ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوع CPUهای لب تاپ ها؟؟؟ (پردازنده‌های کم ولتاژ یا ULV)

atlas-m
20-01-2014, 18:34
سلام.
CPU بعضی لب تاپها به U ختم میشه و بعضیشونم به MQ و M و HQ و ... . (پردازنده های جدید Haswell)
سری پردازنده‌های کم ولتاژ یا ULV (سری های U) یه سری مزیتها دارند که وسوسه کننده هستند. مثلا وزن کم و مصرف کمتر انرژی. البته بسیاری از لب تاپهای لمسی و لوکس هم با این پردازنده ها ارائه می شوند. ضمنا از نظر امکانات و قیمت معقول تر به نظر میرسند. (حداکثر بوجه من زیر 3 میلیون تومان است.) پردازنده های i7 هاسول با پسوند U به نظر عالی هستند.
حالا من سوالم اینکه آیا این پردازنده ها از نظر پردازشی پاسخگوی کارهای من هستند یا نه؟؟؟ با توجه به اینکه من به این لب تاپها دسترسی ندارم تا تستشون کنم نمیدونم که آیا نیاز من را از نظر پردازش برطرف می کنند یا نه. به همین خاطر از دوستانی که اطلاع دارند خواهش دارم که در رابطه با کاربری زیر منو راهنمایی کنند که، می تونم از این لب تاپها استفاده کنم یا نه؟

من برنامه نویسی وب می کنم (Visual Studio 2013)
مجازی سازی با VMware Workstation (اجرای همزمان حداقل 2 سیستم عامل سرور 2008 R2) یا اجرای Hyper-V ویندوز 8.1.
حداکثر رزولوشن. (تاجایی که بوجه من اجازه بده، FHD بسیار مناسبتره برام)
کارت گرافیک اصلا مهم نیست!
حمل و نقل آسان.
طول عمر باتری خیلی برام مهم نیست.

V i r u s e r
20-01-2014, 18:52
بله هیچ مشکلی نیست
من خودم برنامه نویسم. همیشه ۲ تا ویندوز مجازی روشنه و سرعت کامپایل هم تو پروژه های کمتر از ۵۰ هزار خط قابل قبوله.
اگر ‌پروژه های خیلی بزرگ دارید یک مقداری با پردازنده های قویتر تفاوت محسوسی حس میشه
:n16: