست شه؟

فلش هیدن شده ؟ یعنی تو my computer نیست؟ یا منظور اطلاعات فلشتون است ؟
یک عکس از disk managmnet بدید

sh79
24-01-2014, 10:28
فلش هیدن شده ؟ یعنی تو my computer نیست؟ یا منظور اطلاعات فلشتون است ؟
یک عکس از disk managmnet بدید
تو my computer هست ولی وقتی توش میرم.هیچی نیست.حتما باید برم توفولدر آپشن و از اونجا نشان دادن فایل های هیدن رو فعال کنم تا درست شه.
یه عکس از مای کامپیوتر:

یه عکس از تو فلش وقتی رو سروش اچ دی کلیک میکنم و گزینه های هیدن غیر فعالن:

EXTREME
24-01-2014, 11:40
تو my computer هست ولی وقتی توش میرم.هیچی نیست.حتما باید برم توفولدر آپشن و از اونجا نشان دادن فایل های هیدن رو فعال کنم تا درست شه.
یه عکس از مای کامپیوتر:

یه عکس از تو فلش وقتی رو سروش اچ دی کلیک میکنم و گزینه های هیدن غیر فعالن:

فلشتون ویروسی است با یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید فلش رو اگه ویروسی نبود و روی یک سیستم دیگه هم ویروسی نبود show hidden رو فعال کنید و فولدر ها رو تیک hidden اشو بردارید تا فولدر ها show شود اگه فایلی هیدن شده با نرم افزار change attribute میتونید درستش کنید
اگه ویروسی نبود و بازم اینطوری شد میتونه مشکل از فایل سیستم فلش باشه یک چک دیسک روش انجام بدید درست نشد فلش رو یک دور فرمت کنید و دوباره تست کنید

sh79
24-01-2014, 12:10
فلشتون ویروسی است با یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید فلش رو اگه ویروسی نبود و روی یک سیستم دیگه هم ویروسی نبود show hidden رو فعال کنید و فولدر ها رو تیک hidden اشو بردارید تا فولدر ها show شود اگه فایلی هیدن شده با نرم افزار change attribute میتونید درستش کنید
اگه ویروسی نبود و بازم اینطوری شد میتونه مشکل از فایل سیستم فلش باشه یک چک دیسک روش انجام بدید درست نشد فلش رو یک دور فرمت کنید و دوباره تست کنید
خیلی ممنون.مشکلم حل شد.با همون نرم افزاری که گفتی رفتم تو سروش اچ دی بعد اون عکس فلش رو change attribute رکدم و تیک گزینه هیدن رو برداشتم.بعد اطلاعات داخلش رو کات کردم به بخش اصلی فلش. بعد پوشه اضافی رو حذف کردم.خیلی ممنون:n20:
اگه تونستین به این هم رسیدگی کنین: