ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل باطری نوت بوک

mehran168
21-01-2014, 15:18
سلام من تازگیا یه نوت بوک مدل asus transformerbook t100t خریدم . من یه مشکلی با باطریش دارم که تو سایتا اعلام کردن 10 ساعت اما عملا 5 ساعت بیشتر کار نمیکنه با فرمان powercfg -energy اطلاعات باطریو در آوردم تو قسمت battery info ظرفیت باطری رو میزنه 30670 و تو قسمت آخرین شارژ )last full charge ) میزنه 27600 به نظرتون باطری مشکل داره یا طبیعیه? در ضمن این نوت بوک یک هفته است خریدم
در ضمن تو قسمت process count عدد 80 میزنه که نمیدونم یعنی چی . کسی اگه اطلاعات داره راهنماییم کنه . به نظرتون باید بره گارانتی یا مشکل خاصی نداره? یکی بهم گفت این مرجوعی بوده پکش کردن بهت انداختن اگه درسته بگین که ببرم گارانتی .

4net
21-01-2014, 15:35
اون 10 ساعتی که سایتا میزنن فقط در حالت روشن بودنشه یعنی هیچ کاری با نوت بوک نکنی طبیعیه که شما اگه از نوت بوک استفاده کنی باطری زود تر تموم بشه مثلا همین که میای اینترنت یا بلوتوث روشن باشه وایرلس روشن باشه یا هر کار دیگه ای که بکنی باعث میشه زودتر شارژ تموم بشه
آپدیت---------------
process count تعداد برنامه هاییه که دارن در پشت زمینه کار میکنن یه نگاه بنداز ببین کدوم برنامه ها زیادین اونارو ببند 80 یکم زیاده
بهتره از قسمت task manager /startup برنامه های اضافیو diable کنی

mehran168
23-01-2014, 20:15
ممنون
از راهنماییت تو تمام سایتا با روشنایی 50در صد و وای فای روشن زدن بیشتر از 10ساعت در حالت تبلت من فکر میکنم باطریش مشکل داره البته نه زیاد گارانتیشم گارانتی آوات هستش که گارانتی معتبری نیست و جواب درست حسابی به کسی نمیدن . فک کنم اگه task ها رو ببندم بهتر بشه در هر صورت ممنون از راهنماییت

امیر تتلو
23-01-2014, 22:20
کی گفته اوات معتبر نیست؟؟؟ خیلی هم عالیه:n24:

mehran168
24-01-2014, 18:59
نظر شخصیته من که گذرم اونجا افتاد جواب درست حسابی نگرفتم از دو سه نفر دیگه ام تو بازار پرسیدم به عنوان شرکت معتبر نمیشناسنش . به نظر منم فقط وارد کننده است . گارانتیشم بیخودیه چون کار خاصی برات انجام نمیده .

امیر تتلو
24-01-2014, 22:08
برا من انجام داد