مشاهده نسخه کامل
: سیستم و ارتقا بدم یا کارت گرافیک جدید بخرم؟
سلام دوستان...خب من با یکی دو نفر مشورت کردم بهم گفتن فعلا ارتقا سیستم نده بلکه شاید قیمت ها با لعو تحریم ها بهتر بشه و اینا ،برای همین من فعلا تصمیم گرفتم فقط کارت گرافیک و ارتقا بدم.... کارت گرافیک فعلیم هم که قبلا گفته بودم XFX 4850 هست...تا خالا که همه بازی ها رو رو HIGH احرا میکرد اما الان مثلا بازی هایی که با frosbite 3 ساخته میشه رو خیلی کند اجرا میکنه که من مجبورم بزرام رو low ......حالا با این توضیخات به نظرتون من می تونم الان یک کارت گرافیک جدید بگیرم تا مثلا دو سال دیگه ارتقا سیستم بدم؟ .............ضمن اینکه من از کارت 7850 AMD خیلی خوشم اومده به نظرتون این کارت چقدر قدرت مند تر از کارت منه؟با cpu ی E8400 می تونه مچ بشه؟پاور چی 585 کافیه؟ ......تشکر
Ali*Reza
23-01-2014, 20:51
سلام.
کارت گرافیک قدرتمند ممکنه پردازنده براش محدودیت ایجاد کنه. ولی چون قصد ارتقا در آینده رو دارین مشکلی نیست همچنین اور هم میتونین بکنین.
حداکثر بودجتون چقدره؟
سلام مخلصیم قربان......... من الان اندازه همین کارت پول دارم یعنی 700 تومن (تو رایان صبا زده میگم)........... اما واقعا نمی دونم چی پیش میاد یعنی اگه دیدم همه بازی های جدیدی که داره میاد و روی High و در رزوی 1280 هم اجرا میکنه شایدم دیگه پول واسه نسل بعد ندم!(آحه دیدم کارت گرافیک PS4 هم هم قدرت 7850 هست!).....اینه که گفتم اول بپرسم ببینم کسی این کارت و داره؟کیفیت اجراش چطوریه؟دماش چی تا چند میره؟نویز فنها و اینکه کدوم مارک و بگیرم؟و اینکه با سیستم چند درصد بازدهی میده؟...... مثلا اگه بالای %85 باشه من اون وقت برم بگیرم!
امیر تتلو
23-01-2014, 21:45
از نظر قدرت تو بازیا کم نمیاره دوست عزیز و مشکلی از نظر کلی نداره نگران نباش بخر
سلام خب کم که نمیاره نه، من بحثم اینه که این سی پی یو اینقدر توان داره که شکم این کارت گرافیکه رو پرکنه؟؟!! ...اگه که نه پس صبر میکنم سال بعد که قطعات ارزون تر شدن و بودجه منم کامل شد همه رو با هم بگیرم؟....(راستی تو خودت سیستمت و بستی ...اینقدر سوال میکردی میگم؟)
Ali*Reza
23-01-2014, 21:56
با توجه به رزولوشنتون همون کارت 7850 مناسبه و کفایت میکنه.
البته با کمی هزینه بیشتر میتونین 7870 رو تهیه کنین.
امیر تتلو
23-01-2014, 22:15
اره نترس قبلا 11 صفحه بحث کردم که استادان گل مثل اقا علیرضا..... خیلی با حوصله جوابمونو دادند که دستشون درد نکنه از نظر شکم پر کنی که هم شکمش حسابی پر میشه نترس
دستت درد نکنه ....الان رفتم، دیدم کمتر از صد تومن با هم اختلاف دارن ،می تونم 4870 هم بگیرما، اما اگه پاورم کم بیاره چی؟میگم شما کارگاه سخت افزاری چیزی در دسترس نداری ،یا یکی از همکارات یا دوستات داشته باشه ببینی چی میشه؟یا خودت تجربه موارد این چنینی را داشتی که خدودا بدونی چقدر قدرت کارت افت میکنه؟!
امیر تتلو
23-01-2014, 23:13
خیلی افت نمیکنه در حد 10./ یا کمتر نگران نباش مث اب نبات بازی ها رو اجرا میکنه:n26:
Ali*Reza
23-01-2014, 23:31
براى پاور مشکلى نيست و مناسبه.
احتمال اينکه پردازنده محدوديت ايجاد کنه کمه ولى در کل ميتونين اور هم بکنين.
vahid-suarez
24-01-2014, 01:07
تو رنج ٧٠٠ يه نگاه هم به sapphire r9 270x بنداز تو اين رنج قيمت تكه !
سلام حب رفتم یکی دوتا فروشگاه رو که دیدم r9 270x سافایر نداشتن اما ASUS داشت به قیمت حدودی 1 تومن! این کارت هم ردیف GTX 760 هست گمون کنم از 7870 خیلی قویتر هست و البته گرونترم هست به سیستم من نمی خوره! من پولامو جمع کنم یه سیستم جدید ببندم بهتره!
vahid-suarez
24-01-2014, 15:42
sapphire r9 270x قيمتش حدود ٧٣٠ هست اگه پيدا كنيد واقعا ارزش داره !
سلام
خب رفتم توی یه فروشگاهی قیمت بگیرم ببینم چیز مورد نظرم و دارن که پاورم و پرسیدم براش بس هس و اینا که اون بنده خدا گفت این کارت حدود 60 درصد روی سیستمت جواب میده که cpu هم به شدت تحت فشار قرار میگره!
بهم گفت اگه بتونی تا 4 گیگ اور کنی! اون وقت شاید بتونی مثلا به 80 درصد برسونی!
گفت پاورتم کمه (جون باید خیلی اور کنم) که باید 650 بگیری!
هیچی دیگه پشیمون شدم فکنم همون ارتقا سیستم بدم بهتر هست
فقط ایران و امریکا جنگ نشه تا من کامپیوترم و نگرفتم!!:n02:
امیر تتلو
24-01-2014, 21:12
اره اگه شانس بیاری جو گیر نشن با هم دعوا نیفتن کارت حله ........ کار منم حله اخه تویه فکراییم :n02::n10:
میگم یه سوالی به ذهنم افتاد
مادر بردهای حدید کارت آنبرد دارن نه؟
پس من اگه یه کارتی گرفتم که دو سه تا فن داشته باشه و مثلا وقتی می خوام مقاله بخونم نخوام از اون کارت در زمان بیکاری استفاده کنم که هم ساکت تر باشه هم اینکه مصرف و استهلاک کم بشه میشه با نرم افزاری کارت گرافیم و خوابوند؟درست مثل خالت Sleep ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.