مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید نوت بوک اچ پی ان وی dv6 7356se
با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز ....
همونطور که از عنوان تاپیک معلومه میخوام لپ تاپ dv6 7356se اچ پی رو بخرم .
از دوستانی که به هر نحوی با این لپ تاپ کار کردن و اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنماییم کنن که چه جوریاس و معایب و محاسنش چیه و ارزش خرید داره یا نه و ...
پ.ن : قیمت مشخصی برای این لپ تاپ نیست توی بازار ! یعنی من از فروشگاهها پرسیدم از دو میلیون و هشتصد هزار تومان هست تا سه میلیون و دویست هزار تومان !
که فقط توی گارانتی با هم فرق دارن ... از دوستانی که قیمت این نوت بوک رو هم میدونن ممنون میشم قیمت به روزش و ذکر کنن .
با تشکر
:n16:
یعنی کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد این لپ تاپ نداشت؟
حداقل از اساتید کسی نیستن تا یه بررسی کوچولو! بکنن این و .... :دی!
قیمتش و هم ذکر کنین ممنون میشم .
با تشکر منتظرم !
bijandarbari
23-01-2014, 19:42
سلام
کلا اچ پی سری envy و پاویلیون و probook کیفیت خیلی خوبی داره.نگران نباش.( نگران گارانتی هم نباش.گارانتی اونقدر معتبری داره که اگه 2 ماه اول مشکلی پیش بیاد برات حلش کنه )
کلا لوازم دیجیتال اگه تا نهایت 2 ماه اول مشکلی نداشت دیگه بقیه مشکلاتش به نحوه استفاده و کیفیت ساختش بر میگیرده.که اگه جنسش خوب باشه معمولا دیگه نیاز به گارانتی پیدا نمیکنه.
فقط تو سایتا چک کن مصرف باتری و دمای کارکردش چطوره. اگه خوب بود موردی نداره.
میتونی به اسوس هم فکر کنی.
سلام
کلا اچ پی سری envy و پاویلیون و probook کیفیت خیلی خوبی داره.نگران نباش.( نگران گارانتی هم نباش.گارانتی اونقدر معتبری داره که اگه 2 ماه اول مشکلی پیش بیاد برات حلش کنه )
کلا لوازم دیجیتال اگه تا نهایت 2 ماه اول مشکلی نداشت دیگه بقیه مشکلاتش به نحوه استفاده و کیفیت ساختش بر میگیرده.که اگه جنسش خوب باشه معمولا دیگه نیاز به گارانتی پیدا نمیکنه.
فقط تو سایتا چک کن مصرف باتری و دمای کارکردش چطوره. اگه خوب بود موردی نداره.
میتونی به اسوس هم فکر کنی.
سلام
با تشکر از شما بابت راهنماییتون
والا من تو رنج قیمتی 3 تومن خیلی گشتم و در آخر به این گزینه رسیدم که واقعا بین هم رده های خودش هم از سخت افزار قوی برخورداره (جز کارت گرافیکش!) و هم ویندوز اورجینال روش داره ...
الان هم تصمیم دارم اول هفته آینده بخرمش فقط خواستم تاپیک بزنم تا اوکی اساتید پی سی ورلد و هم بگیرم و با خیالی آسوده برم برای خریدش .... :دی!
از لحاظ مصرف باتریش هم خوبه ولی منظورتون و از دمای کارکردش متوجه نمیشم !
اسوس به قولی میگن دیگه از مهندس تا دانشجو و بقالی سر کوچه همه و همه دارنش و به قولی زیاد برام جالب نیست و نمیپسندمش !
فقط الان تنها مشکلی که دارم قیمت این لپ تاپ ه که همونطور که گفتم از دو و هشتصد تومان هست تا سه و دویست !
از دوستان اگر قیمت این دستگاه و دارن ممنون میشم راهنماییم کنن که قیمت تو بازار چنده چون هرمغازه ای که رفتم یه قیمت دادن !
با تشکر
:n12:
bijandarbari
23-01-2014, 20:14
سلام
با تشکر از شما بابت راهنماییتون
والا من تو رنج قیمتی 3 تومن خیلی گشتم و در آخر به این گزینه رسیدم که واقعا بین هم رده های خودش هم از سخت افزار قوی برخورداره (جز کارت گرافیکش!) و هم ویندوز اورجینال روش داره ...
الان هم تصمیم دارم اول هفته آینده بخرمش فقط خواستم تاپیک بزنم تا اوکی اساتید پی سی ورلد و هم بگیرم و با خیالی آسوده برم برای خریدش .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
از لحاظ مصرف باتریش هم خوبه ولی منظورتون و از دمای کارکردش متوجه نمیشم !
اسوس به قولی میگن دیگه از مهندس تا دانشجو و بقالی سر کوچه همه و همه دارنش و به قولی زیاد برام جالب نیست و نمیپسندمش !
فقط الان تنها مشکلی که دارم قیمت این لپ تاپ ه که همونطور که گفتم از دو و هشتصد تومان هست تا سه و دویست !
از دوستان اگر قیمت این دستگاه و دارن ممنون میشم راهنماییم کنن که قیمت تو بازار چنده چون هرمغازه ای که رفتم یه قیمت دادن !
با تشکر
منظورم دمای سی پی یو گرافیکش هستش تو حالت عادی و زیر بار هستش و همینطور دمای بدنه لپ تاپ.
مثلا لپ تاپ های دل مشکل گرما دارن.هم دمای سی پی یو تو حالت عادی بالا هستش و هم اینکه بدنه و زیر کیبورد داغ میشه.این مدل رو هم تو اینترنت سرچ کنید که از این لحاظ مشکلی نداشته باشه.( کلا هر مدل لپ تاپی رو باید از این نظر چک کنید که بعدا اذیت نکنه )
منظورم دمای سی پی یو گرافیکش هستش تو حالت عادی و زیر بار هستش و همینطور دمای بدنه لپ تاپ.
مثلا لپ تاپ های دل مشکل گرما دارن.هم دمای سی پی یو تو حالت عادی بالا هستش و هم اینکه بدنه و زیر کیبورد داغ میشه.این مدل رو هم تو اینترنت سرچ کنید که از این لحاظ مشکلی نداشته باشه.( کلا هر مدل لپ تاپی رو باید از این نظر چک کنید که بعدا اذیت نکنه )
با سپاس از شما دوست عزیز
از این نظر هم تو وب فارسی (که هیچی نبود برای این مدل و سری!) و هم تو وب انگلیسی جستجو کردم و به موردی بر نخوردم خداروشکر !
*از دوستان کسی قیمت به روز این لپ تاپ و داره؟
-منتظر نظرات بقیه دوستان نیز هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایند.+
:n16:
امیر تتلو
23-01-2014, 21:47
بله با نظر bijandar موافقم
از دوستانی که در زمینه سخت افزار و لپ تاپ اطلاعات دارن میشه این نوت بوک و یه بررسی بکنن ؟
چون هیچگونه نقد و بررسی برای این نوت بوک نیست توی وب فارسی !
و ممنون میشم اگه هر کدوم از دوستان که قیمت این محصول و هم دارن ذکر کنن ...
با تشکر
:n12:
پی سی ورلد هم پی سی ورلد قدیم !!!
:n14:
دوست عزیز من خودم این مدلو ندارم .پاویلیون 6180se دارم...
اما تو لپتاپ های اچ پی سری envy بالاترین سری هست و بعدش پاویلیون و پروبوک هستن..منم بعد از دو سال و نیم کوچکترین مشکلی تو لپتاپم ندیدم...
کانفیگ خوبی هم که داره..اگه از ظاهرش هم خوشتون اومده به نظر من بخریدش:n01:
با تشکر از شما دوست عزیز ...
از دوستان کسی از قیمت به روز این لپ تاپ اطلاعی دارن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.