مشاهده نسخه کامل
: ارور Blue Screen
سلام.ارور قبلی رو که داد متاسفانه شما هیچ کدومتون جواب ندادید.حالا من افیس 13 رو پاک کردم و به جاش 2007 نصب کردم چون این مشکل بیشتر تو office 13 بوجود میامد مخصوصا تو پاورپوینت که بودم.حالا یه بلو اسکرین دیگه میده که عکسش اینه:مشکل از چیه؟اینو دیگه جون هر کی دوست دارین جواب بدین:n14:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاسم کدخدایی بنت
21-01-2014, 14:18
سلام
از دوتا نرم افزار زیر استفاده کنید.
سلام
از دوتا نرم افزار زیر استفاده کنید.
سلام.مرسی.این دو تا نرم افزار چیکار میکنن؟اصلا مشکل از کجا بود؟
cpt.sepehr
29-01-2014, 09:05
سلام :n14:
دوستان من یه pc جدید گرفتم ... خودم اسمبلش کردم .... خودمم خدمات رایانه ای دارم ..... اتفاقاتی که برای این سیستم میوفته تاحالا تو عمرم ندیدم :n15:هیچ ایده ای هم ندارم مشکل از کجاشه :n14:
بلو اسکرین میده ، هر مدلی که فکرش و بکنین ! از ntfs , filmgr و netio بگیر تا این بلو اسکرینای عددی که اصا معلوم نیست کی به چیه :n14: دیشب خیلی جالب بود ، مثل اینکه برق کل سیستم قطع میشد :| برا 3 ثانیه کل سیستم چراغ ها ، فن ها همه خاموش مشیدن .... نکته جالبش اینجاست ! ویندوز ریست نشد :n04: از لوگین پیج اورد :n04: این سیستم یکی از عجایب هفت گانست اصلا :n14:
سلام :n14:
دوستان من یه pc جدید گرفتم ... خودم اسمبلش کردم .... خودمم خدمات رایانه ای دارم ..... اتفاقاتی که برای این سیستم میوفته تاحالا تو عمرم ندیدم :n15:هیچ ایده ای هم ندارم مشکل از کجاشه :n14:
بلو اسکرین میده ، هر مدلی که فکرش و بکنین ! از ntfs , filmgr و netio بگیر تا این بلو اسکرینای عددی که اصا معلوم نیست کی به چیه :n14: دیشب خیلی جالب بود ، مثل اینکه برق کل سیستم قطع میشد :| برا 3 ثانیه کل سیستم چراغ ها ، فن ها همه خاموش مشیدن .... نکته جالبش اینجاست ! ویندوز ریست نشد :n04: از لوگین پیج اورد :n04: این سیستم یکی از عجایب هفت گانست اصلا :n14:
ابتدا هارد را از سیستم جدا کنید.
سپس با یک دی وی دی لینوکس به صورت live بوت شوید تا وارد دسکتاپ لینوکس شوید حالا چند ساعتی با نرم افزارهایش کار کنید . اگر سیستم رستارت نشد ایراد از هارد است.
به صورت جداگانه یکی یکی رم ها را چک کتید .
cpt.sepehr
29-01-2014, 19:34
cd ابونتو ندارم :n14: تازه اون که blue page هم نداره :n13:
جاسم کدخدایی بنت
29-01-2014, 20:07
سلام اول کاری که دوستمون vissoto گفتن رو انجام بدید تا معلوم شه که مشکل از کجاست.
البته آپدیت ویندوز و آپدیت کردن درایورها هم مد نظرتون باشه.
در صورت امکان ویندوز دیگری به جز ویندوز فعلی نصب کنید و ان را کرک نکنید.
از ویندوزهای دستکاری شده استفاده نکنید.
cpt.sepehr
31-01-2014, 09:37
هارد و رم ها چک شدن ! مشکل از اینا نیست:n14: ویندوز عوض کردم بدون کرک کردن ، تمامی درایور ها رو آخرین مدل و نصب کردم .... یه مدت کار کردم باز بلو پیج داد :n14: از وقتی هم داده دیگه هیچ برنامه ای نمی تونم نصب کنم ، ارور میده میگه windows installer is corupted .... :n14: فایر فاکس و که باز می کنم در جا کرش می کنه ! گوگل کروم ریختم ، صفحه باز نمی کنه میگه یه مشکلی هست :n13: نمدونم دیگه چیکار باید بکنم ، به قیافش نمی خوره از cpu باشه ... یا مادر بورد یه چیش شده یا گرافیک :n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.