ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید بهترین کولر cpu تا 300 تومن

dooste.man83
23-01-2014, 10:17
با سلام به همگی
دوستان بهترین کولر cpu که تا جای ممکن خنک کنه cpu رو و صدای تولیدیش هم کم باشه در کل چی پیشنهاد میدید که در تهران هم پیدا بشه برای خرید ؟ ( نمودار های مقایسه ای در هر سایت یک چیزه و من که آخر نفهمیدم چی بهتره !!! )
سیستم من :
cpu = intel 4770k
motherboard = asus z87 pro
مثلا به عنوان نمونه اینا

Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fthermalright_silver_arrow_sb_e_extreme_review%2C1 .html&ei=mbbgUufACojtkQexoIDIDg&psig=AFQjCNExRYB_5MyVyssrGMpnm9jznIBYtg&ust=1390544125628597) ( فن نارنجی )
Noctua NH-D14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fthermalright_silver_arrow_sb_e_extreme_review%2C1 .html&ei=mbbgUufACojtkQexoIDIDg&psig=AFQjCNExRYB_5MyVyssrGMpnm9jznIBYtg&ust=1390544125628597)
قیمت هم تا 300 تومن
در مورد واتر کولینگ هم اطلاعی ندارم و نمیدونم تو این قیمت چیز خوب پیدا میشه یا نه که بی صدا هم باشه

ممنون از دوستان عزیزی که کمک می کنن

Ali*Reza
23-01-2014, 11:10
سلام.
برای اورکلاک میخواین؟ بصورت حرفه ای ؟

dooste.man83
23-01-2014, 12:05
سلام.
برای اورکلاک میخواین؟ بصورت حرفه ای ؟
بله علی رضا جان
من که همیشه از راهنمایی های شما واقعا استفاده کردم
الان zalman performa x10 دارم که حیلی وقت پیش اینم شما راهنمایی کردید برای خریدش

اور کردم در عرض 1 دقیقه تو تست پایداری ارور داد دما به 85 رسیده بود در فرکانس 4300 !!! یک چیزی می خوام دما رو در این فرکانس قابل قبول نگه داره و تست ها رو براحتی پاس کنه
و چون سیستم همیشه روشن هست صدای فنش هم مخصوصا در حالت بیکاری بسیار کم باشه که شب ها اذیتم نکنه

Ali*Reza
23-01-2014, 14:23
با کمی هزینه بیشتر میتونین مدلهای مناسبی از واتر کولینگ تهیه کنین که کاملا مشکل دما رو حل میکنن. مثل Corsair H80i با قیمت تقریبی 400
برای ایر کولینگ هم مدلهای مدنظر خودتون هم مناسبن. هم چنین میتونین DEEPCOOL CPU Cooler Assassin رو هم تهیه کنین که قیمتش زیر 300 هست. البته مدلهای دو فنه یه مقدار نویز بیشتری دارن.

dooste.man83
23-01-2014, 15:25
ممنون مهندس از راهنماییت
مشکلم اینه کیسم قدیمی هست و جای نصب واتر کولینگ نداره ... همینطور دیدم انگار صدای فن های واتر کولینگ زیاده در حد 30 دسیبل که چون می خوام کولرم سایلنت باشه مخصوصا در حالت بیکاری چون شب ها هم در کنارم داره کار میکنه می خوام اذیت نکنه
آقا دیپ کول هم کلا تو انتخاب هام نیست

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

dooste.man83
23-01-2014, 15:39
آقا 3 تا سوال هم دارم
1- این دو تا فن بالا رو بنچ هاش رو در سایت ها دیدم بعضی میگن اولی و بعضی میگن دومی !!! نظر شما کدومه هم بهتر خنک کنه هم سایلنت تر باشه ?
2- این دو مدل فن بالا میتونن دمای فول لود رو در اور تا 4300 روی 70 یا کمتر نگه دارن بنظرتون ?
3- کولری که الان دارم فن دوم هم روش نصب میشه اگر فن دوم بزارم چقدر در کاهش دما تاثیر داره ?

Ali*Reza
23-01-2014, 18:59
آقا 3 تا سوال هم دارم
1- این دو تا فن بالا رو بنچ هاش رو در سایت ها دیدم بعضی میگن اولی و بعضی میگن دومی !!! نظر شما کدومه هم بهتر خنک کنه هم سایلنت تر باشه ?
2- این دو مدل فن بالا میتونن دمای فول لود رو در اور تا 4300 روی 70 یا کمتر نگه دارن بنظرتون ?
3- کولری که الان دارم فن دوم هم روش نصب میشه اگر فن دوم بزارم چقدر در کاهش دما تاثیر داره ?

مدلهایی که مد نظرتون هست تقریبا در یک رده هستند و اختلافشون زیاد نیست ولی مدل Noctua ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه مقدار نویز کمتری داره.
پردازنده 4770 که قدرتمندترین پردازنده سوکت 1150 توسط کاربری گیم و یا حتی طراحی های سنگین بعید هست که در لود در لود کامل قرار بگیره مگر در شرایط خاص و با توسط نرم افزارهای تست و بنچمارک گیری.
به همین دلیل به نظر من تا فرکانس 4.0 براحتی میتونین با استفاده از یک خمیر مرغوب و مناسب و حتی اضافه کردن فن به خنک کننده دما رو کنترل کنین.
در صورتیکه بخواین پردازنده رو بیشتر از 4 یا 4.5 اور کنین من به شخصه فقط واتر کولینگ رو پیشنهاد میکنم.

dooste.man83
23-01-2014, 19:21
مدلهایی که مد نظرتون هست تقریبا در یک رده هستند و اختلافشون زیاد نیست ولی مدل Noctua ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه مقدار نویز کمتری داره.
پردازنده 4770 که قدرتمندترین پردازنده سوکت 1150 توسط کاربری گیم و یا حتی طراحی های سنگین بعید هست که در لود در لود کامل قرار بگیره مگر در شرایط خاص و با توسط نرم افزارهای تست و بنچمارک گیری.
به همین دلیل به نظر من تا فرکانس 4.0 براحتی میتونین با استفاده از یک خمیر مرغوب و مناسب و حتی اضافه کردن فن به خنک کننده دما رو کنترل کنین.
در صورتیکه بخواین پردازنده رو بیشتر از 4 یا 4.5 اور کنین من به شخصه فقط واتر کولینگ رو پیشنهاد میکنم.
کاملا حرفت درست اما می تونم این h80 رو تو کیس قدیمی یک جوری جا بدم مثلا اون درگاه های dvd rom رو چند تاش رو بردارم به شکلی قرارش بدم اونجا ؟
شدنی هست ؟"

ممنون

Ali*Reza
23-01-2014, 19:49
مدل کیستون چیه؟

dooste.man83
23-01-2014, 20:23
مدل کیستون چیه؟
علی رضا جان اون موقع که من این رو خریدم هنوز کیس ها مدل دار نشده بودن :n19:
ولی فضای داخلیش در حد یک green x5 هست یعنی فضا زیاد داره برای همین دلم نیومد عوضش کنم فن ها رو هم زالمان انداختم که بی صدا هست
ولی جایی برای قرار دادن واتر کولر و اینا نداره ولی 4 تاdvd rom داخل پنل جلوش جا میشه جا میشه
فن هم 2 تا 8 سانت روی دربش می خوره و یک 8 در سقفش و یک 8 در پشتش

یک فن نهایت 16 سانت هم درش جا میشه که دیدم اگر فن های کولر درش جا نشد قسمتی از درش رو میبرم تا کولر جا شه

dooste.man83
26-01-2014, 02:48
دوستان این مدل زیر یکی از ایراداتش رو صدای بلند فنش میدونن
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
این مدل در حد 6 تا 10 در فول لود خنک تره اما 25 دیسبل صداش بیشتر از noctua D14 هستش...
بنظرتون تفاوت صداشون زیاده مخصوصا در لود متوسط? چون صدا بی صدا بودن برام بسیار مهمه

سوال بعدیم اینه که بنظرتون noctua d14 چقدر از این کولر زالمان x10performa من در فود لود بیشتر خنک میکنه ?
ممنون

Ali*Reza
26-01-2014, 15:02
دوستان این مدل زیر یکی از ایراداتش رو صدای بلند فنش میدونن
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
این مدل در حد 6 تا 10 در فول لود خنک تره اما 25 دیسبل صداش بیشتر از noctua D14 هستش...
بنظرتون تفاوت صداشون زیاده مخصوصا در لود متوسط? چون صدا بی صدا بودن برام بسیار مهمه

سوال بعدیم اینه که بنظرتون noctua d14 چقدر از این کولر زالمان x10performa من در فود لود بیشتر خنک میکنه ?
ممنون

به نظر من در حالتی فنها در دور کامل نیستند و در حد متوسط تفاوتشون زیاد نیست و محسوس نخواهد بود.
در مورد مقایسه با کولر زالمان هم بستگی به شرایط سیستم و مقدار اور و تحت فشار بودن پردازنده داره.
در حالت کلی برای اور معمولی همون مدل زالمان هم میتونه کافی باشه. همچنین با اضافه کردن فن اضافی میتونین شاهد کاهش دما باشین.
خمیر مرغوب هم فراموش نشه !

dooste.man83
26-01-2014, 17:24
به نظر من در حالتی فنها در دور کامل نیستند و در حد متوسط تفاوتشون زیاد نیست و محسوس نخواهد بود.
در مورد مقایسه با کولر زالمان هم بستگی به شرایط سیستم و مقدار اور و تحت فشار بودن پردازنده داره.
در حالت کلی برای اور معمولی همون مدل زالمان هم میتونه کافی باشه. همچنین با اضافه کردن فن اضافی میتونین شاهد کاهش دما باشین.
خمیر مرغوب هم فراموش نشه !

ممنون دوست عزیزم
1- در یکی از سایت های معتبر دیدم این دو مدل رو مقایسه کرده که نتایجش باور کردنی نبود اختلاف دمای کولر زالمان من و noctua d14 در حد 1 یا دو درجه بود کلا شما نظرتون چیه میشه همچین چیزی?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-کلا فن دوم چقدر رو دما تاثیر میزاره بنظرتون ?

3- این خمیر رو هر دفعه میزنم میبینم گاهی تا 5 یا 6 درجه دمای cpu عوض شده از روش دانه نخود هم استفاده میکنم
فقط نمیدونم اگر نخود کوچیکتر باشه بهتره یا بزرگتر ...
ممنون اگر راهنمایی کنیم استاد

Ali*Reza
26-01-2014, 17:37
مسئله ای که باید در خنک کننده های ایر بهش توجه کنین این هست که در مدلهای High-End و یا متوسط تر ممکنه اختلاف دما زیر 10 درجه باشه. ( که البته کاملا بسته به شرایط میتونه نتیجه ها متفاوت باشه )
نباید انتظار داشته باشین مثلا 15 یا 20 درجه اختلاف وجود داشته باشه.
برای کاربریهای اورکلاکینگ این قضیه مهمتر هست که حتی کاهش جرئی چند درجه ای دما اهمیت بیشتری داره.
برای کاربریهای اور متوسط و حتی غیر اورکلاک نگه داشتن دما در حد متعارف و در مرحله بعدی نویز کمتر برای کاربر اهمیت بیشتری داره.

اضافه کردن فن دوم هم میتونه تا 5 درجه کاهش دما رو بوجود بیاره ( البته در شرایط مختلف فرق میکنه )

برای خمیر هم من مدل Z9 رو پیشنهاد میکنم. مقدارش هم زیاد نباشه. در همون چند خال متوسط کفایت میکنه طوری که خنک کننده که قرار گرفت کل سطح رو پوشش بده و بیرون نزنه.

blue7077
07-03-2014, 17:58
میخام یه کولر Deepcool Iceedge Mini FS بخرم
به نظرتون این واسه سی پی یو جواب میده؟
Q9550 هست اورکلاک هم نمیکنم
کولری که الان روشه fast cool مثل مال خود اینتله سینک بلنده دور فنم رو 2900 هستش
ولی دمای سی پی یو حالت عادی 50 تا 60 درجه هست و موقع لود تا 90 درجه میرسه
این کولر مشکلمو حل میکنه؟
اگه نه یه کولر ارزون که مشکلمو حل کنه معرفی کنید